Event - Reizende koopman - Discussietopic

Reactiescore
843
Het ene wereldverneukende event was nog niet afgelopen en we kregen het halloweenevent al, nu dit weer. @Duckje heb je nou echt niet door dat deze shit het spel verneukt en je inmiddels al een fikse spelersbasis kwijt bent? Met meer mensen die dat voornemen soweiso al hebben.
Denk niet dat duckje ook maar enige invloed heeft op wanneer er events plaatsvinden die zijn op elke server gelijktijdig.
 

Pedik

Casanova w23
Reactiescore
292
Wat een event normaal siert (voor zover een event Tribalwars kan sieren) is dat een actieve speler het zonder (veel) PP uit te geven ook kan voltooien. Bij dit event is het vrijwel onmogelijk om 800km af te leggen. Het is simpelweg een Sisyphuscomplex en dat is ontzettend frustrerend. Er bestaat ook zoiets als teveel RNG. Aan de volgorde van de mannetjes kan je al zien of je überhaupt een kans maakt. Als level 12 zijnde worden m’n poppetjes nog steeds geoneshot. Op Cas9 hebben maar liefst 0% van de spelers de 800km gehaald en op 81, de actiefste wereld waar het event plaatsvindt, op het moment van schrijven een hele 1%! Zegt genoeg, lijkt me :redface:
 
Reactiescore
77
Ja idd, vanquisher heeft gelijk. Je moet echt spelen totdat je die 35 keer gewonnen hebt. Als je verliest wordt je 10km teruggeplaatst en wordt je volgende iets makkelijker. Dan moet je dus ongeveer 100 gevechten per dag doen om even te blijven in km maar wel xp te stijgen.