De ontembare leeuw.

DeletedUser79193

Guest
Heb dit topic net van begin tot einde gelezen, en ervan genoten! Hulde naar de aanvallende kant, met 4 stammen zo’n gecoördineerde aanval uitvoeren (ben stiekem wel benieuwd naar degene(n) die dit gepland heeft) en uiteraard ook geweldig gedaan door Leone en zijn stamgenoten. Hoop dat er nog meer van deze acties zullen volgen puur omdat we dit al een hele tijd niet meer gezien hebben op TW, “kleine” spelers die opstaan tegen de grote jongens.
 
Reactiescore
2.070
Dubbelpost :eek:
 
Reactiescore
2.070
Onzin xD
 

rikkert1234

Beste Stamlid 20/21
Reactiescore
1.005
Leuk topic! Huidige werelden zijn spelers geneigd (waaronder ik zelf ook) om in premades te starten. Dat dit soort (vaak onervaren) spelers dan dit soort dingen opzetten tegen de huidige topspelers is dan ook echt wel mooi om te zien. Zie dat Murus weer is herstart, benieuwd of zij er ook weer bovenop komen.
 
Reactiescore
594
vanmorgen werden wij verblijd met een massa, die we al een beetje hadden verwacht. dezelfde spelers, die vorige week onze stamgenoten et murus magnificum, en interdictum hadden weggespeeld, met 25 man die opeens allemaal konden timen, kwamen nu bijna allemaal ons aanvallen. even voor diegene die het gemist hadden:
1575279495576.png


zoals je ziet pakte er 4 verschillende stammen een dorpje, en die vielen dus met allemaal edeclears aan, wat in dat stadium waar de wereld toen in zat niet te verdedigen was met de hoeveelheid def die er ebschikbaar was.

Remember him?

1593493664143.png

This is him now.

Feel old yet?
 
Bovenaan