Feedback Ridder's gevechtsbord

Kr33log

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
109
image-pbb.png

Beste spelers,

Een nieuw kaartspel is op de straten verschenen, trekkende de aandacht van zowel het gewone volk als de hoogste edelmannen. Allen participeren in de spannende competitie.
In het ridder's gevechtsbord evenement, strijd je om de meest formidabele kaartenspeler uit het rijk te worden. Het evenement zal starten op 8 februari om 14:00 en zal eindigen op 20 februari om 14:00.


pbb.png
Uitleg van het spel:
Elke speler krijgt 5 kaarten.
Het spel eindigt wanneer er 9 kaarten op het spelbord liggen, de winnaar is de speler met de meeste kaarten.
Om dit te doen, kun je een kaart slepen en neerzetten of selecteren en klikken om een kaart op een vrije tegel van het bord te plaatsen.
Elke kaar heeft een nummer op elke zijde alsook een type in de rechterbovenhoek van de kaart.
Plaats je een aanvallende kaart met een hoger nummer tegen de rand van een verdedigende kaart met een lager nummer, dan verandert het eigenaarschap naar blauw of rood.

Er zijn 4 soorten kaarten in dit spel. Boog, Paard, Speer en Ridders. Als een kaart naast een andere kaart wordt gelegd en de offensieve kaart de andere kaart countert, verdubbelt het getal aan de counterzijde in waarde. De typen tellen op de volgende manier: Boog countert Speer, Speer countert Paard en Paard countert Boog. De ridder countert niemand en heeft geen counters.
Je kunt de counters ook aan de linkerkant van het bord zien.
Na het voltooien van een wedstrijd ontvang je tokens, ongeacht of je wint of verliest. Als je echter een wedstrijd wint, krijg je meer tokens. Door wedstrijden te spelen, kun je ook je voortgangsbalk vullen, waar je ook nog meer beloningen ontvangt.
Hoe meer wedstrijden je wint, hoe hoger je op de ranglijst komt, waardoor je extra tokens krijgt.
Zodra je genoeg tokens hebt, kun je je tokens in de evenementenwinkel gebruiken om krachtige items te krijgen.
Speel nu en streef ernaar om de meest formidabele kaartspeler te worden die ooit in dit rijk heeft gespeeld. Creëer een legendarische reputatie waar zelfs de wijste jaloers op zou zijn.


Als je je feedback met ons wilt delen, kun je dat doen in dit discussietopic.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,
Jullie Tribal Wars Team
 
Reactiescore
1.145
Als iemand een uitgebreide uitleg wilt of vragen heeft dm me op disc!

Wat korte feitjes: je kaarten zijn als het waren een deck waarbij je 4 van elke unit hebt + 3 ridders = 15 in totaal.
je krijgt altijd 1 sp 1 bg 1 lc en 1 ridder + 1 extra willekeurige niet ridder.

Elke 5 borden die je cleart krijg je kaard upgrades voor dit deck. Dit staat nergens uitgelegd maar moet haast wel zo werken.

de units staan altijd in de zelfde volgorde dus Boog links dan speer dan LC dan extra unit dan Ridder (Dit is ook zo bij de tegenstander!!) dus je kunt soms al zien dat hij zijn unit waar hij er 2 van heeft, heeft gebruikt.

Premium prijs stijgt van 15 > 16 na 10x kopen. koop er dus eerst 9 en dan in eens nog is 10 voor optimale profit.

De reveal en boost die je krijgt zijn eigenlijk nooit waard om te kopen met pp maar de gratis versie wordt maar op 1 kaart per keer toegepast en is willekeurig dus houdt hier rekening mee.

Units die sterkt zijn tegen elkaar krijgen die bonus enkel bij het aanvallen. (getal verdubbelt)

Als de kracht gelijk is na het toepassen van buffs verover je de unit niet.

Beste strat als je te lui bent om elke move uit te rekenen.
Als jij begint:
Je zwakste unit in een hoek droppen met de zwakste zijdes naar buiten zodat je hem makkelijk kunt recappen.
Hij pakt hem gelijk af waarna jij hem op de andere zijde weer terug pakt en daarmee insluit zodat je al sws 1 unit hebt.
Hij zal weer jouw unit pakken waarna je kunt kiezen welke unit je gaat insluiten, idealiter bereken je hier in het voren welke unit je over wilt houden voor de end game.
Als het goed is ziet het bord er als volgt uit 2 ingesloten blauwe units en 1 ingesloten rode unit met 3 rode units die nog aan 1 kant te hitten zijn.
Aangezien jij nog 2 beurten hebt en hij 1 ga jij er 2 van over pakken en de laatste unit die je plaatst is nooit meer af te pakken dus dat brengt jouw totaal op 5. (ik ga het niet te lang maken maar je kunt hier nog het één en ander aan optimaliseren waardoor je vaak met nog meer dan 5 wint)

Als hij begint doe je eigenlijk het zelfde (de hoek die je kiest moet helemaal vrij zijn dus niet tegen een unit van hem aan.
Echter nu moet je de endgame echt berekenen zodat hij niet wint.
Bewaar je ridder en gebooste kaarten voor de laatste rondes en probeer in de mid game units te plaatsen die niet te cappen zijn omdat hij geen counter meer heeft of met je ridder waar geen counters voor bestaan.

Stuur me gerust een screenshot van je bord als je wilt weten wat de beste move is.
Ik had op de beta een nagenoeg 100% winrate dus als je beetje weet hoe het werkt en je de zin hebt om het uit te rekenen elke keer kun je bijna ongeslagen spelen.

Eerste 5 matches (voor je een upgrade gekregen hebt) en nadat je bij de 3e cyclus aangekomen bent waar je geen ge-upgrade kaarten meer krijgt, waarbij hij begint zullen het lastigst zijn. Zodra je ge-upgrade kaarten hebt is het vrij makkelijk.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
104
Ben je afhankelijk van je tegenspelers om veel games te kunnen spelen? M.a.w. wat als je uitkomt tegen een inactief account die geen moves doet?
 
Bovenaan