De vogelgriepoorlog

DeletedUser77743

Guest
Dit zat er al even aan te komen: wij, Rebels, verklaren Ducks officieel de oorlog. Hieronder de oorlogsverklaring.

We schrijven maandag 9 oktober van het jaar 2017 na Christus. De moedige strijders van The Rebellion worden rustig wakker en zetten de radio aan, net op tijd voor het nieuwsbericht. Hét hoofdpunt van de dag is dat er vogelgriep is vastgesteld op Casual 4. Volgens de nieuwslezer is dit meer bepaald het geval in de stam Ducks en zou dit mede komen door het aannemen van een aantal besmette leden. van het voormalige *Vets*. Dat zijn nu eenmaal de risico's als je iedereen toelaat die komt aankloppen natuurlijk.
Na het horen van dit nieuws komen de Rebels onmiddellijk samen voor een spoedoverleg. Hoe gaan we voorkomen dat dit virus zich verspreidt over de rest van casual 4? Horse Whisperer. was van plan het woord te nemen, maar Amber Heard wou dit op het zelfde moment ook. Onze paardenfluisteraar is een echte gentleman en houdt zich dan ook aan het principe 'ladies first'. Amber Heard roept op om de bijlen te slijpen en de eendjes één voor één de kop af te hakken, om canard à l'orange te eten. Iedereen is het hier roerend mee eens, al merkt Horse Whisperer. gelukkig op tijd op dat besmette eendjes eten geen goed plan is.
Eerst de eendjes in de pan hakken, erna hebben we tijd voor een gezellig avondje Netflix and Chill. Klinkt als een goed plan!

Uit de 'Memoires van The Rebellion',
getiteld "Hoe The Rebellion de wereld overwon na een grimmige strijd met hun vijanden"
Hoofdstuk "Canard à l'orange"
 

DeletedUser78180

Guest
Lang geleden dit, werd eens terug tijd :D

f6ee893138512e1518e9c4f86fe99e18.png
 

DeletedUser77743

Guest
Geef toe @Poo. : Hoe inactief deze wereld ook moge zijn op het AF, we hebben met voorsprong de meest originele oorlogsverklaringen ;)
 

DeletedUser77743

Guest
Dat zeker als het de enige zijn! :D
Bedoelde van heel tribel wars nl hoor :D

Dragons doet nu ook mee aan de oorlog, aan de zijde van Ducks. Rebels strijdt daardoor met 15 accounts tegen 50 accounts :)
 
Reactiescore
4
Bedoelde van heel tribel wars nl hoor :D

Dragons doet nu ook mee aan de oorlog, aan de zijde van Ducks. Rebels strijdt daardoor met 15 accounts tegen 50 accounts :)

Dat klopt niet helemaal he. Bij Ducks en Dragons zijn er genoeg accounts die weliswaar kunnen helpen met os maar (nog) niet kunnen aanvallen of aangevallen worden.
 
Bovenaan