1. Beste Bezoeker,

  Op 26 April zal er een update plaatsvinden van het forum. Daarom zullen onze fora tussen 10:00 en 11:30 tijdelijk onbereikbaar zijn. Gelieve hier geen supportaanvragen over te openen.

  Onze excuses voor het ongemak, en nog veel forumplezier gewenst!

  Met vriendelijke groeten,
  Jullie Community Management
  Ontzet Notitie

Contact met oude vrienden

Discussie in 'Wereld 6' gestart door Azcrod, 4. feb 2015.

Deel Deze Pagina

 1. Azcrod

  Azcrod

  Lid geworden:
  4. feb 2015
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Hey iedereen,

  Ongeveer 6-7 jaar geleden begon ik tribal wars te spelen op w6. Ik heb nooit super ver geraakt (400K?) maar heb hier super mooie herinneringen aan. Ik had in die tijden nogal een woelig leven en tribal wars was echt een ontsnapping daarvoor, ik voelde me hier echt thuis en die vrienden die ik maakte op w6 heb ik altijd in mijn hart gehouden. Op een of andere manier is er toch een einde aan gekomen.

  Enkele dagen geleden vond ik in mijn kamer een kaartje (http://imgur.com/wsaVbso) die ik ooit had gemaakt. Het is het stamplaatje van de stam waar ik destijds inzat, R.T.W. (http://nl.twstats.com/nl6/index.php?page=tribe&id=37438). Ik dacht terug aan alle toffe momenten en begon onlangs opnieuw op w41 & w42. Ik ging ervan uit dat w6 al dood was en iedereen gestopt was, tot ongeveer een uur geleden ik daadwerkelijk de ranglijst van w6 bekeek en daar dylayla op zag staan, destijds mijn stamleidster. Ik heb zeer veel met haar gechat op msn en zij heeft mij veel geholpen met mijn 'woelig' leven. De kans is groot dat de originele eigenaar niet meer op het account zit maar toch wil ik het proberen

  Het is misschien een "shot in the dark" om hier te posten, maar als iemand dit ziet met een account dat toegang heeft tot w6, kan je dan aub dylayla een bericht sturen om te vragen om contact op te nemen met mij op w41 of w42. Of ik kan mijn skype geven in een privébericht op het forum.

  dylayla is echter niet de enigste, ik heb nog toffe herinneringen aan een tal van mensen op w6 die waarschijnlijk verborgen zitten door al het fuseren. Moesten er nog mensen dit zien van het vroegere R.T.W. hoop ik dat je me een bericht stuurt

  Ik heb op veel accounts gespeeld. maar de 'bekendste' waren poccer (mijn eigen account) en 12th-player (waar ik co op was na fusie)

  Alvast bedankt, ik zou het geweldig vinden moest iemand mij in contact kunnen brengen met (de originele eigenaar van) dylayla.

  Mvg,
  Freek
   
 2. Unfriendly Sander

  Unfriendly Sander

  Lid geworden:
  2. feb 2014
  Berichten:
  1.350
  Leuk Bevonden:
  33
  De originele dylayla heb ik nog op msn gehad, maar ze had naar mijn weten geen skype en is al een tijdje gestopt.
   
 3. quomodes

  quomodes

  Lid geworden:
  10. apr 2013
  Berichten:
  986
  Leuk Bevonden:
  0
  Dya van nu stelt iig niet veel meer voor :rolleyes:

  Veel succes met je zoektocht!
   
  Laatst bewerkt: 4. feb 2015
 4. darkheerser

  darkheerser

  Lid geworden:
  4. feb 2008
  Berichten:
  2.028
  Leuk Bevonden:
  3
  Nog iemand aanwezig hier van lang geleden :D?