Verpletterende Katapulten - Feedbacktopic

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.427
Verpletterende Katapulten

Voel je de grond trillen? Zie je de rook aan de horizon? Kan je de trommels horen? Het moeten er wel duizenden zijn! Maar het is erger... veel erger! Want je bent nu de aanvoerder van een machtige katapult en zijn dorp zal snel in vlammen opgaan!

Onze verkenners vonden zes gebouwen die gekatapulteerd moeten worden. De commandohal, de kazerne, de markt, de oude smederij en de stallen.

Als je ze allemaal kan vernielen kunnen ze niet meer terugvechten! Maar eerst moet je ze vinden!
image2021-10-29_9-49-20.pngSire, ze gooien met stenen!
Beste spelers,

Welkom bij ons nieuwste event "Verpletterende Katapulten". In dit event ben je de aanvoerder van een krachtige katapult om de gebouwen van je vijand te vernietigen.

Start: 10 Nov 2021, 14:00
End: 15 Nov 2021 , 14:00

Je kent het vast van toen je nog jong was Zeeslag! Dit eeuwen oude spel is nu voor je beschikbaar in Tribal Wars! We hebben opgevangen dat jullie niet houden van schepen, of water dus hebben we het volledig watervrij gemaakt.


Het spel neemt plaats op een kaart van 6x6, hierop staan 6 vijandige gebouwen verstopt. Om met je katapult te schieten druk je op een vierkant en probeer je de locatie van de gebouwen te vinden. Het doel is om ze allemaal te vernietigen! De locatie is altijd willekeurig ingesteld maar ze hebben altijd dezelfde grootte, vorm en richting. Een raak schot zal je zien onder de kaart.

Ook op de kaart zie je een visuele indicator als je raak geschoten hebt. Als je mist zal je een kleine krater zien. Elk 'raak' schot geeft je 1000 evenement Valuta (Goederen). Elke dag krijg je 10 gratis 'schoten', tevens ook het maximum dat je in 1x kan hebben. Als je een kaart voltooid krijg je een klein beetje bonus valuta. Niet missen dus!

Om naar de volgende kaart te gaan moet je alle gebouwen vernietigen of 6 keer op een rij missen.

We hebben de volgende gebouwen:
tile_market.jpeg
tiles_farm (1).jpeg
tiles_centreofcommand_01 (1).jpeg
tiles_smith_01 (1).jpeg
tiles_stables_01 (2).jpeg
tiles_barracks_01 (1).png

  • De Commandohal is gebouwd uit 2x2 tegels
  • De Kazerne is een 3 block in L vorm
  • De markt is een kleine 1x1 tegel
  • De Boerderij is een 1x2 rechthoek
  • De smederij is een 3x1 rechthoek
  • De stal is een 2x1 rechthoek

Goederen
De Goederen die je krijgt tijdens het event kunnen ingeruild worden in de winkel voor krachtige items. Deze items blijven in je inventaris na het eindigen van het event. Als je Premium Punten voor het event gebruikt zal de prijsstijging elke 24 uur resetten. Als het event eindigt heb je nog 24 uur om de event winkel leeg te kopen. Nadien zal het event scherm verdwijnen en alle gelinkte data verwijdert worden. Let op dat als je tijdens het event overstapt naar een Casual Wereld je vooruitgang niet meegenomen zal worden.

Ga en vernietig de gebouwen!
We horen graag je feedback in het feedbacktopic!


Met vriendelijke groeten,
Jouw TribalWars.nl Team

Ga je meedoen met het event of toch liever geen katapultengebruik op .NL?
 
Reactiescore
21
Op . works kreeg je 10 kansen om te beginnen om 14:00 de eerste dag. Als je pas om 20:00 voor het eerst kan inloggen krijg je ook maar 10 kansen. Volgens mij was er ook een probleem met de dagelijkse bonus. Je mag nog zo je best doen, als je een nieuw kamp moet aanvallen tegen het einde van de dag sta je onderaan.
 
Reactiescore
1.043
Dat heet strategie kies slim!
Al heb ik wel gevraagd of de nauwkeurigheid ranking pas mee telt na 10 schoten wat ze hebben aangepast dus dat maakt het al een stuk beter.
En de cap loopt tot 10 dus als je niet om 14:00 er bent loopt die inderdaad over tot 20:00 dus dat klopt.
Enige waar ik het wel mee eens ben is dat deze ranking in tegenstelling tot andere events wel erg snel afvalt.
Normaal zou het zijn
Rang 1 - 10.000
Rang 2 - 8.000
Rang 3 - 6.000
Rang 4 tot 10 5.000
Rang 10 tot 20 4.000
Rang 20 tot 50 2.000
Rang 50 tot 100 1.000
de rest 500
hier heb je vanaf rang 10 al 500
 
Reactiescore
434
Prima event waarbij abusen al snel erg duur gemaakt word.
Verder is het spel zelf vrij saai, gewoon snel wat vakjes spammen en dan ben je er al weer klaar mee.
 
Reactiescore
1.043
Opzich is het nog wel grappig om het optimale veld te berekenen vind ik.
6x moeten missen om een nieuw veld te krijgen voelt wel beetje zuur vooral als het die markt is die als enige nog over is omdat de markt echt 100% geluk is en hier geen logica op toe te passen is.
Zou dus graag een optie krijgen dat je als de markt als enige over is een nieuw speelveld kan beginnen of gewoon de markt verwijderen uit het spel of vervangen door iets met meer velden.
 
Bovenaan