[EVENT] Zeeën van Fortuin

Reactiescore
2.490

Door de geschiedenis heen zijn de stammen landgebonden gebleven en waren ze alleen gericht op de strategische mogelijkheid van bergen, bossen en heuvels. Toch zijn onze verkenners zojuist teruggekeerd naar onze muren vergezeld door zeevarende kapiteinen die de kusten hebben bereikt met hun kolossale schepen. Ze bieden onze dorpelingen aan om ze op ontdekkingstocht te nemen over zee naar nieuwe eilanden met de belofte van rijkdom aan de ontdekkingsreizigers! Rekruten voor hun bemanningen verzamelen zich al; het is tijd om te water te gaan!

seas_of_fortune_1.jpg


Beste Strijders!

Welkom bij een nieuwe ronde van "Zeeën van fortuin". In dit event zal je onbekende eilanden ontdekken om krachtige items te vinden van 16 Augustus om 14:00 tot 30 augustus om 14:00 en dit op alle Tribal wars werelden (exclusief Speed/Classic). Verzamel je beste bemanningsleden door in-game acties te voltooien of ze direct aan te nemen, kies dan een goede kapitein om ze de oceaan op te leiden en land te vinden om te veroveren!

seas_of_fortune_2.png


Ontdek deze onbekende eilanden en vind schatten in overvloed! Hoe groter het schip, hoe meer bemanningsleden het nodig heeft, maar hoe meer van het eiland je ontdekt. Als je een volledig eiland ontdekt zal je een speciale grote prijs krijgen!

Ontdek er meer over in onze Youtube Video!We hopen dat je geniet van dit event en we verwachten, zoals gewoonlijk, je feedback!

Jouw
Tribal Wars Team
 
Bovenaan