[Winterevent] Strijd om de Toren!

Duckje

Teamleden
Community Manager
Reactiescore
1.599
Ver in het ijzige noorden zijn 3 stammen in een episch gevecht verwikkeld. Al eeuwen kruisen hun wapens zich zonder dat één van hen zich als overwinnaar kan uitroepen! Om dit voor eens en voor altijd te verhelpen roepen ze hulp in van de stammen uit het Zuiden. Voor hulp bieden ze kostbare objecten in ruil! Centraal in deze eeuwige strijd staat een donkere en naamloze toren die over het ijzige landschap uitkijkt. Zijn hoge en sterke muren maken het niet alleen een impressionant herkenningspunt maar ook een plek van groot strategisch belang. Vanwege deze iconische plek is het gevecht vernoemd naar de "Strijd om de Toren"De Strijd
Het gevecht begint op 11.12.2019 om 14:00 en eindigt op 25.12.2019 om 14:00. Gedurende deze tijd vechten de drie facties voor de controle over het Noorden. De Orde van de slagtanden (Rood), Orde van de Boom (Groen) en de Orde van de Golf (Blauw)

Aan het begin van dit evement wordt je ingedeeld in een huurlingengroep. Deze bevatten elk 40 spelers (10 op kleine werelden). Voor de gevechten zijn dit je strijdmakkers.

Het evenement zelf omvat veel kleinere gevechten van elk 24 uur. Na het doorlopend vechten nemen de ijzige winden hun tol en forceren je regimenten om zich terug te trekken, te hergroeperen en opnieuw aan te vallen.

In elk gevecht strijd je tegen 2 andere groepen huurlingen die elk vechten voor één van de andere facties. Als huurling vecht je natuurlijk voor de hoogst bieder. Dus de factie waar je voor vecht kan veranderen van gevecht tot gevecht, je strijdmakkers echter niet. Jullie zijn natuurlijk huurlingers, geen verraders! Dit betekent dat je verschillende vijanden tegenkomt in elk gevecht.

Vanaf vorig jaar is er een nieuwe coördinatie functie in dit event. Voor elke sector zal je +/- symbolen zien die aanwijzen welke sectoren je aanvalt/verdedigt of waar je dit wil gaan doen. De sector met de meeste spelers die een defensieve of offensieve aanval aangeven zullen gloeien om zo de prioriteiten aan te geven.

Nieuw in 2019: Als je regimenten koopt voor Premium zal de timer van 8 minuten niet meer resetten. Dit zou moeten voorkomen dat spelers een gratis regiment verliezen als ze rond de volle 60 minuten de aankoop doen.

Je troepen
Aan het begin zijn er 10 regimenten tot je beschikking die je kan gebruiken om sectoren op het slagveld aan te vallen of te verdedigen. Een sector wordt geannexeerd door een factie als één van de groepsleden de defensieve waarde naar 0 brengt. Na de overname kunnne de andere spelers hun regimenten gebruiken om de sector te verdedigen, dit verhoogt de defensieve waarde en maakt het moeilijker voor andere facties om de sector opnieuw af te nemen. Afhankelijk van hoe je regimenten het doen voeg (of verwijder je) één tot vier punten van de defensieve waarde. Om je troepen te helpen krijg je één extra regiment per uur.De geweldige beloningen
Op het einde van elke ronde krijgt elke speler in het gevecht Glorie, dit is afhankelijk van hoeveel sectoren je factie beheert en de individuele rangschikking op je groepsranglijst. Er zijn ook een aantal opdrachten die extra Glorie geven!

Glorie kan gebruikt worden in de Evenementenwinkel om waardevolle items te kopen die je troepen thuis zullen helpen. Na het evenement eindigt blijft de winkel nog 24 uur actief. Na deze periode worden je huurlingen ontslagen en komen je troepen opnieuw naar huis. Alle niet gebruikte Glorie zal dan verdwijnen.We hopen dat je geniet van dit nieuwe evenement en veel succes op het slagveld!

We kijken zoals altijd uit naar jullie Feedback, laat ons dus zeker wat weten in het feedbacktopic

Met vriendelijke groeten,
Jullie Tribal Wars.nl Team
 
Laatst bewerkt: