Recente inhoud door Interdictum.

 1. Interdictum.

  Top/Flopspelers

  .MortuaMemoria bedoel je zeker?
 2. Interdictum.

  W73: Challenge Guaranteed, or Not?

  Waar geef ik aan dat de tool me dwars zit? Ik geef alleen aan dat het timen erdoor geen skill of gevoel meer is maar enkel klikken als het balkje groen wordt en dat je daardoor nonoo niet kan op hemelen omdat ze ineens kunnen timen. Waarom niet? 5 is wat overdreven maar 2-3 kan geen kwaad om de...
 3. Interdictum.

  W73: Challenge Guaranteed, or Not?

  Zoals ik zeg waren de times van nonoo gemiddeld 200 ms tijdens de aanvallen op Apex en lukt het ze dankzij de time tool van bottenkraker elke keer wel binnen 10 ms. Snap niet helemaal waarom je nu een screenshot van een gesprek moet delen.
 4. Interdictum.

  W73: Challenge Guaranteed, or Not?

  Ik heb al sinds de zomer geen VVs gepakt, tijdens mijn studie had ik de tijd ervoor momenteel besteed ik mijn vrije tijd liever in mijn zwembad of op het terras.
 5. Interdictum.

  W73: Challenge Guaranteed, or Not?

  Creatief zijn was misschien wel lastig ja maar de gemiddelde edels op 200 ms van de clear vond ik gewoon lachwekkend, je ziet maar het effect van de time tool.
 6. Interdictum.

  W73: Challenge Guaranteed, or Not?

  Ik heb Noonoo zien aanvallen op de stam Apex en dat was echt lachwekkend, nu zijn het edel spams met t timen en een time tool waardoor jullie strak kunnen timen nou top notch is dat hoor.
 7. Interdictum.

  Spotprenten

  Nee
 8. Interdictum.

  Spotprenten

  Nee
 9. Interdictum.

  Top/flop spelers

  Als ik het me goed herinner hebben jullie je eigen MB ook gecleared?
 10. Interdictum.

  Praattopic

  Het is martijn.
 11. Interdictum.

  Top/flop spelers

  ?
 12. Interdictum.

  Golden Awards

  Hoe spreken we elkaar tegen? Ik zeg dat de os die je zag lopen op het dorp dat jullie veroverde 10 minuten ervoor werd gestuurd toen het duidelijk was dat het dorp verloren ging. Steven zegt fake 1c os spam wat dus hetzelfde is? Allemaal 1 zwaard via 1c gestuurd door smash 10 minuten voordat...
 13. Interdictum.

  Golden Awards

  Daarom was er vanaf zondag nacht al 24/7 bemanning op Noire. De os die erop liep werd ook niet toevallig 10 minuten voordat jullie het dorp veroverde verstuurd? Denk je echt dat we een dorp volstacken op het moment dat het duidelijk werd dat het dorp niet te redden was.
 14. Interdictum.

  Golden Awards

  De massa was zeker wel verwacht, er was al enkele dagen bemanning snachts om te kijken wanneer de incs gingen komen.
 15. Interdictum.

  Golden Awards

  Wel logisch opzich dat er een nacht VV is met meerdere nachters in de stam.