Welkom op dit subforum!

Status
Niet open voor verdere reacties.

ropiloot11

Teamleden
Tribal Wars Team
Reactiescore
566
SK%202017%20banner.png

Welkom op dit subforum!

Beste spelers,

Welkom op dit subforum! Op dit subforum kun je alles over het Speedkampioenschap 2017 terugvinden. Indien je wilt weten wat het Speedkampioenschap 2017 inhoudt, raden we je aan om de aankondiging door te lezen die op het Speedforum en het Aankondigingenforum zal verschijnen/reeds verschenen is.

Zoals in de aankondiging vermeld, zal de ranglijst automatisch worden opgemaakt tijdens dit toernooi. Informatie hieromtrent zal in het daarvoor bestemde topic op dit subforum worden geplaatst.

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw mening en feedback over dit kampioenschap. Daarom kun je je mening kwijt in dit topic. Alvast bedankt!

Merk tenslotte op dat de rondetopics aan het einde van deze week zullen worden geopend. Je kunt hier daarom nog niet reageren. Tot die tijd kun je alleen reageren op het algemene discussieonderwerp.

We wensen jullie ontzettend veel succes toe en hopen dat jullie met veel plezier zullen deelnemen.

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 

ropiloot11

Teamleden
Tribal Wars Team
Reactiescore
566
Beste spelers,

Naar aanleiding van ontvangen feedback hebben we voorafgaand aan het kampioenschap nog twee wijzigingen in de ronde-instellingen aangebracht waar we jullie graag over informeren. Tevens zijn de rondetopics geopend zodat je ook daar met andere spelers kunt praten over (het verloop van) de ronde.

We hebben de tweede bashronde (ronde 14) vervangen door een startronde. De reden hiervoor is dat we reeds een bashronde maar nog geen startronde in het kampioenschap hadden opgenomen. We zijn van mening dat een startronde op een individueel speedkampioenschap niet mag ontbreken. Als tweede hebben we op de rondes 11 tot en met 15 daar waar nodig het aantal barbaren- en bonusdorpen iets verhoogd. De reden hiervoor is dat op deze rondes slechts tien spelers kunnen deelnemen en bij de afwezigheid van een of meerdere spelers, kan de ligging en het aantal van de (verlaten) dorpen een grotere, ongewenste invloed op de verloop van de ronde hebben dan we eerder hadden ingeschat.

Inmiddels is de eerste ronde van het kampioenschap in volle gang en we willen nogmaals alle deelnemers veel succes wensen. Een overzicht van de (nog) te spelen rondes kan op de rondeoverzichtspagina worden bekeken: https://www.tribalwars.nl/page/speed/rounds/future

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan