[EVENT] Reizende koopman

Reactiescore
2.487
merchant_banner_600_75_px.jpgBeste spelers,

De Reizende Koopman Midas is terug en heeft opnieuw je hulp nodig! Jouw taak zal zijn om hem te beschermen gedurende zijn reizen en ervoor te zorgen dat hij op zijn bestemming aankomt.

Midas zal zijn reis starten op 15 September 14:00 en zal voor 4 dagen reizen. Zijn reis eindigt op 19 september om 14:00.


De rovers verslaan
Tijdens dit event moet je een koopman beschermen van binnenkomende groepen rovers met je eigen groep huurlingen. Elk van hun heeft zijn eigen sterktes en zwaktes.

De groep rovers wordt willekeurig gekozen uit een verzameling van verschillende aantallen eenheden met verschillende offensieve en defensieve waarden. Voor elk gevecht moet je je troepen goed uitkiezen om te overwinnen!

merchant_units_450px.png


Het gevecht gebeurt in beurten. Onderaan het scherm zal je zien welke eenheid wanneer zal aanvallen. Wanneer één eenheid de andere aanvalt zal het zijn defensieve waarde met een willekeurig getal binnen de aanvallende waarde verlagen.Een eenheid gaat knock out als de defensieve waarde onder nul gaat. Maar geen zorgen, ze zijn terug voor het volgende gevecht.

De actieve eenheden hebben een groter icoon. Om aan te vallen, druk erop en een pijl zal je tonen welke eenheid aangevallen werd en welke schade deze geleden heeft.

Als je het gevoel hebt dat je een gevecht niet zal winnen zal je nu een knop vinden 'Wegrennen' in het gevechtscherm. Dit staat je toe om onmiddellijk het gevecht te eindigen. Dit betekent dat het gevecht zal tellen als verloren, inclusief alle negatieve gevolgen.

Bij het succesvol verslagen zal je caravan verderreizen en zullen je huurlingen ervaring verdienen en eventueel sterker worden! Hun aanvallende en verdedigende sterkes zullen verbeteren maar ze zullen ook uitdagendere tegenstanders tegenkomen op hun rit. Onthoud dat je huurlingen, ook al kunnen ze vaker vechten, maar ervaring verdienen voor 20 gevechten per dag! Kisten, langs de andere kant, zullen altijd extra ervaring meebrengen voor je huurlingen.

trump2_turnorder.png


Kisten openen

Als alle rovers zijn verslagen zal je beloond worden met een schatkist. Deze kunnen verschillende items bevatten. Om te zien wat er potentieel in zit kan je erop drukken. Een kist openen neemt tijd in beslag en je kan er maximaal 3 dragen. Open ze dus regelmatig! Als ze vol zitten zal je geen nieuwe kisten krijgen tot er een vrije plaats is!


trump2_merchantroad.pngBalanceringsupdates​

Zoals in het verleden hebben we enkele wijzigingen aangebracht zodat het event meer in balans blijft.

Oude grote kist - 18% Kans

TypeItem 1 - Kans 5%Item 2 - Kans 10%Item 3 - Kans 15%Item 4 - Kans 20%Item 5 - Kans 20%Item 6 - Kans 30%
1Grondstoffen pakket (30%)Grote oorlogsbuitEdelboosterRekruteerder 10% (Goud)Constructiebooster 15%Constructiebooster (15%)
2Groeiende gewassenPrivilegeOffensieve ondersteuning (zilver)OorlogsvoetBereden boogschutterbooster 25% (Zilver)Bereden boogschutterbooster 25% (Goud)
3Oorlogsinspanning (Goud)Efficiënte werkersVerdedigende ondersteuning (Zilver)Zware cavaleriebooster 20% (Goud)Aanvalsbooster 5% (Zilver)Barbarendorprover 15% (Goud)


Nieuwe Grote kist - 18% Kans

TypeItem 1 - Kans 5%Item 2 - Kans 10%Item 3 - Kans 15%Item 4 - Kans 20%Item 5 - Kans 20%Item 6 - Kans 30%
1Grondstoffen pakket (30%) Grote oorlogskistEdelbooster (Goud)Rekruteerder 10% (gold)

Bereden boogschutterbooster 40% (Goud)
Katapult Schade boosyer (25%)
2Goede connectiesVlaggenboosterOorlogsinspanning (Zilver)OorlogsvoetVerdedigingsbooster 15% (Goud)Boogschutterbooster 25% (Goud)
3Oorlogsinspanning (Houd)PrivilegeConstructiebooster(25%)Zware Cavalerie Booster (gold)Aanvalsbooster 15% (Goud)Barbarendorprover 15% (Goud)


Normaal Item TerugvalItem
Bereden boogschutterbooster 40% (Goud)Wanhoopszegel 30%
Boogschutterbooster 25% (Goud)Werkplaats Booster 15% (Goud)
Barbarendorprover 15% (Goud)Constructiebooster (15%)

De koopman Midas zal je ook belonen met extra beloningen hoe dichter je bij de bestemming komt. Je kan de mogelijke beloningen zien bovenaan het scherm. Maar let op dat enkel succesvolle gevechten je dichter bij de bestemming brengen! Als je een gevecht verliest zal je moeten vluchten en verlies je al een deel van de gereisde afstand.

We hopen dat je geniet van dit event en wensen je een succesvolle reis!

We luisteren ook altijd naar je feedback, deze kan je hier geven.

Met vriendelijke groeten,
Jouw TribalWars.nl Team
 
Bovenaan