Golden Awards - W97

Reactiescore
3.584
Ben wel voorstander van actuele spelers die ook effectief betrokken zijn met deze wereld te benoemen. Maar verder prima lijstje.
 
Reactiescore
246
Ben wel voorstander van actuele spelers die ook effectief betrokken zijn met deze wereld te benoemen. Maar verder prima lijstje.
Ja grootste ego schoot me niet direct iemand te binnen dat ik gewoon als opperheerser kon zeggen voor deze wereld :p
 
Reactiescore
100
Beste speler: Voor nu vind ik dit nog lastig vast te stellen. Dat is naar mijns inziens te vroeg. Wel lijkt het erop dat CBC en De Sukke het vooralsnog het beste hebben gedaan, maar dat kan ook het gemakkelijkste zijn. Ik denk dat ik het qua starten op deze twee hou, maar dat we voior de serieuze nominaties nog een maandje moeten wachten.

Beste stam: Hoewel ik denk dat al deze stammen in deze vorm de eindstreep niet gaan halen denk ik: Ballie, Chaos, Dei en Legal. Misschien dat ik van de week nog zin heb om in de huidige topstammen te analyseren wanneer anderen dat ook willen doen.

De beste stam speler: Als bepalende speler in GWAMM was ik op wereld 80 niet te spreken over de activiteit en kwaliteit van Legends never die . Alleen het valt niet te ontkennen dat hij zich vooralsnog op deze wereld het meest heeft weggecijferd. Chapeau daarvoor. Persoonlijk vind ik dat zowel Roald97 als A Lone Wolf zich sociaal opstellen binnen Chaos.

Het grootste ego: Ik wilde Laurens zeggen, maar na de torendiscussie van gisteravond en vannacht 100% Howlin.

Beste leider: Qua leiderspotentieel op basis van het verleden David, Jordi en Roald. Hoe zich dat zal ontvouwen op deze wereld zal nog moeten blijken. Wel laten zowel David als Rogier intern een duidelijke visie zien voor hoe zij de wereld willen vormen.

Slechtste leider: Kevinvd. Zo'n campagne opzetten met al die stammen en tot slaaf gemaakten tegen CBC is gewoon triest. Hou het lekker bij TW in plaats van Supportwars. Als je wilt snitchen kun je namelijk beter voor de Ru Vooral als je zelf opk boost.

Meest onderschatte stam:
Esc. Hoewel ik over bijvoorbeeld Treibalguppen niet echt te spreken ben zit er ook wel kwaliteit in die stam. We horen er niets over, we horen niets van hen. Maar de stam groeit wel steady en heeft een mooie ligging zo tussen Ballie en Legal. Wie weet kan die stam of een enkeling daarvan nog verder komen.

Meest overschatte stam:
Naar mijn mening geen enkele. Misschien SR, al denk ik niet dat er veel mensen zijn die echt iets verwachten van die stam qua noemenswaardige prestaties.

Meest overschatte speler:
Ik ga voor Arithmetic. Of het iets geworden was zullen ze nooit weten. Alleen puur qua ligging was er misschien de mogelijkheid voor ze dat ze misschien bij Chaos, Legal of een andere stam met potentie hadden kunnen aansluiten. Allemaal weggegooid door dat domme boosten en het mooie starten is daarmee voor niets geweest. Pure waste of time.

Meest onderschatte speler: Voor mij persoonlijk Memorized. Ik dacht in alle eerlijkheid dat ze niet meer zouden kunnen meekomen na de inactieve periode. De laatste dagen hebben ze, mede door het komen spelen van Pim, een sterke groei doorgemaakt waardoor ze nu in de top 10 te vinden zijn. Ook vallen ze ons flink lastig met hun gefarm. Dus qua farminkomsten had ik liever dat die revival er niet was geweest haha, maar voor de wereld wel leuk denk ik. Ik ben benieuwd wie er ingaat/is ingegaan op de vraag van Pim voor een extra medespeler. Lukas, Pim en weet ik veel wie meer kunnen ver komen wanneer ze de wereld diplomatiek slim spelen en deze koers voortzetten.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Of spelers met mij willen spelen is altijd weer de vraag hahaha. Maar ik ga voor anonymous forever, Circusofinsanity, .Da Vinci, Gamebreak, Johnny English en/of Memorized,

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Al die lui die geilen op boosts momenteel. Zowel het willen boosten alsook de lastercampagne voor het boosten in het extreme. Dus zeker Kofid en de gang, maar ook een deel van VFsnip

Mooiste spelers naam:
Conceived by Communism, La Kouchov Obarkarchov en Do You Eat Yellow Snow. Oude klassiekers, maar ik zie ook niet veel bijzonder mooie nieuwe namen.

Mooiste stam naam: Nearly God. Vooral omdat sommige spelers van die stam ook wel aan dat complex lijden hahaha. Iets met LC Start en zo haha

Het tofste topic:
Spotprenten moet ik smakelijk om lachen

Het domste topic:
Al die kansloze topics zoals goedemorgen en zo die ook worden gesloten, omdat ze weinig toevoegen.

Favoriete forum poster: Wanneer @Roald97 ergens post moet je dat volgens het spectrum der AF feitjes wel benoemen. Maar ik vind dat @Leaving Behind en @Dream Team. er vooralsnog bovenuit steken qua nuances en niveau van posten.

Ook een shoot-out naar @The Minion zijn pogingen om het AF actief te houden door het organiseren van contests.

Minst favoriete forum poster: Spammende newgens met stomme topics.

Dikste wannabe op het forum:
De Legende van het Noorden. Wat een dikke bs post die zeg om maar leuk te doen/leuk gevonden te willen worden.

Dikste wannabe in het spel:
Wie kan ik anders nomineren dan mijzelf?

Mooiste profiel foto van spelers:
1711710391844.png1711710415363.png1711710420573.gif
Mooiste profiel foto van stammen:
1711709710571.jpeg1711709720584.png

Mooiste actie van de wereld: De kamikaze van Chaos op die ene speler. Vermakelijk als toen nog buitenstaander.

Meest belovende speler voor de toekomst: Naast dat ik te spreken ben over het team wat geformeerd is voor op Zaeres ben ik zelf zeer benieuwd naar anonymous forever en gamebreak. Allebei accounts die vooralsnog goed meekomen en niet in een stam zitten waar ik direct verwachtingen over heb qua toekomst. Ik denk dat allebei een grote rol van betekenis kunnen spelen voor op zijn minst hun eigen omgeving.

Meest belovende stam voor de toekomst: Voor mij de stam Chaos met de aanpassingen die er wellicht komen en dat geldt ook voor Ballie, Dei en Legal

Grootste blunder: Ik die bij de incs besluit om dom te dodgen i.p.v. te backtimen. Met backtimen had ik achteraf bezien gewonnen van Dorps. Pure domme beginnersfout. Eens een ubernoob altijd een ubernoob die geen TW kan spelen.

Voor wie heb je nu echt respect: Voor eenieder die met volle overgave speelt en misschien wel tegen beter weten in. Ja we haten vaak op "de noobs". Alleen zonder al die noobs was dit spelletje ook al heel lang dood geweest. Wat dat betreft hoop ik dat een enkeling van hen deze wereld misschien wel de kans krijgt om net dat extra stapje te zetten naar bekendheid en roem.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Stomme Rogier om mij als farmslaaf aan te nemen. Nooit het AF moeten openen na het deleten van UT en alles om dan te zien dat Duckje ontslagen was. Blijven hangen door de commotie en dan zo"n non-pp wereld. Gestart om te klooien en dan naast mijn oude medespelers en stamgenoten te komen liggen. Grrrrr.

Ik wil graag nog meedelen dat: ik hoop dat deze wereld niet in een anticlimax gaat eindigen en er echt een paar mooie stammen ontstaan die lang en leuk de degens met elkaar zullen gaan kruizen. Genoeg R2W werelden geweest, recente werelden die zonder een serieuze eindstrijd gespeeld zijn. 50 was als laatste non-pp wat dat betreft een anticlimax en nog zo'n wereld als toen is klote.
 
Reactiescore
510
Over 2/3 weken maak ik wel eentje
 
Reactiescore
246
Ik wil graag nog meedelen dat: ik hoop dat deze wereld niet in een anticlimax gaat eindigen en er echt een paar mooie stammen ontstaan die lang en leuk de degens met elkaar zullen gaan kruizen. Genoeg R2W werelden geweest, recente werelden die zonder een serieuze eindstrijd gespeeld zijn. 50 was als laatste non-pp wat dat betreft een anticlimax en nog zo'n wereld als toen is klote.
50 had zo mooi kunnen zijn, was een teleurstelling en de meeste stopte al vrij snel
 
Reactiescore
1.498
Beste speler: Ik denk dat hier een goed debat kan over gemaakt worden en denk dat je verschillende factoren kan handhaven voor jou top pick.. Dat gezegd zijnde kies ik toch voor oude bekenden op cbc. Ouwe rotten met goeie humor en ze zijn ook weer deze wereld immens goed gestart. Ben benieuwd hoe dit verder zal verlopen. Ook zou je een zaak kunnen maken voor QQEEZZ.en De sukke. Het ontbreekt ook niet aan talent daar.

Beste stam: Zet ik gwn ff men eigen beast stam neer VFsnip, onderschat de kleintjes niet jongeuh!!!

De beste stam speler: Denk dat ik voorlopig nog weinig kan inschatten wie dat zou kunnen zijn... Wordt vervolgd.

Het grootste ego: Ik heb in deze wereld nog maar met een paar echt contact gehad, maar hier ga ik toch wel Anti woke een plaatsje geven.

Beste leider: Aangezien er nog niet echt complete stammen zijn gevormd in mijn optiek ga ik deze open laten voorlopig.

Slechtste leider: Nova leiding, alhoewel ze ook wel nog deftige spelers hebben

Meest onderschatte stam: VFsnip

Meest overschatte stam: SR

Meest overschatte speler: Ik denk niet dat er echt iemand zwaar overschat wordt dus.

Meest onderschatte speler: @mohniels1 gaat gewoon iedereen nog verstomd staan die ekte pro komt nog opdraven zenne..

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Elke topper die op CbC speelt, huidige stammies zijn zalig en staan paraat wanneer je het vraagt.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Moeilijk te zeggen eigenlijk, voor de memes krepox of oud coruscant spelers xd

Mooiste spelers naam: Zaeres vind ik mooi klinken :)

Mooiste stam naam: Dei

Het tofste topic: Spotprenten ofc wat anders...

Het domste topic: alle topics zijn funny dus...

Favoriete forum poster: Jordi @Conceived by Communism kan ik appreciëren en @Calamus Incendium vind ik wel geinig posten vaak

Minst favoriete forum poster: vind dat het in deze wereld best meevalt dus...

Dikste wannabe op het forum: Krepox als die man nog zou bestaan, voor de rest vind ik dat van ouderdom de wanabe's wat vermindert zijn :)

Dikste wannabe in het spel:

Mooiste profiel foto van spelers: QQUEEZZ

Mooiste profiel foto van stammen: Dei, maar VFsnip heeft de mooiste dame hehe

Mooiste actie van de wereld: Het tenondergaan van bewezen booster hehe

Meest belovende speler voor de toekomst:

Meest belovende stam voor de toekomst: Dei of een fusie die later nog komt van verschillende spelers :)

Grootste blunder:

Voor wie heb je nu echt respect: CbC spelers, @Speeder. @Goth Angel, teveel om allemaal op te noemen :p

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Denk men huidige co spelers en Oud spelers van Noire/CbC

Ik wil graag nog meedelen dat: Ik denk dat dit nog een heel interessante wereld kan worden, ben benieuwd hoe alles in zen plooi gaat vallen tussen oude rotten en newgens.. Er is al een mix te zien van beide, en alles ligt nog lekker doorheen geschud.. Het kan ook heel saai worden als het een fusie wordt van bepaalde kanten die samen gaan werken. We shall see !
Krepox mooi ja haha. Die kon je haten of lief hebben, maar die was meestal ook na 2-3 maanden met de noorderzon verdwenen.
 
Reactiescore
3.584
Allé omdat het Pasen is:

Beste speler: QQEEZZ, ik ken het account nog van 1 van mijn laatste werelden (71) waar het front had tegen mijn stam, wel paar keer VV tegen gedraaid en dat account had het hartstikke moeilijk waar onder andere United Masters ook nog tegen lag als ik mij niet vergis. Voor zover ik het me kan herinneren was dat een goed niveau en vastberadenheid in het blijven aanvallen. Er zijn meer goeie spelers op de wereld maar veel zijn ook van de oudere generatie en het moet nog blijken hoelang deze het kunnen opbrengen om op langere termijn het vol te houden, zoals ze dit ooit gedaan hebben in hun hoogjaren.

Beste stam: Dei, zal de te kloppen stam worden omdat ik het mij moeilijk kan voorstellen dat ze Vanquisher als een serieus account voor de toekomst zien. Dan ligt de weg open voor de 2 spelers die ik hierboven genoemd heb. De tijd is wellicht nog niet rijp om dit al in de praktijk om te zetten wegens geen aansluiting nog, ben vast niet de enige die dit ziet aankomen.

Ook ligging gewijs domineren ze al vrij snel 1/3 van de wereld terwijl alle andere stammen niet zo'n groot gebied zullen kunnen claimen op korte/middellange termijn.

De beste stam speler: Anonymous Forever, ik volg de wereld van kortbij en spreek her en der wel mensen. Ik heb respect voor iedere behulpzame stamgenoot en vaak zijn het stille krachten waar we niet snel iets over horen. In dit geval heb ik begrepen ze zich goed inzetten voor hun stamgenoten. Ik weet ook deels wie erop spelen waarbij het in het verlengde ligt van wat ik al verwachte.

Het grootste ego: De Sukke, LKO en CBC, Ik ben voorstander van 1 naam te kiezen bij nominaties maar ik breek deze regel met plezier voor deze iet wat onbelangrijke nominatie. De reden is hun openlijke discussies vooral in het begin van de wereld waarbij ze toch fel profileringsdrang (leid ik zelf ook wel eens aan) hadden om te tonen wie het het beste weet. Ergens ook mooi om de gedrevenheid en passie te zien maar het toont wel een zekere vorm van een groot ego.

Beste leider: Chaos, Ik kan hier geen specifieke spelersnaam opnoemen wegens geen enkele top stam al echt getest is geweest. Dus ik kies voor de stam waarbij ik denk daar de meest leidinggevende personen aanwezig zijn om de boel bij elkaar te houden.

Slechtste leider: APEX, weet niet wie de leiding heeft daar, maar achter het beleid sta ik niet ivm bepaalde accounts die er zich huisvestingen. Ze zullen ook snel aan hun diplomatiek moeten beginnen voor ze tussen 2 grote kampen terecht komen en langs 2 kanten gep.kt worden.

Meest onderschatte stam: Legal, paar goede accounts die niet onderschat mogen worden, sterk stamcluster en ook ligging gewijs kunnen ze nog een tijdje goed groeien voor de echte uitdagingen gaan beginnen.

Meest overschatte stam: SR, hebben veel samenwerkingen nodig om iets klaar te spelen of zelfs dan niet. Ze zijn groot en staan dus hoog maar eens ze tegen echt goeie/grote spelers gaan komen te liggen denk ik dat ze wel eens snel weg zouden kunnen zijn.

Meest legendarische stam: vfsnip, for obvious reasons.

Meest overschatte speler: Kevinvd, kan ook aan de accnaam liggen, zijn ligging is echt kansloos over enkele weken/maanden waar het account in principe niks aan kan doen. Ik zie dit enorme account niet ver raken, moesten ze de nodige skills hebben en zich nog lang staande kunnen houden, ben ik bereid mijn mening te herzien. Maar het zit hem vooral in de accnaam ^^

Meest onderschatte speler: Zaeres, je hoort of ziet het account bijna niet, maar toch iemand die zich op vele werelden al bewezen heeft. Denk dat ze nog wel even gaan meedraaien op de wereld.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: CircusOfInsanity, Gert en Harry zijn 2 geweldige gozers, ik zie dat ze vandaag een dorpje zijn verloren en wil ze hierbij nog even een hart onder de riem steken, kop op!!

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: CBC, Ik ben geen grote fan van enkele personen op het account, en voel weinig drang om er dagelijks mee om te gaan.

Mooiste spelers naam: LeaveMeAlone, duidelijke mooie rustgevende boodschap ;o Tactisch ook slim gekozen, heeft wellicht nog nooit een aanval gekregen.

Mooiste stam naam: Nearly God, het is arrogant en toch nog nederig in 1. Je vergelijkt jezelf met een god maar zet jezelf niet op gelijke hoogte. Goed gevonden, credits!

Het tofste topic: Oorlog VFsnip vs Subrosa en vazallen en Gefeliciteerd Arithmetic , ik ben altijd fan geweest van sensatie topics. Toevallig 2 topic's van CI, goed bezig.

Het domste topic: Genoeg.

Favoriete forum poster: Roald, ik vond Roald vroeger altijd een enorme blaaskaak maar sprak toevallig recent maar ook vroeger nog mensen die zeer lovend over hem waren, mensen waar ik zeer lovend over ben dus probeer mijn beeld wat bij te stellen en deze wereld kunnen zijn post's mij meer dan een ander bekoren.

Minst favoriete forum poster: Antonius Pius, Ik mag Martijn soort van wel maar hij heeft de drang om zijn gedrag op het AF aan te passen aan de hand van zijn ingame succes. Nu hij weer mag meedoen op een groter account heb ik wederom de indruk dat zijn grootspraak op het AF ook vergroot is.

Ik ben het inhoudelijk ook vaak niet eens met hem en ook dat toontje tegen minder bekende spelers keur ik af.

Mooiste profiel foto van spelers:

22a53e24f9d16fb9cafa2b8a026e7edf.png


Mooiste profiel foto van stammen:

811be4f93c10ef733c9c8d6f582afe6e.png



Mooiste actie van de wereld: Arithmetic, zijn downfall?

Meest belovende speler voor de toekomst: QQEEZZ

Meest belovende stam voor de toekomst: DEI

Grootste blunder: Ik, omdat ik teveel tijd in dit lijstje heb gestoken.

Voor wie heb je nu echt respect: Mezelf, omdat ik teveel tijd in dit lijstje heb gestoken.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Iedereen, die stambelang voorop stelt en een positieve mindset heeft ook als alles moeizaam verloopt.

Ik wil graag nog meedelen dat: Ik ooit begonnen ben met deze specifieke nominatie op w51 schiet me te binnen, geen dank. Verder wil ik nog meedelen er binnen x aantal tijd meer zeer langdradig leesvoer komt op het AF voor mensen die samen met mij nog meer tijd willen verspillen op een online browser spel uit de middelleeuwen, zoals we op het vrije forum zeggen,...
 
Reactiescore
548
Dat ik ooit nog bij het grootste ego zou staan met mijn gebrek aan enig inzicht en kunde. Zal het maar afschuiven op Martijn dat we die award toegekend krijgen. Dan is het ook ineens logisch.

Leuk lijstje Jannes! Je speelt toch zelf ook mag ik aannemen?
 
Reactiescore
3.584
Dat ik ooit nog bij het grootste ego zou staan met mijn gebrek aan enig inzicht en kunde. Zal het maar afschuiven op Martijn dat we die award toegekend krijgen. Dan is het ook ineens logisch.

Leuk lijstje Jannes! Je speelt toch zelf ook mag ik aannemen?

Die nominatie is zeker niet aan jouw toe te schuiven :x
 
Reactiescore
537
Dat ik ooit nog bij het grootste ego zou staan met mijn gebrek aan enig inzicht en kunde. Zal het maar afschuiven op Martijn dat we die award toegekend krijgen. Dan is het ook ineens logisch.

Leuk lijstje Jannes! Je speelt toch zelf ook mag ik aannemen?

Die nominatie is zeker niet aan jouw toe te schuiven :x


Die nominatie is voor mij, blij mee en trots op!
 
Bovenaan