Zeeën van fortuin!

Duckje

Teamleden
Community Manager
Reactiescore
1.773

Door de geschiedenis heen zijn de stammen landgebonden gebleven en alleen gericht op de strategische mogelijkheid van bergen, bossen en heuvels. Toch zijn onze verkenners zojuist teruggekeerd naar onze muren vergezeld door zeevarende kapiteins die de kusten hebben bereikt met hun kolossale schepen. Ze bieden aan onze dorpelinge aan ze op ontdekkingstocht te nemen over zee naar nieuwe eilanden met de belofte van rijkdom aan de ontdekkingsreizigers! Rekruten voor hun bemanningen verzamelen zich al; het is tijd om te water te gaan!

Beste spelers,

Welkom in onze nieuwste event! In "Zeeën van fortuin" zal je onbekende eilanden ontdekken om krachtige items te vinden van S9 oktober om 14:00 tot 23 oktober om 14:00.

In dit event moet je je bemanningsleden verzamelen door in-game acties uit te voeren, gebruik je bemanning om een kapitein aan te nemen en de eilanden te verkennen. Er zijn tijdens je ontdekkingsreizen elke dag speciale schatten te vinden en je kapitein heeft een kans deze te ontdekken een mee te nemen. Maar de grootste strategische schatten vind je als een heel eiland ontdekt, dat geeft je de hoofdprijs!

Ontdek er alles over in onze Youtube video!We hopen dat je geniet van dit event en we verwachten, zoals gewoonlijk, je feedback!

Jouw
Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt: