Golden Awards

Reactiescore
1.042
3: Nivelle hier verdienen niet de spelers de credits maar de naam. Een team dat weg is weet terugkomt, van spelers veranderd maar het ondanks dat nog altijd goed doet. Een account dat vroeger in de top meespeelde en als ik de drive van de huidige spelers zie denk ik dat het weer een account is geworden om rekening mee te houden.
Ik denk toch wel dat de huidige spelers de credits verdienen hoor. Zo eenvoudig was het nog niet om weer terug te komen als je ziet hoe ik het account ingericht had voor zolang het spelersloos was;)
 

DeletedUser77823

Guest
FP is niet echt een stam waarin ik met de huidige leden en ligging graag zou spelen.
En dries is een noob :D

Nee dat weet ik. Ben ook niet van plan daar permanent te blijven zitten hoor.. En ja Dries.. Ik kan dat niet ontkennen iig :p
 
Reactiescore
273
Beste speler: Final 24 kun je niet om heen. Maand geleden 6m punten, en nu nog steeds 6m punten. Knap. Topspelers hierop!
Beste stam: Insane verdient overduidelijk deze plek. 180M punten (free/hippie) vs 63m punten (Insane), en nog niet uit elkaar vallen. Toppers!
De beste stam speler: Wouter en wouter. Deze twee noobs maken de juiste beslissingen wat betreft het maken van goede keuzes en activiteit behouden. Dit is een key element voor een goede stamspeler.
Het grootste ego: Erwin van Final 24. Ondanks dat het acc echt verneukt is, kan hij alsnog 2 dagen even terug komen en het account nóg verder in de nesten werken. En dit allemaal terwijl hij denkt dat hij ook werkelijk iets productiefs gedaan heeft! Hoe verzin je het?!
Beste leider: Wouter van Saint Jimmy. Het bij elkaar houden van zo'n grote baal stront is echt knap. Daar is veel wilskracht en spierkracht voor nodig. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen voor een leider.
Slechtste leider: Iedereen behalve wouter. Vind serieus dat niemand echt leiderschapskwaliteiten heeft kunnen laten zien. Er zijn wel potentieel goede, maar zolang de stam niet naar hun luistert, vind ik het geen goede leider. Een goede leider heeft mensen die naar hun luisteren.
Meest overschatte stam: Free is hier zeker de meest overschatte. Een bij elkaar geraapt zooitje, nog erger dan Insane. Meer hoef ik er niet over kwijt met hun leider die een "fuck it" mentaliteit heeft wat betreft kata gebruik.
Meest onderschatte stam: Plague zou hier een plekje verdienen als Hippo Nivelle niet had gestolen. Voor nu is geen enkele stam echt onderschat.
Meest overschatte speler: Gajin nogwattes blijft voor mij altijd deze plek behouden. Raarste speler die ik ooit heb ontmoet.
Meest onderschatte speler: Geen idee
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Iedereen behalve gajin nogwattes
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Gajin nogwattes
Mooiste spelers naam: Final 24
Mooiste stam naam: Banned *R.I.P* Milan en Erwin's two man wrecking crew :(
Het tofste topic: Golden dinges
Het domste topic: -
Favoriete forum poster:-
Minst favoriete forum poster:-
Dikste wannabe op het forum:-
Dikste wannabe in het spel: Gajin nogwattes
Mooiste profiel foto van spelers: Final 24
Mooiste profiel foto van stammen: Geen, vind het allemaal too much. Maar die van Rain was het beste (omdat ik die gemaakt had)
Mooiste actie van de wereld: Diego die leon's account verneukte door te multiloggen. Zo triest...
Meest belovende speler voor de toekomst: Final 24 Omdat ik misschien weer ga spelen :D
Meest belovende stam voor de toekomst: Rain Omdat die stam er sowieso weer gaat komen onder leiding van Erwin, Milan, Selah en Wouter
Grootste blunder: Stoppen van Erwin, gevolgd door Milan, en vervolgens door Arnold. De eerste twee hebben de val van Rain veroorzaakt doordat deze samen met wouter en de rest van Rain het meest actieve offensieve team waren.
Voor wie heb je nu echt respect: Alle wouters. Knap dat jullie nog niet gek worden van zoveel spelers die wouter heten.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Wouter van PN Omdat de NAP sowieso verbreken gaat worden en PN dan weggeedeld wordt door Final 24.


Meest Epische Persoonlijkheid: Erwin
Beste Oorlog: Winteroorlog
Beste Struisvogel*: Lars van Nivelle.
Ja, elke keer als jij "examen" had kwamen er aanvallen binnen Uhuuu, Uhuuuu

* Struisvogel: Er wordt van een struisvogel gezegd dat hij zijn kop in het zand steekt als er gevaar dreigt.
Zo hoopt men dat het onheil aan zich voorbij zal gaan.
 
Reactiescore
337
Van mijn kant maar eens een lijstje. Ik ben in een milde bui vandaag, dus veel leesplezier :D

Beste speler:
Hier wil ik twee spelers nomineren. Bram (Schlemiel) en Rutger (Cratoss) zijn allebei actief, zetten zich in, en hebben indrukwekkende stats tegen de vijanden. Staan zowel aanvallend als verdedigend hun mannetje, dus horen hier te staan wat mij betreft.
Beste stam: Hier is geen enkele twijfel over mogelijk. Dit is Hippo natuurlijk. We staan er op dit moment heel goed voor, we winnen op alle fronten en hebben nog geen echte tegenstand gehad op deze wereld.
De beste stam speler: Hier zet ik ook meerdere namen neer: Ten eerste wil ik credits geven aan Ruben (Slaapkop), hij schijnt de enige te zijn in Insane die nog actief is, ik heb er bewondering voor dat hij aan een dood paard blijft trekken, en het in leven probeert te houden. Ik heb hetzelf ook meegemaakt (Reign), vandaar de credits. Verder wil ik hier Manolo (Puma), Joost (the owner), Wouter (PN) en team Ay Caramba neerzetten. Ze zijn nooit te beroerd om een vv te nemen, nemen initiatief in de stam, plannen aanvallen, ik ben blij dat ik ze in Hippo erbij heb.
Het grootste ego: Veel spelers die mij niet kennen zouden mij hier neerzetten, maar als je het aan mijn stamgenoten zou vragen? De meeste ego's op deze wereld zijn of vertrokken (Diego/Tim) of zijn hun ego verloren. Prima, toch?
Beste leider: Ik nomineer hier graag Bram. Is wellicht niet de beste eerste man, maar als 'medeleider' doet hij het in Hippo geweldig. Verricht veel werk achter de schermen, neemt veel goede initiatieven, toont inzet en inzicht.
Slechtste leider: Bossbassie. Prima gast en heeft Free mooi opgebouwd, echter vind ik dat hij te weinig ruggengraat toont en zich te makkelijk laat manipuleren door vijanden. En zijn spelling, tja.
Meest overschatte stam: Hippo! is goed, maar nog lang niet zo goed zoals ik het wil zien. Ik heb een duidelijke visie voor de stam, en we zijn op koers om die waar te maken, maar ik zie nog heel veel verbeterpunten. We zijn niet perfect, en dat gaan we ook niet worden, maar we zijn in mijn ogen een grote kanshebber om deze wereld te winnen.
Meest onderschatte stam: Wellicht toch Insane. Die stam heeft volgens mij negen levens.. ze krijgen telkens klappen maar er staat altijd wel iemand op om weer een herstart te maken met nieuwe rekruits etc. Ik ben benieuwd hoe ze de huidige crisis gaan overleven, ik hoop dat ze weer sterker gaan worden zodat we een waardige tegenstander krijgen.
Meest overschatte speler: Darkpassenger en koning pat. Zijn twee oude gasten, wel actief, maar missen de nodige skills. Ik denk dat ze het erg lastig gaan krijgen na het wegvallen van de range.
Meest onderschatte speler: Ganjhis Khan. Niemand buiten Hippo kent hem echt goed, maar hij is zeer actief, en heeft zeker wel de skills.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Buiten Hippo, eigenlijk helemaal niemand. Iedereen die ik in Hippo wilde hebben, heb ik zover gekregen om de stam te joinen. Erwin is trouwens wel altijd welkom, ik kan nog wel een co gebruiken :D
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Ian (Donald Trump). Wat een irritante gast is dat. Maar mensen die hun Skypenaam zonder hoofdletter schrijven neem ik bij voorbaat al niet serieus.
Mooiste spelers naam: WhyAmIDoingThis. Elke keer als ik zijn naam voorbij zie komen denk ik: waarom verneuk ik al mijn tijd aan tw. Gelukkig ben ik niet meer zo actief als eerst en hou ik het bij slechts een casual wereld :D
Mooiste stam naam: Hippo natuurlijk! Het begon een beetje als een grap, en zo zien wij het spel ook wel een beetje. Het moet leuk blijven.
Het tofste topic: Er zijn nog weinig actieve topics over. Golden Awards is een uitzondering, al mag de activiteit hier ook omhoog.
Het domste topic: Alle overige topics. Er is helaas weinig activiteit op dit forum, waardoor alle topics op GA na overbodig zijn.
Favoriete forum poster: Slaapkop. Verrassende keus? Ik vind het leuk om een beetje tegenwind te krijgen op het AF, dat houdt mij scherp en zorgt dat ik wat meer ga posten. Blijf posten Ruben, ik wil meer discussies op dit forum hebben.
Minst favoriete forum poster: Donald Trump. Man man man, ik kan me kapot ergeren aan zijn posts.
Mooiste actie van de wereld: Het oprichten van Hippo! Hierdoor heb ik mijn motivatie voor deze wereld weer teruggekregen. We hebben een leuke groep met veel potentie.
Meest belovende speler voor de toekomst: St. Jimmy. Met zo'n berg edels als die gast heeft moet hij in augustus wel veel dingen laten zien :eek:
Meest belovende stam voor de toekomst: Helaas kan ik hier ook alleen Hippo! neerzetten. De rest laat weinig tot niets zien, ik hoop dat hier heel snel verandering in komt.
Grootste blunder: Blitzen, dan naar een feestje gaan, hele dag op bed liggen en dan een tegenblitz krijgen. Tja, ik was er niet, gelukkig hebben mijn stamgenootjes het goed opgelost.
Voor wie heb je nu echt respect: Ruben (Slaapkop). Blijf doorgaan, maak Insane weer groot, zorg dat we tegenstand krijgen! Voor de rest heb ik respect voor al mijn stamgenoten, ik begrijp niet hoe ze het volhouden om met mij in een stammetje te zitten :D
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Jarl, Wouter, Manolo, Roel, Bram. Spelers met wie ik leuke gesprekken kan voeren in de skypechat. Zonder Skype is tw een heel stuk minder leuk. Skype houdt mij op tw, en houdt mij enigszins actief. Dus blijven praten in de chat! :)
 

DeletedUser77823

Guest
Van mijn kant maar eens een lijstje. Ik ben in een milde bui vandaag, dus veel leesplezier :D

Beste speler:
Hier wil ik twee spelers nomineren. Bram (Schlemiel) en Rutger (Cratoss) zijn allebei actief, zetten zich in, en hebben indrukwekkende stats tegen de vijanden. Staan zowel aanvallend als verdedigend hun mannetje, dus horen hier te staan wat mij betreft.
Beste stam: Hier is geen enkele twijfel over mogelijk. Dit is Hippo natuurlijk. We staan er op dit moment heel goed voor, we winnen op alle fronten en hebben nog geen echte tegenstand gehad op deze wereld.
De beste stam speler: Hier zet ik ook meerdere namen neer: Ten eerste wil ik credits geven aan Ruben (Slaapkop), hij schijnt de enige te zijn in Insane die nog actief is, ik heb er bewondering voor dat hij aan een dood paard blijft trekken, en het in leven probeert te houden. Ik heb hetzelf ook meegemaakt (Reign), vandaar de credits. Verder wil ik hier Manolo (Puma), Joost (the owner), Wouter (PN) en team Ay Caramba neerzetten. Ze zijn nooit te beroerd om een vv te nemen, nemen initiatief in de stam, plannen aanvallen, ik ben blij dat ik ze in Hippo erbij heb.
Het grootste ego: Veel spelers die mij niet kennen zouden mij hier neerzetten, maar als je het aan mijn stamgenoten zou vragen? De meeste ego's op deze wereld zijn of vertrokken (Diego/Tim) of zijn hun ego verloren. Prima, toch?
Beste leider: Ik nomineer hier graag Bram. Is wellicht niet de beste eerste man, maar als 'medeleider' doet hij het in Hippo geweldig. Verricht veel werk achter de schermen, neemt veel goede initiatieven, toont inzet en inzicht.
Slechtste leider: Bossbassie. Prima gast en heeft Free mooi opgebouwd, echter vind ik dat hij te weinig ruggengraat toont en zich te makkelijk laat manipuleren door vijanden. En zijn spelling, tja.
Meest overschatte stam: Hippo! is goed, maar nog lang niet zo goed zoals ik het wil zien. Ik heb een duidelijke visie voor de stam, en we zijn op koers om die waar te maken, maar ik zie nog heel veel verbeterpunten. We zijn niet perfect, en dat gaan we ook niet worden, maar we zijn in mijn ogen een grote kanshebber om deze wereld te winnen.
Meest onderschatte stam: Wellicht toch Insane. Die stam heeft volgens mij negen levens.. ze krijgen telkens klappen maar er staat altijd wel iemand op om weer een herstart te maken met nieuwe rekruits etc. Ik ben benieuwd hoe ze de huidige crisis gaan overleven, ik hoop dat ze weer sterker gaan worden zodat we een waardige tegenstander krijgen.
Meest overschatte speler: Darkpassenger en koning pat. Zijn twee oude gasten, wel actief, maar missen de nodige skills. Ik denk dat ze het erg lastig gaan krijgen na het wegvallen van de range.
Meest onderschatte speler: Ganjhis Khan. Niemand buiten Hippo kent hem echt goed, maar hij is zeer actief, en heeft zeker wel de skills.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Buiten Hippo, eigenlijk helemaal niemand. Iedereen die ik in Hippo wilde hebben, heb ik zover gekregen om de stam te joinen. Erwin is trouwens wel altijd welkom, ik kan nog wel een co gebruiken :D
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Ian (Donald Trump). Wat een irritante gast is dat. Maar mensen die hun Skypenaam zonder hoofdletter schrijven neem ik bij voorbaat al niet serieus.
Mooiste spelers naam: WhyAmIDoingThis. Elke keer als ik zijn naam voorbij zie komen denk ik: waarom verneuk ik al mijn tijd aan tw. Gelukkig ben ik niet meer zo actief als eerst en hou ik het bij slechts een casual wereld :D
Mooiste stam naam: Hippo natuurlijk! Het begon een beetje als een grap, en zo zien wij het spel ook wel een beetje. Het moet leuk blijven.
Het tofste topic: Er zijn nog weinig actieve topics over. Golden Awards is een uitzondering, al mag de activiteit hier ook omhoog.
Het domste topic: Alle overige topics. Er is helaas weinig activiteit op dit forum, waardoor alle topics op GA na overbodig zijn.
Favoriete forum poster: Slaapkop. Verrassende keus? Ik vind het leuk om een beetje tegenwind te krijgen op het AF, dat houdt mij scherp en zorgt dat ik wat meer ga posten. Blijf posten Ruben, ik wil meer discussies op dit forum hebben.
Minst favoriete forum poster: Donald Trump. Man man man, ik kan me kapot ergeren aan zijn posts.
Mooiste actie van de wereld: Het oprichten van Hippo! Hierdoor heb ik mijn motivatie voor deze wereld weer teruggekregen. We hebben een leuke groep met veel potentie.
Meest belovende speler voor de toekomst: St. Jimmy. Met zo'n berg edels als die gast heeft moet hij in augustus wel veel dingen laten zien :eek:
Meest belovende stam voor de toekomst: Helaas kan ik hier ook alleen Hippo! neerzetten. De rest laat weinig tot niets zien, ik hoop dat hier heel snel verandering in komt.
Grootste blunder: Blitzen, dan naar een feestje gaan, hele dag op bed liggen en dan een tegenblitz krijgen. Tja, ik was er niet, gelukkig hebben mijn stamgenootjes het goed opgelost.
Voor wie heb je nu echt respect: Ruben (Slaapkop). Blijf doorgaan, maak Insane weer groot, zorg dat we tegenstand krijgen! Voor de rest heb ik respect voor al mijn stamgenoten, ik begrijp niet hoe ze het volhouden om met mij in een stammetje te zitten :D
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Jarl, Wouter, Manolo, Roel, Bram. Spelers met wie ik leuke gesprekken kan voeren in de skypechat. Zonder Skype is tw een heel stuk minder leuk. Skype houdt mij op tw, en houdt mij enigszins actief. Dus blijven praten in de chat! :)


Ten eerste bedankt voor de nominaties :D Doorgaan komt wel goed, zeker wanneer mijn tentamens voorbij zijn.

Dan even wat commentaar, al ben ik het met de meeste dingen wel eens.
Meest onderschatte speler vind ik ganjhis zeker weten niet. Tijdens die massa stuurde hij halve clears. Dat is niet iets wat ik zou verwachten van een rang 1 speler. Overschat zou ik hem ook niet neerzetten maar onderschat vind ik hem zeker niet.

Bij beste speler zou ik bram ook niet meer plaatsen, ondanks dat ik dat in mijn vorige lijstje wel gedaan heb. Ik heb eens opgelet op senne tijdens zijn aanvallen en eerlijk gezegd vind ik het kwalitatief niet geweldig. Elke willekeurige speler die kan snipen had die massa met 0 dorpen verlies kunnen doorstaan. Daarnaast had ik met 70 clears, willekeurig verstuurd en wat random treinen en edelclears nog een dorp gepakt van hem en behoorlijk wat def gesloopt. Hij vond het zelfs nodig om zijn muren met pp te boosten omdat hij anders meer dorpen zou verliezen.

Meest belovende speler voor de toekomst: St. Jimmy. Met zo'n berg edels als die gast heeft moet hij in augustus wel veel dingen laten zien :eek:

Hoe kun jij nou ooit meest belovende speler zijn.. :p Ben wel nieuwsgierig, hoeveel edels heb je ondertussen?

Verder een prima lijstje ;)
 

DeletedUser70435

Guest
Bij beste speler zou ik bram ook niet meer plaatsen, ondanks dat ik dat in mijn vorige lijstje wel gedaan heb. Ik heb eens opgelet op senne tijdens zijn aanvallen en eerlijk gezegd vind ik het kwalitatief niet geweldig. Elke willekeurige speler die kan snipen had die massa met 0 dorpen verlies kunnen doorstaan. Daarnaast had ik met 70 clears, willekeurig verstuurd en wat random treinen en edelclears nog een dorp gepakt van hem en behoorlijk wat def gesloopt. Hij vond het zelfs nodig om zijn muren met pp te boosten omdat hij anders meer dorpen zou verliezen.
Senne was inactief, dan ga ik inderdaad geen moeite stoppen in een goed getimede aanval en ga ik ook gewoon willekeurig clears en edels gooien.
En ja, je pakt inderdaad 1 dorp met 70 clears, maar als de dorpen met 4 def gestackt staan en je gooit er 10 clears per dorp op, dan wordt het toch lastig deffen als je buiten offence geen troepen in de buurt hebt staan ;)

Oh, en ik moest aanvallen op 80u+ :p
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
337
Meest onderschatte speler vind ik ganjhis zeker weten niet. Tijdens die massa stuurde hij halve clears. Dat is niet iets wat ik zou verwachten van een rang 1 speler. Overschat zou ik hem ook niet neerzetten maar onderschat vind ik hem zeker niet.

Bij beste speler zou ik bram ook niet meer plaatsen, ondanks dat ik dat in mijn vorige lijstje wel gedaan heb. Ik heb eens opgelet op senne tijdens zijn aanvallen en eerlijk gezegd vind ik het kwalitatief niet geweldig. Elke willekeurige speler die kan snipen had die massa met 0 dorpen verlies kunnen doorstaan. Daarnaast had ik met 70 clears, willekeurig verstuurd en wat random treinen en edelclears nog een dorp gepakt van hem en behoorlijk wat def gesloopt. Hij vond het zelfs nodig om zijn muren met pp te boosten omdat hij anders meer dorpen zou verliezen.

Hoe kun jij nou ooit meest belovende speler zijn.. :p Ben wel nieuwsgierig, hoeveel edels heb je ondertussen?

Nja, ik vind Ganjhis geen rang 1 materiaal, ondanks dat daar zo goed als altijd het actiefste account staat. Maar zijn nominatie is meer een reactie op andere lijstjes waar hij steevast als 'meest overschatte speler' wordt genomineerd.

Ik vind mezelf de meest veelbelovende speler omdat ik ook veel van mezelf verwacht. Ik ben lange tijd niet actief genoeg geweest en heb een grote berg edels verzameld, het aantal ga ik natuurlijk niet vertellen. Maar ik heb ontzettend veel zin om straks een mooi frontje te gaan creëren en iedereen te laten zien wat ik kan en mijn account weer naar de top te loodsen (waar het thuishoort ofc :D ).
 

DeletedUser77823

Guest
Nja, ik vind Ganjhis geen rang 1 materiaal, ondanks dat daar zo goed als altijd het actiefste account staat. Maar zijn nominatie is meer een reactie op andere lijstjes waar hij steevast als 'meest overschatte speler' wordt genomineerd.

Op basis daarvan zou je het wel kunnen zeggen ja. In het algemeen gezien zeker niet


Ik vind mezelf de meest veelbelovende speler omdat ik ook veel van mezelf verwacht. Ik ben lange tijd niet actief genoeg geweest en heb een grote berg edels verzameld, het aantal ga ik natuurlijk niet vertellen. Maar ik heb ontzettend veel zin om straks een mooi frontje te gaan creëren en iedereen te laten zien wat ik kan en mijn account weer naar de top te loodsen (waar het thuishoort ofc :D ).

Ik ben benieuwd :D
 

DeletedUser76198

Guest
Ik vind mezelf de meest veelbelovende speler omdat ik ook veel van mezelf verwacht. Ik ben lange tijd niet actief genoeg geweest en heb een grote berg edels verzameld, het aantal ga ik natuurlijk niet vertellen. Maar ik heb ontzettend veel zin om straks een mooi frontje te gaan creëren en iedereen te laten zien wat ik kan en mijn account weer naar de top te loodsen (waar het thuishoort ofc :D ).

Niet overdrijven he Wouter :D
 
Reactiescore
337
Niet overdrijven he Wouter :D
Nah, er lopen hier weinig mensen rond die 3 werelden, of überhaupt 1 hebben gewonnen.. ik hoor dus bij een select gezelschap en moet het waarmaken, niet? En dat zeker op een wereld met een beduidend lager niveau dan de werelden die ik heb gewonnen (en verloren) ;)
 
Reactiescore
264
Nah, er lopen hier weinig mensen rond die 3 werelden, of überhaupt 1 hebben gewonnen.. ik hoor dus bij een select gezelschap en moet het waarmaken, niet? En dat zeker op een wereld met een beduidend lager niveau dan de werelden die ik heb gewonnen (en verloren) ;)

Je moet het waarmaken op een casual LOL
 

DeletedUser76153

Guest
Ik zou jullie allemaal pakken moest ik nog spelen.

Mijn ego zal nooit verdwijnen Wouter, hier heb je gewoon om gevraagd. :p
 
Bovenaan