Event Zeeën van Fortuin

Kr33log

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
120

Door de geschiedenis heen zijn de stammen landgebonden gebleven en waren ze alleen gericht op de strategische mogelijkheid van bergen, bossen en heuvels. Toch zijn onze verkenners zojuist teruggekeerd naar onze muren vergezeld door zeevarende kapiteinen die de kusten hebben bereikt met hun kolossale schepen. Ze bieden onze dorpelingen aan om ze op ontdekkingstocht te nemen over zee naar nieuwe eilanden met de belofte van rijkdom aan de ontdekkingsreizigers! Rekruten voor hun bemanningen verzamelen zich al; het is tijd om te water te gaan!

seas_of_fortune_1.jpg


Beste spelers!

Welkom bij een nieuwe ronde van "Zeeën van fortuin". In dit event zal je onbekende eilanden ontdekken om krachtige items te vinden van 6 juni om 14:00 tot 20 juni om 14:00 en dit op alle Tribal wars werelden (exclusief Speed/Classic/Non-premium). Verzamel je beste bemanningsleden door in-game acties te voltooien of ze direct aan te nemen, kies dan een goede kapitein om ze de oceaan op te leiden en land te vinden om te veroveren!

seas_of_fortune_2.png


Ontdek deze onbekende eilanden en vind schatten in overvloed! Hoe groter het schip, hoe meer bemanningsleden het nodig heeft, maar hoe meer van het eiland je ontdekt. Als je een volledig eiland ontdekt zal je een speciale grote prijs krijgen!

Ontdek er meer over in onze Youtube Video!


Event pas:
Maar dat is nog niet alles: deze keer hebben we de oude prijzenfunctie verwijderd en een event pas toegevoegd! Deze event pas hoort bij het evenement. Het heeft twee lijnen, een gratis lijn en een betaalde lijn waar het bereiken van mijlpalen je inspanningen zal belonen.

Er zijn veel beloningen te verdienen, waaronder grondstofpakketten, vlagboosters en een gouden oorlogsinspanning, om er maar een paar te noemen.
Deze event pas is geldig zolang het evenement duurt.

Zodra je het einde van de reguliere event pas hebt bereikt, worden er automatisch meer pagina's met meer beloningen toegevoegd.

image_720.png


We hopen dat je geniet van dit event en we verwachten, zoals gewoonlijk, je feedback!

Met vriendelijke groeten,
Jullie Tribal Wars Team
 
Bovenaan