Verdedigers van het binnenkasteel

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.245
Verdedigers van het binnenkasteel


Onze event: "Verdediger van het binnenkasteel" is opnieuw onderweg!

Startdatum: 6 oktober 14:00
Einddatum: 20 oktober 14:00
Werelden: Het event is actief op alle werelden buiten Speed, Classic

Zwervende bandieten hebben geïnfiltreerd in de kelders van je dorpen! Stuur je elite bewakers de diepte in om de bandieten te stoppen en de gestolen goederen veilig te stellen!

"Verdedigers van het binnenkasteel" is ontworpen als een dungeon crawler evenement. Je bewakers zullen in de kelder binnengaan, een grote kerker met ontelbaar veel kamers en verdiepingen. Verken het stap voor stap door elke kamer één voor één te bezoeken. Terwijl je zo snel mogelijk je weg probeert te vinden zul je bandieten tegenkomen en vechten voor hun buit. Je zal ook verschillende kamers tegenkomen die je sterker maken en gestolen goederen kan je spenderen in de evenementenshop.

De kerkers zijn eindeloos, dus je zal ze waarschijnlijk niet allemaal kunnen voltooien. "Verdedigers van het binnenkasteel" is hierrrond gebouwd, dus het is bedoeld zodat je het meerdere keren kan spelen. Als je bewakers worden gedood door de bandieten zal je een nieuwe "run" moeten doen door de kerkers - dit is deel van het event! Je kan de gestolen goederen die je teruggevonden hebt houden en die maken je sterker voor de volgende run.Hoe spelen?


Wanneer je een nieuwe "run" start zal je het kaartscherm zien. Vanaf hier open je elke verdieping één naburig veld per keer. Onder elk veld kan je verschillende ontmoetingen vinden: Vijanden, gezondheids- en aanvalsboosts en de uitgang voor elke verdieping. Als je een vijand vindt kan je met ze vechten voor gestolen goederen.

Als je de uitgang vindt kan je naar de volgende verdieping. Maar wees voorzichtig: Elke verdieping zullen vijanden sterker worden, wees dus zeker om wat gezondheids- en aanvalsbonussen onderweg mee te nemen voordat je verder gaat

Je bewakers hebben nog weinig HP en je bent bezorgd dat ze het volgende gevecht niet aankunnen? Geen zorgen: je kan elke run op elk moment afbreken. Je zal je bewakers houden maar je verliest alle gestolen goederen van deze verdieping. Als je toch al je bewakers verloren bent zal je elke dag nieuwe krijgen gedurende het event - of, als je niet kan wachten, kan je nieuwe kopen voor Premium Punten.

Vechten


Je kan vechten tegen bandieten door erop te drukken als je ze ontdekt. Gedurende elke ronde zullen jij en je vijand één keer aanvallen. Je zal altijd eerst aanvallen; dus als je weinig HP hebt maar toch een kans hebt je vijand te verslaan, ga ervoor! Na jouw aanval zal de bandiet aanvallen. Iedereen zal aanvallen met een willekeurig getallen in hun "aanvals-range' die je ziet naast de zwaard icoontjes. Je bewakers hebben een kans om te ontwijken, dit zie je door het getal naast het 'ontwijk' icoontje. Dit toont de kans per aanval waarin je bewakers een aanval volledig kunnen ontwijken en ze geen schade zullen krijgen. Je kans om te ontwijken zal stijgen elke keer dat je een run afbreekt dus je zal elke keer moeilijker zijn om te verslaan!

Je kan je bewakers ook genezen voor een aantal Premium Punten, alsook kan je de 'ontdek' knop gebruiken. Dit zal je 2 willekeurige vijanden laten zien en tonen op de kaart.


Ranglijsten


Dit event zal 2 extra ranglijsten hebben voor meer beloningen. Je positie zal geüpdate worden als je een level voltooid:

Dagelijkse ranglijst: Voltooide levels - Toont het hoogste dagelijkse totaal van voltooide levels.
Dagelijkse ranglijst: Hoogste level - Toont het hoogste voltooide level.
Je kan ook activiteitsopdrachten doen door levels te voltooien.

We hopen dat dit een fijn event is voor jullie! Feedback is natuurlijk altijd welkom: https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/feedback-verdedigers-van-het-binnenkasteel.205178/


Jullie Tribal Wars Team