Betreft: Waarschuwing Overtreding Coronaregels

Reactiescore
141
Goedemiddag,

Graag aandacht voor het volgende:

Zoals u allen weten is het ten zeerste aangeraden om minimaal 1,5 meter afstand tot anderen te bewaren. Iedereen van 13 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot andere personen Vanaf 3 personen kan er worden gehandhaafd op die 1,5 meter. Dit doen we om de Corona epidemie onder controle te houden. Helaas moet ik constateren dat op dit Tribalwars Forum onvoldoende rekening gehouden wordt tot deze 1,5 meter maatregel. Zo zijn er geen coronaprotocollen opgesteld en worden forumleden er niet actief opgewezen 1,5 meter afstand te bewaren. Om onze uitspraak te onderstrepen hebben we enkele steekproeven gedaan:

voorbeeld 1.jpg
Tussen uw forumlid Rob. en een niet dubieuze naam constateren we dat er slechts 0,03 m afstand wordt bewaard. Ook hebben we voldoende aanwijzingen dat deze personen niet tot hetzelfde huishouden behoren.

Voorbeeld 3.jpg

Ook tussen uw forumleden mohniels1 en Moederkoek unchained hebben we moeten constateren er voldoende afstand is bewaard.


Voorbeeld 2.jpg
Beter doet uw forumlid Simeco. Ondanks zijn schizofrenie probeert hij afstand te houden tot zijn naasten. Toch is deze afstand niet voldoende.

U dient binnen 2 weken de situatie te verbeteren. Er dient een Coronaprotocol opgesteld te worden, ook dient u actief uw leden op de maatregelen te wijzen. Bij constatering van verdere overtredingen zullen we u een boete opleggen van €4000,- en zullen we, in overleg met de veiligingsregio, uw forum moeten sluiten.

Indien u vragen heeft kunt u een PM sturen

Met vriendelijke groet,
Henk Brom
Leidinggevende BOA-team Smallingerland
 
Reactiescore
534
goede voorbeeld.png

Betere wereld begint bij jezelf
 
Bovenaan