1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Wijzigingen in de Spelregels

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door Poo., 11. apr 2018.

Deel Deze Pagina

 1. Poo.

  Poo.

  Lid geworden:
  30. jul 2013
  Berichten:
  10.025
  Leuk Bevonden:
  773
  Beste spelers,

  We hebben gemerkt dat de spelregels wel eens durven verschillen over de verschillende markten heen, en dat sommige regels verouderd zijn. Daarom is besloten de spelregels te standaardiseren overheen alle spelmarkten van Tribal Wars. Deze wijziging zal vanaf 17 April actief zijn en opgelegd worden.

  Concreet brengt het relatief weinig veranderingen met zich mee voor Tribal Wars Nederland. Neem echter zeker even de tijd de vernieuwde regels na te lezen zodat er geen misverstanden plaatsvinden!

  Het moderatieteam staat tot jullie beschikking op Discord om mogelijke vragen te beantwoorden. Daarnaast is feedback welkom in het feedbacktopic.

  De nieuwe spelregels zullen de volgende punten bevatten:

  §1) Algemene informatie
  1. Lees de volgende regels zorgvuldig door en handel ernaar. Dit zal leiden tot een eerlijke en aangename omgeving voor alle spelers.
  2. Houd er rekening mee dat deze regels van toepassing zijn op alle aspecten en functies van het spel en verbonden services.
  3. De regels kunnen op elk moment worden gewijzigd. Een verandering zal op zijn minst aangekondigd worden in het forum en op de startpagina van Tribal Wars.
  4. Als je twijfels hebt over de regels, voorschriften en beperkingen zoals vermeld in de volgende paragrafen, neem dan vooraf contact op met het Support team .
  5. Deze regels kunnen niet alle mogelijke problemen behandelen. Het Support team is toegestaan maar niet verplicht om straffen op te leggen of zelfs accounts te verbannen in gevallen die niet onder deze regels vallen.
  6. Houd er rekening mee dat naast de regels onze algemene voorwaarden ook van toepassing zijn op onze services en moeten worden nageleefd.
  7. Het Support team of Community Management zal nooit om je wachtwoord vragen.
  §2) Gedragscode
  1. Behandel altijd andere leden van de community met respect. De interactie moet altijd vriendelijk en gepast zijn
  2. Het Support team mag spelers die deze spelregels niet volgen verbannen uit het spel en/of van gekoppelde diensten. Bans kunnen enkel besproken worden via het support systeem.
  3. In het geval van ernstig wangedrag of misbruik van het support systeem mag het support team de overtredende speler uitsluiten van het gebruik van het support systeem.
  4. Je bent verplicht om de instructies van het support team op te volgen. De Community Manager van de versie is het hoogste exemplaar. Haar/zijn beslissing is definitief.
  5. Alles wat je schrijft kan tegen je gebruikt worden als bewijs in geval van tegenspraak tegen een blokkade of andere vragen aan het support team.
  6. Het is niet toegestaan om je voor te doen als een andere speler, een lid van het support team of een medewerker van InnoGames.
  7. Het is niet toegestaan om de inhoud van je communicatie met het support team of andere spelers aan derden te publiceren.
  8. Elke speler is verplicht om informatie over fouten en bugs aan de support te rapporteren zodra hij / zij er kennis van heeft. Als je dit niet snel genoeg doet, vooral als er voordelen zijn opgedaan vanwege de bug / fout, kan dit leiden tot bestraffing.
  9. Als je profiteert van een andere speler die de regels overtreedt, kan dit ook leiden tot acties tegen uw account. Als je denkt dat je geprofiteerd hebt van een overtreding van de spelregels neem dan onmiddellijk contact op met het support team.
  10. Het is verboden om acties of informatie te vragen die direct of indirect gerelateerd is aan het eigendom van een account of om spelers hieromtrent te chanteren, misleiden of te bedreigen; evenals om op een andere manier tot een overtreding van de regels aan te zetten.
  11. Het is niet toegestaan om informatie op te slaan, te delen, te publiceren of te adverteren die in strijd is met onze spelregels of regels van één van de verbonden platformen.
  12. Het is verboden om externe of in-game middelen te gebruiken om regels, blokkades of technische beperkingen te omzeilen die in het spel of aan verbonden services zijn geïmplementeerd.
  §3) Communicatie en taal
  1. Uitdrukkingen, terminologie, media of links naar inhoud die politiek extreme, pornografische, gewelddadige, seksueel expliciete, seksistische, beledigende, grof taalgebruik, bedreigende of illegale inhoud weergeeft, zijn verboden in het spel en elk verbonden platform. Dit omvat gecensureerde of anderszins gewijzigde versies.
  2. Het is verboden herkenbare merken, handelsmerken en / of beschermde namen te gebruiken als onderdeel van uw account, profiel, dorp of stam.
  3. Het is ook niet toegestaan om de game te gebruiken voor directe of indirecte advertenties van websites, projecten of merken die niet direct zijn gelieerd aan InnoGames of Tribal Wars.
  4. De communicatie tussen spelers en met de ondersteuning moet in het Nederlands gebeuren. Het Support team hoeft niet te reageren op aanvragen die niet begrijpbaar zijn. (bijvoorbeeld met behulp van een automatische vertaling).
  5. Speler- en stamprofielen moeten in het Nederlands staan. Korte en bekende citaten/zinnen uit andere talen zijn toegestaan als een correcte vertaling in het Nederlands wordt verstrekt die direct volgt of voorafgaat. aan het citaat/de zin.
  6. Het is niet toegestaan om informatie op te slaan, te delen, te publiceren of te adverteren die in strijd is met onze spelregels of regels van één van de verbonden platformen.
  7. Het is verboden om externe of in-game middelen te gebruiken om regels, blokkades of technische beperkingen te omzeilen die in het spel of aan verbonden services zijn geïmplementeerd.
  §4) Accounts
  1. Elke speler mag maar één account hebben op elke spelwereld. Het is toegestaan om met hetzelfde account op meerdere spelwerelden te spelen of Tribal Wars met verschillende accounts te spelen, zolang deze niet op dezelfde spelwereld actief zijn.
  2. Het is verboden om één of meer accounts aan te maken en / of te gebruiken voor het een andere account te onderhouden ("pushen").
  3. Het is niet toegestaan in te loggen op een account van een andere gebruiker. Zelfs de poging tot inloggen is strafbaar.
  4. Deel je wachtwoorden niet met andere spelers. Elke overtreding van deze regel is op risico van de spelers. Er is geen verplichting voor de support om in deze gevallen te helpen.
  5. Als je de toegang tot je account bent kwijtgeraakt of denkt dat je account is gehackt, neemt u binnen zeven dagen contact op met ons ondersteuningsteam om het eigendom van het account te herstellen. Na dit tijdsbestek is het hoogst onwaarschijnlijk dat we je weer toegang tot je account kunnen verlenen. Houd er rekening mee dat regel §4.4 van toepassing is.
  6. Het beheren van een ander account is alleen toegestaan door de "Vakantievervangers" -functionaliteit in het spel. Elke speler is als enige verantwoordelijk voor de selectie van zijn / haar vervanger en er wordt van uitgegaan dat de vervanger handelt met toestemming van de accounteigenaar. Dit is van toepassing op elke wijziging die is aangebracht aan of door het account terwijl de vakantievervanging actief is. Alle schade die door de persoon is aangebracht, kan niet worden teruggenomen of gecompenseerd. Als de regels door de vervanger worden overtreden, is het mogelijk dat de account die de vervanging uitvoerde ook een straf ontvangt.
  7. Gebruikers die vanaf hetzelfde apparaat of hetzelfde netwerk spelen (bijvoorbeeld hetzelfde huishouden, school, werkplek) moeten dit markeren in hun accountinstellingen onder "Gedeelde verbindingen". Het maakt niet uit of dit één keer of regelmatig gebeurt.
  8. Het is verboden om tijdelijke / wegwerpbare ("trash") e-mailadressen te gebruiken tijdens de registratie. Als je dit wel doet, kan dit resulteren in de uitsluiting van het spel.
  9. Elke speler is verantwoordelijk voor de geldigheid en veiligheid van zijn / haar account en de ingevoerde gegevens.
  10. Het is niet toegestaan om uw identiteit, oorsprong of andere informatie met betrekking tot u of uw account te maskeren. Overtreding van deze regel kan leiden tot straffen of uitsluiting van het spel.
  §5) Bots & Scripts

  1. Het spel moet met de ondersteunde browsers worden gespeeld via de officiële webversies of de officiële en bijgewerkte mobiele apps. Elke vorm van actie in het spel moet met de hand worden gedaan of alleen door een selectie van toegestane scripts en hulpmiddelen.
  2. Bots, tools, scripts en andere middelen die geautomatiseerde acties bieden of repliceren en / of toegang tot premium functionaliteit toestaan, zijn verboden tenzij expliciet toegestaan.
  3. Een gedetailleerde beschrijving voor het creëren of het gebruik van scripts en tools kan hier gevonden worden. Deze zijn een bindend onderdeel van deze regels.
   • Een script mag premiumvoordelen niet beschikbaar maken voor accounts zonder premium status.
   • Elke handmatige klik mag slechts éénmaal met het spel communiceren. Uitzondering hierop is het hernoemen van grote lijsten als dorpsnamen en bevelen, deze mogen in het geheel hernoemd worden.
   • Het ophalen van data via Ajax-requests (of technisch gelijkwaardig) is toegestaan. Indien de data van tribalwars servers komt en dit in een loop-achtige vorm gebeurt, dient de opdracht synchroon gegeven te worden (async:false).
   • Het versturen van data naar een andere pagina binnen het spel is op geen enkele manier toegestaan.
   • iFrames die (enige vorm van) interactie met het spel hebben zijn verboden, iFrames die enkel data weergeven vanaf een externe locatie zijn toegestaan.
   • Elke manier om een actie uit te voeren op een later moment dan het feitelijk geven van de opdracht is illegaal (= enige vorm van timeouts zijn niet toegestaan). Uitzonderingen hierop zijn het verlaten van een actie om eerst een melding weer te geven en specifiek door het team toegelaten scripts.
   • Op scripts die door InnoGames gemaakt zijn berust copyright, geen enkele aanpassing aan die scripts is toegestaan. Een uitzondering vormt het laten zien van gegevens op de kaart, daarvoor mag het beschikbare script gebruikt en aangepast worden. Ook het tegenwerken van ingebouwde functionaliteiten is niet toegestaan.
   • Het is toegestaan om parameters met een URL mee te geven indien de afhandeling er van gebeurt volgens de regels. Het is niet toegestaan om parameters verkregen via URL een 2de keer via URL mee te geven.
   • Elke functionaliteit in een script dat het gebruik ervan beperkt tot een specifiek aantal spelers (door de scripter gekozen/beheerd) is niet toegestaan. Uitzondering hierop is natuurlijk het limiteren van een script tot spelers met een actieve PA / AM account.
   • Het is verboden om proxy servers te gebruiken die het eigen ip adres verbergen (´anonieme proxy's´). Proxy servers van normale internet providers zijn toegestaan.
   • Het support-team behoudt het recht scripts niet goed te keuren ook al voldoen ze aan bovenstaande regels.
   • Een script mag geen interactie hebben met de Premium Beurs
  §6) Andere

  1. Het is niet toegestaan om accounts, delen van accounts of externe diensten die gerelateerd zijn aan accounts te kopen, verkopen of aan te bieden in ruil voor Premium Punten of andere voordelen. De enige uitzondering zijn gameplay-elementen of functies die direct deel uitmaken van het spel en die zijn ontworpen om te interageren met de economie in het spel.
  2. De overdracht van Premium Punten tussen spelers gebeurt op risico van de deelnemende spelers. Er is geen verplichting voor de support om in deze gevallen te helpen. Houd er rekening mee dat Premium Punten die door spelers worden ontvangen mogelijk met terugwerkende kracht worden verwijderd, bijvoorbeeld als ze onderhevig zijn aan terugboekingen, frauduleus worden verkregen of worden opgelopen door een overtreding van de regels die hier worden uiteengezet.
   
  Laatst bewerkt: 11. apr 2018
  Johnny English, Nazeyuki, Mea Vota en 4 anderen vinden dit leuk.
 2. Poo.

  Poo.

  Lid geworden:
  30. jul 2013
  Berichten:
  10.025
  Leuk Bevonden:
  773
  Beste spelers,

  Vanwege de diverse uitgebreide feedback die we hebben ontvangen vanuit de verschillende taalversies is besloten de regelwijziging met ongeveer een week uit te stellen zodat we de verkregen feedback kunnen verwerken in de spelregels.

  We houden jullie verder op de hoogte over mogelijke veranderingen en zullen dit tijdig aankondigen. Een exacte datum zal op een later moment worden bekend gemaakt.

  Intussen nog veel (eerlijk) spelplezier gewenst!
  Jullie Tribal Wars.nl Community Management