Wijziging spelregels - Speed werelden

ropiloot11

Teamleden
Game Mod
Beste spelers,

Vandaag kondigen we een wijziging van onze spelregels aan op de Speed wereld.

Op dit moment geldt dat op alle werelden (inclusief classic, casual en Speed werelden) alle communicatie tussen spelers en met de Support in het Nederlands moet plaatsvinden (regel 3.4).

Vanwege sluiting of samenvoeging van markten is vanuit andere communities een behoefte ontstaan om deel te nemen aan onze speed rondes. We willen dat graag faciliteren en aangezien Engels de universele taal is, hebben we besloten om voor speed-werelden vanaf heden ook toe te staan dat de communicatie tussen spelers en met de Support in het Engels mag plaatsvinden.

Concreet betekent dit dat de spelregels als volgt worden gewijzigd:
Speed werelden

Extra regels kunnen van toepassing zijn op speed-rondes. Controleer zeker de rondebeschrijving voordat je deelneemt.

In afwijking van regel 3.4 geldt dat alle communicatie tussen spelers en met de Support op de Speedwereld in het Nederland of Engels moet plaatsvinden. Andere talen zijn niet toegestaan.

Notwithstanding rule 3.4, all communication between players and with the support on the Speed world has to be in Dutch and/or English. Other languages are not allowed.
Tenslotte willen we nog benadrukken dat de spelregels niet zullen worden gewijzigd op de reguliere werelden inclusief classic en casual werelden. Op deze werelden geldt nog steeds dat alle communicatie tussen spelers en met de Support in het Nederlands dient plaats te vinden.

Deze wijziging van de spelregels gaat in per vandaag 14 juni 2019.

Het Support team staat voor jullie klaar om jullie eventuele vragen te beantwoorden over deze regelwijziging. De spelregels kun je altijd hier nalezen.

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 
Laatst bewerkt door een moderator: