Het grote doorstreep topic

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.422
Beste AF-lezers

Naar aanleiding van deze heuglijke feestdag kon een nieuw AF topic natuurlijk niet ontbreken. Vanaf vandaag zijn alle flauwe regeltjes weg en kan er eindelijk tot het eind gestreden worden. In hoeverre die strijd zich zal ontwikkelen en welke stammen waar gaan terechtkomen is natuurlijk nog allemaal af te wachten. Ik wil in ieder geval alle spelertjes proficiat wensen dat ze na 4 jaar op deze nog steeds leven (ingame dan, al al mag rl natuurlijk ook). Zo bij deze heb ik die respectkwestie weer eens mooi afgehandeld. De reden van dit topic is natuurlijk dezelfde als altijd, lachen met de noobs, en hier in uitbreiding de quiters en zij die een leven gevonden hebben ook.

Hieronder komt de lijst van spelers die op dit moment aanwezig zijn op deze wereld. Vanzelfsprekend willen we dit aantal zo snel mogelijk laten kelderen tot elke de leuke actieve spelers overblijven om dan lekker gezellig te gaan vechten. De bedoeling is dat op het moment dat je een speler hebt volledig wegge-edelt, of op delete hebt gekregen je dit hier vermeld. Dit mag met zoveel gelach en propaganda als je zelf nodig acht. Ik zal daarop dan een mooie dikke streep door die bepaalde speler trekken in de ranglijst. En zo gaan we door tot ik de enige ben die nog over ben ;)

Om vriendelijk te zijn mag je dit topic ook als een in memoriam topic gebruiken en je respect en andere zaken betuigen tot een speler die ons heeft verlaten. Al neem ik aan dat die waarschijnlijk niet snel zullen stoppen momenteel. Te zien van de snelheid waarmee spelers verdwijnen zal de ranglijst in dit topic af en toe worden geupdate, bvb bij het bereiken van de laatste 200 of 100 spelers.
Met vriendelijke groeten

Voorzitter van het Casual Eliminatie Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.422
Jaja de eerste loser is al weg. Wat een shocker dat het een UM sympathisant is/was.

Bye bye Reb0rnSlayer, mogen er nog velen je voorbeeld volgen :D
 

DeletedUser61134

Guest
Grote opruiming zie ik al bij overnames.
Wel groot verschil tussen 1 en 2 zeg...
 

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.422
Godverdomme zeg, zit jij nog steeds op dit forum?

En ja ik speel nog steeds, mijn ego verbied me op delete te gaan :confused: