Een script laten keuren, hoe doe ik dat?

Warre

Teamleden
Tribal Wars Team
Reactiescore
917
Beste spelers,

Vanaf heden dient een script gekeurd te worden via dit onderdeel van het Algemene Forum. Deze post zal stapsgewijs verduidelijken hoe dit in zijn werk gaat.
 1. Dien een nieuw topic in via dit forumonderdeel en vul daarbij alle (vereiste) velden in:
  • Voorvoegsel: Selecteer een voorvoegsel voor je topic dat het beste aansluit bij je script, kies voor "Package" indien je script onder meerdere soorten valt en "Overige" indien het onder geen enkele soort valt.
  • Scriptnaam: De naam waar onder het script bekend mag worden.
  • Auteur: De naam van de persoon of personen die het script geschreven hebben (bij voorkeur officiële AF naam).
  • Beschrijving: Een beknopte omschrijving van de functionaliteit van het script.
  • Publiek of Privé: Mag het script meteen publiek worden of houd je het liever voor 6 maanden (conform de scriptregels) privé?
  • Afbeelding-URL: De url naar de afbeelding die gebruikers in de snellijst kunnen ingeven.
  • Werkt op pagina: Op welke TW pagina's werkt het script? Waar kunnen mensen functionaliteiten verwachten?
  • Automatisch uitvoeren aanbevolen: Raad je de gebruiker aan om het script automatisch te laten uitvoeren met de "TW.NL Officiele Extensie"?
  • Snellijstcode: De code die in de snellijst geplaatst dient te worden of een link naar de code, de scriptmoderator zal later in dit veld de uiteindelijke versie invullen. Gelieve de code leesbaar aan te bieden, indien gewenste kan obfuscatie uitgevoerd worden door de moderator, vermeld dit duidelijk in je post!
  • Post: In de post zelf kan alle overige informatie (zoals een uitgebreide uitleg, screenshots, filmpjes,...) neer gezet worden.
 2. Na het indienen van een post in dit forumonderdeel zal deze enkel zichtbaar worden voor jezelf en de scriptmoderator. De scriptmoderator zal je keuring behandelen zoals dit eerder in support gebeurde, indien er meer uitleg vereist is zal de moderator via dit topic contact opnemen.
 3. Afhankelijk van de beslissing in puntje 2 en de keuze in puntje 1 onder "Publiek of Privé" zal het topic opgeschoond worden en verplaats worden naar "Goedgekeurde Scripts", "Goedgekeurde Privé Scripts" of "Afgekeurde Scripts". Bij een verplaatsing van je topic ontvang je een melding met de reden .

Met vriendelijke groeten,
Het Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt:

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
1.919
Opgelet: We vragen jullie om scripters zelf hun eigen scripts te laten indienen. Op die manier kan een script ook snel aangepast worden en zijn er geen 5 keuringen voor hetzelfde script.

Mocht jouw lievelingsscript medio maart niet gekeurd zijn kan je het zelf indienen. Op deze manier kan de scriptschrijver in contact gaan met onze Scriptmoderator en ervoor zorgen dat alles pico-bello in orde is.