Xenforo - Account koppeling - Update

Duckje

Teamleden
Community Manager
Reactiescore
1.782
Xenforo Account koppeling - Update

Beste spelers,

Graag even je aandacht voor de volgende belangrijke wijzigingen aan het Xenforo Account Management systeem.

Een tijdje terug hebben we een aantal forumgebruikers gewezen op de nood van een koppeling tussen een game en forum account. Alle hierdoor getroffen spelers zijn inmiddels geholpen via het Support Team.

Om de privacy en veiligheidsvragen aan te pakken die hiermee naar boven kwamen hebben we besloten een andere stap toe te voegen aan het koppelingsproces. Alle betroffen spelers zullen in de komende dagen een privébericht krijgen om eigendom van je account te bevestigen. Specifiek zal je een code die je krijgt op het forum in moeten geven in het spel.

Als je account niet op deze manier gekoppeld word zal het verwijderd worden. Gelieve dus je PM folder te checken - Het bericht zou meermaals verstuurd moeten worden in de komende weken.

Het koppelingsproces zal je meer informatie geven over je eigen account, bijvoorbeeld als deze hernoemd is of andere problemen. Als het proces voltooid is dan is je forumaccount veilig en moet je dit niet opnieuw bevestigen (ook al krijg je nogmaals een bericht).

Feedback mag op het forum: https://forum.tribalwars.nl/index.p...bericht-wat-is-dit.203691/page-5#post-6365997

Jouw
Tribal Wars Team