Tribal Wars Wiki

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door Ramoth, 19. feb 2011.

Deel Deze Pagina

 1. Ramoth

  Ramoth

  Lid geworden:
  15. mei 2007
  Berichten:
  7.736
  Leuk Bevonden:
  15
  Tribal Wars Wiki

  Beste spelers,

  Zoals door een aantal spelers is opgemerkt is de huidige hulp niet meer volledig. Bepaalde pagina's, zoals die van de wereld instellingen en de regels zijn verdwenen met de update naar versie 7.0. Andere nieuwe dingen die in het spel zijn verschenen, zoals de awards, worden helemaal niet vermeld in de huidige hulp. Dit is omdat de hulp vanaf dit moment vervangen zal worden door een wiki, waar al deze informatie wel terug te vinden is

  De afgelopen tijd hebben wij ons bezig gehouden met het maken van een wiki voor Tribalwars.nl. Alle informatie uit de hulp is hier terug te vinden, aangevuld met verdere informatie. Daarnaast is de Guide Bibliotheek (met dank aan Lyran) opgenomen in de wiki en zijn bepaalde guides rechtstreeks in de wiki gezet.

  Een wiki is natuurlijk nooit af. Er zullen, helaas, spelfouten te vinden zijn in de wiki, maar ook kan het zijn dat informatie niet volledig is of gewoon nog mist. Daarom hebben we jullie hulp nodig om de wiki te blijven aanvullen en updaten. Hier kunnen tips en aanvullingen gegeven worden voor de wiki en deze zullen dan zo snel mogelijk verwerkt worden.

  De wiki bevat onder andere:
  • De hulp; alle pagina's uit de hulp zijn hier te vinden. Ze zijn echter gereorganiseerd en een nieuwe indeling gekregen. Tegelijkertijd is de informatie uit de hulp geüpdate en aangevuld.

  • Community pagina's; op de community pagina's is de informatie te vinden die belangrijk is voor de community. Zo is de Accountveiligheid campagne hier te vinden net als de instellingen van de werelden.

  • Guides & meer; alle functies die in Tribal Wars te vinden zijn worden hier uitgelegd. Daarnaast zijn alle guides die gemaakt zijn voor Tribal Wars.nl hier terug te vinden. Zo is alle informatie over het spel verzameld op één plek!

  • En nog veel meer! Dus kijk vooral rond op de wiki.  Veel lees- en leerplezier gewenst,
  Jullie Tribalwars.nl team