Top/Flopstammen

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.773
Nog eens kort hierop ingaan Joa,

Hebben hier al aantal keer over gepalaverd, groot deel van cave mag je reduceren tot een zeer beperkte groep (5-6 mensen) en de beperkte groep uni-rushers tot akkoord van 2/3e meerderheid cave accounts, er werd geopteerd voor anonieme stemronde waarbij de stemmen toenmalig bij DUCKTATOR/Randy, zijn terecht gekomen. Uiteindelijk hebben we besloten van de wereld stop te zetten door walk te laten rushen richting een uni overwinning, draai het of keer het we hebben pas unif geupt nadat walk lvl omhoog ging om de druk erop te zetten en hadden heel gemakkelijk een onoverbrugbare voorsprong kunnen pakken. De wereld was op een ongezonde manier aan het evolueren voor wat overbleef van de cave clan.

Tenslotte heb ik besloten van mezelf te verplichten op pensioen te gaan,TW was niet gezond meer, hoe hard ik me ook geamuseerd heb met de holbewoners.
Supergirl, Ducktator en mezelf zijn de enige die publiekelijk de druk richting wereldeinde hoog gehouden hebben. Ik blijf ervan overtuigd dat de wereld moest eindigen, al wie dat niet eens is met me mag zich ng steeds melden. Denk niet dat er drie mensen zijn die meer inzet getoond hebben voor een prachtig wereldeinde dan mezelf.

Maar over het deffniveau => heel vaak teleurgesteld geweest in de deffskills van pascal




waren reeds maanden uit de wereld verdwenen



Enige trauma wat jij eraan mag overhouden waren je verneukte examens ;).

Heb me meermaals proberen verontschuldigen tov Warre/Mathieu, maar snap hun bittere teleurstelling zeer goed.

Wat is je punt ermee eigenlijk?

Duck, SoD, Ruai en Supergirl zag ik als de accounts die echt achter die keuze bleven staan, rest had zich ervan gedistantieerd of was neutraal (of dit nu achteraf was of niet). Veel meer kun je er niet over zeggen.
 
Reactiescore
805
Wat is je punt ermee eigenlijk?

Duck, SoD, Ruai en Supergirl zag ik als de accounts die echt achter die keuze bleven staan, rest had zich ervan gedistantieerd of was neutraal (of dit nu achteraf was of niet). Veel meer kun je er niet over zeggen.
Nja vind niet dat je het op accounts mag trekken, want ik speelde ook op Ruai en stond er niet achter. :p
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.773
Nja vind niet dat je het op accounts mag trekken, want ik speelde ook op Ruai en stond er niet achter. :p

Ik heb het uiteraard ook over de speler(s) op de accounts die toen door zijn blijven spelen :wink:
Op ieder acc was er ook verdeeldheid binnen het team en is ook de helft vanaf gestapt.
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
W76 | Het begin van de mid-game

De afgelopen weken heeft W76 op volle toeren gedraaid. Uiteraard aanzienlijk sneller dan voorgaande werelden, omdat het sinds W71 de eerste wereld is met een snelheid van 2. Tel daar een eenhedenspeed van 1 bij op en het is duidelijk waarom deze wereld zich op rap tempo ontwikkeld. Rondom de wereld is veel aandacht, voornamelijk vanwege het relatief grote aantal topspelers dat zich heeft laten verleiden om deze speed 2 wereld mee te pakken. Uiteraard heeft het naderende einde van W73 hieraan meegeholpen. In deze korte analyse wil ik de neutrale lezers en AF volgers een kijkje geven in de wereld, maar ook een aanleiding geven tot een discussie van hoog niveau.

Hoe hebben de stammen zich weten te vormen?

W76 Map.png


Nummer 1: Tyrant (Blauw)
Een pre-made met daarin voornamelijk W73 spelers, afkomstig uit zowel het winnende als het verliezende kamp. In mijn ogen een gezonde mix van new-gens spelers en een flinke portie old-genners. Vrijwel alle oorspronkelijke leden van deze stam zijn enkele dagen later gestart, waardoor een vrijwel ultieme ligging in de rim gecreëerd kon worden: de welbekende halve maan. Aan de oorspronkelijke groep werden opeenvolgend The American Sniper, Abusing the Law, Et Murus Magnificum en recentelijk nog Perijn Guldenoog toegevoegd. Hierdoor heeft de stam een nog betere rimpositie weten te verkrijgen en ook al een stap richting de core weten te zetten.

De aankomende weken/maanden zullen uitwijzen met hoeveel succes ze de core kunnen binnendringen, of ze hun flanken kunnen veiligstellen en of ze problemen gaan ondervinden met het controleren van de rim.

Nummer 2: Help? (Rood/Roze)
Eveneens een pre-made, maar deze is samengesteld met zowel W73 als enkele W72 spelers. Ze hebben lang gewacht om hun pre-made te verenigen, maar nu hij er eenmaal is staat het als een huis. Recentelijk hebben ze nog top-account Interdictum weten uit te schakelen, nadat eerder Cacturen al geen uitdaging bleek te zijn. De halve maan hebben ze nog niet, maar wel een phalanx die de gehele breedte van de wereld op diagonale wijze weet te coveren. Help? heeft gekozen om het aan te pakken zoals Hi-Ho op W71 deed. In de rim hebben ze met Calamity een late starter die daar de flank zal bestrijken.

In de rim lijken ze op het eerste gezicht op weinig uitdaging te hoeven rekenen, terwijl ook Baken tot op heden weinig uitdaging heeft opgeleverd. Ook deze stam zal de aankomende weken de core bestormen en zoveel mogelijk gebied proberen in te winnen. Momenteel is Help? de stam met de veiligste ligging, weten ze dit zo te houden?

Nummer 3: Defect (Paars)
Hier wordt het al interessanter. In tegenstelling tot de eerdergenoemde twee stammen is Defect namelijk geen pre-made. Als core-stam hebben ze een uitdagende ligging die gezien de afgelopen werelden weinig goeds beloofd. Weten zij het anders aan te pakken dan voorgaande core-stammen en met behulp van goede diplomatie wel stand te houden?

Op het eerste gezicht lijken ERROR en CEL goede partners om een samenwerking mee aan te gaan. Alle 3 de partijen kunnen 33% van de wereld als hun strijdveld zien en ze creëren in één klap een hele hoop Safe voor zichzelf en elkaar. Prioriteit van Defect lijkt het wegwerken van oud-stamgenoot Perijn Guldenoog te gaan worden, gezien hij de meest vervelende ligging heeft. De aankomende maand zal bepalen of Defect een rol op deze wereld gaat spelen of slechts voer voor de grote vissen zal zijn.

Nummer 4: CEL (Oranje)
Een stam in een vergelijkbare positie als Defect, maar Losing Our Religion biedt deze stam ook toegang tot de zuidelijk rim. De ligging van CEL biedt hen twee mogelijkheden:

1. Hetzelfde plan als Defect nastreven en hiermee een samenwerking aangaan.
2. Proberen een verbond met Baken op poten te zetten en zoveel mogelijk rim proberen veilig te stellen.

Beide opties bieden kansen aan CEL om hun levensduur op deze wereld aanzienlijk te verlengen. Kiezen zij voor een core-positie met bijbehorende samenwerking of gaan ze toch voor hun kans in de rim?

Nummer 5: Baken (groen)
Ook deze stam is een pre-made, alleen aanzienlijk kleiner van formaat. Met hun 650K zijn ze dan ook slechts de nummer 5 stam van deze wereld, maar wel de enige niet-top-2-stam met een prima toegang tot de rim. Om een rol van betekenis te gaan spelen en wellicht de eindstrijd aan te gaan heeft Baken twee opties:

1. Hun rekruutbeleid opschroeven, want ze hebben slechts 4 hoofdspelers. Een fusie met CEL behoort hierdoor tot de opties, terwijl ze in hun rim ook nog het een en ander kunnen bijrekruteren.
2. Een verbond aangaan met één van de twee topstammen. De vraag is echter in hoeverre één van de twee topstammen hier voor te porren is.

Nummer 6: ERROR (Geel)
Deze core-stam heeft eieren voor hun geld gekozen en proberen zich masaal in de rim van Tyrant te vestigen. Met flinke jumps proberen ze aan hun positie te ontsnappen, in plaats van hem te omarmen en voor hun plek te vechten. Uiteraard een strategische keuze die goed kan uitpakken, maar wel enigszins opvallend gezien het in het verleden zelden tot nooit gewerkt heeft voor een core-stam.

Naar verwachting zal deze stam een team gaan vormen met in ieder geval Defect, aangezien ze op het Oost-front beide tegen Tyrant strijden. De vraag is echter in hoeverre er potentie in deze stam zit buiten de spelers Cartoun3 en Drx. Dabb. Wellicht dat deze twee grotere spelers zich aanbieden bij Defect, gezien deze stam toch nog 2 plekken beschikbaar heeft.

Nummer 7: Alones (Wit)
De stam uit de top 7 die het eerste zal verdwijnen. Waarom deze alsnog aangeduid staat op de kaart? Omdat deze stam vrijwel perfect in de mogelijke samenwerking van Baken en CEL past. Eigenlijk is het de stam die de kampen kan 'verenigen'.

Afsluiting
Hoe denk jij dat deze wereld zich gaat ontwikkelen en welke kampen/samenwerkingen er gevormd gaan worden. Is er plek voor een 3- of zelfs 4-strijd? Of zal de wereld al snel in een 2-strijd uitmonden.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
2.386
Afsluiting
Hoe denk jij dat deze wereld zich gaat ontwikkelen en welke kampen/samenwerkingen er gevormd gaan worden. Is er plek voor een 3- of zelfs 4-strijd? Of zal de wereld al snel in een 2-strijd uitmonden.
RECRUITS!!!!!!!!
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Reactiescore
228
Nummer 7: Alones (Wit)
De stam uit de top 7 die het eerste zal verdwijnen. Waarom deze alsnog aangeduid staat op de kaart? Omdat deze stam vrijwel perfect in de mogelijke samenwerking van Baken en CEL past. Eigenlijk is het de stam die de kampen kan 'verenigen'.

Zoals je wel in een eerdere post kan lezen zijn de hoofdspelers hier al een keer mooi blootgesteld als Stabbers en boerderij katapulteerders. ook heeft 1 van hen toegegeven mensen op te stoken tegen Murus wat deels de aanleiding was voor het misvertrouwen langs beide kanten.

om nog eens op te sommen:
- afspraken maken rond het afgeven van een dorp, edel blocken en direct daarna de speler waarmee de afspraken waren gemaakt proberen treinen
- leugens verspreiden naar stammen in de buurt (zowel verhalen over spionage als over aanmeldingen tot een stam in samenwerking met een speler die ze al weken proberen neer te halen maar steeds niet lukte)
- het verzinnen van PMs en akkoorden tussen spelers van de stam en een speler van een andere stam.

een van de spelers heeft trouwens ook in CEL gezeten en is door enkele van bovenstaande redenen gekicked.

Ik denk dat Baken en CEL inderdaad dus wel een mooie reden hebben om deze weg te spelen aangezien ze beide deel zijn geworden, in beperkte mate, van hun stabs.
 
Reactiescore
399
W76 | Het begin van de mid-game

De afgelopen weken heeft W76 op volle toeren gedraaid. Uiteraard aanzienlijk sneller dan voorgaande werelden, omdat het sinds W71 de eerste wereld is met een snelheid van 2. Tel daar een eenhedenspeed van 1 bij op en het is duidelijk waarom deze wereld zich op rap tempo ontwikkeld. Rondom de wereld is veel aandacht, voornamelijk vanwege het relatief grote aantal topspelers dat zich heeft laten verleiden om deze speed 2 wereld mee te pakken. Uiteraard heeft het naderende einde van W73 hieraan meegeholpen. In deze korte analyse wil ik de neutrale lezers en AF volgers een kijkje geven in de wereld, maar ook een aanleiding geven tot een discussie van hoog niveau.

Hoe hebben de stammen zich weten te vormen?

Bekijk bijlage 23690


Nummer 1: Tyrant (Blauw)
Een pre-made met daarin voornamelijk W73 spelers, afkomstig uit zowel het winnende als het verliezende kamp. In mijn ogen een gezonde mix van new-gens spelers en een flinke portie old-genners. Vrijwel alle oorspronkelijke leden van deze stam zijn enkele dagen later gestart, waardoor een vrijwel ultieme ligging in de rim gecreëerd kon worden: de welbekende halve maan. Aan de oorspronkelijke groep werden opeenvolgend The American Sniper, Abusing the Law, Et Murus Magnificum en recentelijk nog Perijn Guldenoog toegevoegd. Hierdoor heeft de stam een nog betere rimpositie weten te verkrijgen en ook al een stap richting de core weten te zetten.

De aankomende weken/maanden zullen uitwijzen met hoeveel succes ze de core kunnen binnendringen, of ze hun flanken kunnen veiligstellen en of ze problemen gaan ondervinden met het controleren van de rim.

Nummer 2: Help? (Rood/Roze)
Eveneens een pre-made, maar deze is samengesteld met zowel W73 als enkele W72 spelers. Ze hebben lang gewacht om hun pre-made te verenigen, maar nu hij er eenmaal is staat het als een huis. Recentelijk hebben ze nog top-account Interdictum weten uit te schakelen, nadat eerder Cacturen al geen uitdaging bleek te zijn. De halve maan hebben ze nog niet, maar wel een phalanx die de gehele breedte van de wereld op diagonale wijze weet te coveren. Help? heeft gekozen om het aan te pakken zoals Hi-Ho op W71 deed. In de rim hebben ze met Calamity een late starter die daar de flank zal bestrijken.

In de rim lijken ze op het eerste gezicht op weinig uitdaging te hoeven rekenen, terwijl ook Baken tot op heden weinig uitdaging heeft opgeleverd. Ook deze stam zal de aankomende weken de core bestormen en zoveel mogelijk gebied proberen in te winnen. Momenteel is Help? de stam met de veiligste ligging, weten ze dit zo te houden?

Nummer 3: Defect (Paars)
Hier wordt het al interessanter. In tegenstelling tot de eerdergenoemde twee stammen is Defect namelijk geen pre-made. Als core-stam hebben ze een uitdagende ligging die gezien de afgelopen werelden weinig goeds beloofd. Weten zij het anders aan te pakken dan voorgaande core-stammen en met behulp van goede diplomatie wel stand te houden?

Op het eerste gezicht lijken ERROR en CEL goede partners om een samenwerking mee aan te gaan. Alle 3 de partijen kunnen 33% van de wereld als hun strijdveld zien en ze creëren in één klap een hele hoop Safe voor zichzelf en elkaar. Prioriteit van Defect lijkt het wegwerken van oud-stamgenoot Perijn Guldenoog te gaan worden, gezien hij de meest vervelende ligging heeft. De aankomende maand zal bepalen of Defect een rol op deze wereld gaat spelen of slechts voer voor de grote vissen zal zijn.

Nummer 4: CEL (Oranje)
Een stam in een vergelijkbare positie als Defect, maar Losing Our Religion biedt deze stam ook toegang tot de zuidelijk rim. De ligging van CEL biedt hen twee mogelijkheden:

1. Hetzelfde plan als Defect nastreven en hiermee een samenwerking aangaan.
2. Proberen een verbond met Baken op poten te zetten en zoveel mogelijk rim proberen veilig te stellen.

Beide opties bieden kansen aan CEL om hun levensduur op deze wereld aanzienlijk te verlengen. Kiezen zij voor een core-positie met bijbehorende samenwerking of gaan ze toch voor hun kans in de rim?

Nummer 5: Baken (groen)
Ook deze stam is een pre-made, alleen aanzienlijk kleiner van formaat. Met hun 650K zijn ze dan ook slechts de nummer 5 stam van deze wereld, maar wel de enige niet-top-2-stam met een prima toegang tot de rim. Om een rol van betekenis te gaan spelen en wellicht de eindstrijd aan te gaan heeft Baken twee opties:

1. Hun rekruutbeleid opschroeven, want ze hebben slechts 4 hoofdspelers. Een fusie met CEL behoort hierdoor tot de opties, terwijl ze in hun rim ook nog het een en ander kunnen bijrekruteren.
2. Een verbond aangaan met één van de twee topstammen. De vraag is echter in hoeverre één van de twee topstammen hier voor te porren is.

Nummer 6: ERROR (Geel)
Deze core-stam heeft eieren voor hun geld gekozen en proberen zich masaal in de rim van Tyrant te vestigen. Met flinke jumps proberen ze aan hun positie te ontsnappen, in plaats van hem te omarmen en voor hun plek te vechten. Uiteraard een strategische keuze die goed kan uitpakken, maar wel enigszins opvallend gezien het in het verleden zelden tot nooit gewerkt heeft voor een core-stam.

Naar verwachting zal deze stam een team gaan vormen met in ieder geval Defect, aangezien ze op het Oost-front beide tegen Tyrant strijden. De vraag is echter in hoeverre er potentie in deze stam zit buiten de spelers Cartoun3 en Drx. Dabb. Wellicht dat deze twee grotere spelers zich aanbieden bij Defect, gezien deze stam toch nog 2 plekken beschikbaar heeft.

Nummer 7: Alones (Wit)
De stam uit de top 7 die het eerste zal verdwijnen. Waarom deze alsnog aangeduid staat op de kaart? Omdat deze stam vrijwel perfect in de mogelijke samenwerking van Baken en CEL past. Eigenlijk is het de stam die de kampen kan 'verenigen'.

Afsluiting
Hoe denk jij dat deze wereld zich gaat ontwikkelen en welke kampen/samenwerkingen er gevormd gaan worden. Is er plek voor een 3- of zelfs 4-strijd? Of zal de wereld al snel in een 2-strijd uitmonden.

Met name een leuke post om te lezen met genoeg tips/feedback vanuit Melvins oogpunt.

Toch ben ik wel erg benieuwd naar de new gens spelers binnen Tryand :)
 
Laatst bewerkt:

Deleted User - 487971571

Guest
W76 | Het begin van de mid-game

De afgelopen weken heeft W76 op volle toeren gedraaid. Uiteraard aanzienlijk sneller dan voorgaande werelden, omdat het sinds W71 de eerste wereld is met een snelheid van 2. Tel daar een eenhedenspeed van 1 bij op en het is duidelijk waarom deze wereld zich op rap tempo ontwikkeld. Rondom de wereld is veel aandacht, voornamelijk vanwege het relatief grote aantal topspelers dat zich heeft laten verleiden om deze speed 2 wereld mee te pakken. Uiteraard heeft het naderende einde van W73 hieraan meegeholpen. In deze korte analyse wil ik de neutrale lezers en AF volgers een kijkje geven in de wereld, maar ook een aanleiding geven tot een discussie van hoog niveau.

Hoe hebben de stammen zich weten te vormen?

Bekijk bijlage 23690


Nummer 1: Tyrant (Blauw)
Een pre-made met daarin voornamelijk W73 spelers, afkomstig uit zowel het winnende als het verliezende kamp. In mijn ogen een gezonde mix van new-gens spelers en een flinke portie old-genners. Vrijwel alle oorspronkelijke leden van deze stam zijn enkele dagen later gestart, waardoor een vrijwel ultieme ligging in de rim gecreëerd kon worden: de welbekende halve maan. Aan de oorspronkelijke groep werden opeenvolgend The American Sniper, Abusing the Law, Et Murus Magnificum en recentelijk nog Perijn Guldenoog toegevoegd. Hierdoor heeft de stam een nog betere rimpositie weten te verkrijgen en ook al een stap richting de core weten te zetten.

De aankomende weken/maanden zullen uitwijzen met hoeveel succes ze de core kunnen binnendringen, of ze hun flanken kunnen veiligstellen en of ze problemen gaan ondervinden met het controleren van de rim.

Nummer 2: Help? (Rood/Roze)
Eveneens een pre-made, maar deze is samengesteld met zowel W73 als enkele W72 spelers. Ze hebben lang gewacht om hun pre-made te verenigen, maar nu hij er eenmaal is staat het als een huis. Recentelijk hebben ze nog top-account Interdictum weten uit te schakelen, nadat eerder Cacturen al geen uitdaging bleek te zijn. De halve maan hebben ze nog niet, maar wel een phalanx die de gehele breedte van de wereld op diagonale wijze weet te coveren. Help? heeft gekozen om het aan te pakken zoals Hi-Ho op W71 deed. In de rim hebben ze met Calamity een late starter die daar de flank zal bestrijken.

In de rim lijken ze op het eerste gezicht op weinig uitdaging te hoeven rekenen, terwijl ook Baken tot op heden weinig uitdaging heeft opgeleverd. Ook deze stam zal de aankomende weken de core bestormen en zoveel mogelijk gebied proberen in te winnen. Momenteel is Help? de stam met de veiligste ligging, weten ze dit zo te houden?

Nummer 3: Defect (Paars)
Hier wordt het al interessanter. In tegenstelling tot de eerdergenoemde twee stammen is Defect namelijk geen pre-made. Als core-stam hebben ze een uitdagende ligging die gezien de afgelopen werelden weinig goeds beloofd. Weten zij het anders aan te pakken dan voorgaande core-stammen en met behulp van goede diplomatie wel stand te houden?

Op het eerste gezicht lijken ERROR en CEL goede partners om een samenwerking mee aan te gaan. Alle 3 de partijen kunnen 33% van de wereld als hun strijdveld zien en ze creëren in één klap een hele hoop Safe voor zichzelf en elkaar. Prioriteit van Defect lijkt het wegwerken van oud-stamgenoot Perijn Guldenoog te gaan worden, gezien hij de meest vervelende ligging heeft. De aankomende maand zal bepalen of Defect een rol op deze wereld gaat spelen of slechts voer voor de grote vissen zal zijn.

Nummer 4: CEL (Oranje)
Een stam in een vergelijkbare positie als Defect, maar Losing Our Religion biedt deze stam ook toegang tot de zuidelijk rim. De ligging van CEL biedt hen twee mogelijkheden:

1. Hetzelfde plan als Defect nastreven en hiermee een samenwerking aangaan.
2. Proberen een verbond met Baken op poten te zetten en zoveel mogelijk rim proberen veilig te stellen.

Beide opties bieden kansen aan CEL om hun levensduur op deze wereld aanzienlijk te verlengen. Kiezen zij voor een core-positie met bijbehorende samenwerking of gaan ze toch voor hun kans in de rim?

Nummer 5: Baken (groen)
Ook deze stam is een pre-made, alleen aanzienlijk kleiner van formaat. Met hun 650K zijn ze dan ook slechts de nummer 5 stam van deze wereld, maar wel de enige niet-top-2-stam met een prima toegang tot de rim. Om een rol van betekenis te gaan spelen en wellicht de eindstrijd aan te gaan heeft Baken twee opties:

1. Hun rekruutbeleid opschroeven, want ze hebben slechts 4 hoofdspelers. Een fusie met CEL behoort hierdoor tot de opties, terwijl ze in hun rim ook nog het een en ander kunnen bijrekruteren.
2. Een verbond aangaan met één van de twee topstammen. De vraag is echter in hoeverre één van de twee topstammen hier voor te porren is.

Nummer 6: ERROR (Geel)
Deze core-stam heeft eieren voor hun geld gekozen en proberen zich masaal in de rim van Tyrant te vestigen. Met flinke jumps proberen ze aan hun positie te ontsnappen, in plaats van hem te omarmen en voor hun plek te vechten. Uiteraard een strategische keuze die goed kan uitpakken, maar wel enigszins opvallend gezien het in het verleden zelden tot nooit gewerkt heeft voor een core-stam.

Naar verwachting zal deze stam een team gaan vormen met in ieder geval Defect, aangezien ze op het Oost-front beide tegen Tyrant strijden. De vraag is echter in hoeverre er potentie in deze stam zit buiten de spelers Cartoun3 en Drx. Dabb. Wellicht dat deze twee grotere spelers zich aanbieden bij Defect, gezien deze stam toch nog 2 plekken beschikbaar heeft.

Nummer 7: Alones (Wit)
De stam uit de top 7 die het eerste zal verdwijnen. Waarom deze alsnog aangeduid staat op de kaart? Omdat deze stam vrijwel perfect in de mogelijke samenwerking van Baken en CEL past. Eigenlijk is het de stam die de kampen kan 'verenigen'.

Afsluiting
Hoe denk jij dat deze wereld zich gaat ontwikkelen en welke kampen/samenwerkingen er gevormd gaan worden. Is er plek voor een 3- of zelfs 4-strijd? Of zal de wereld al snel in een 2-strijd uitmonden.
lekkere post melvin, sluit me er grotendeels ook bij aan :)
ben benieuwd in ieder geval wat het gaat brengen, hopelijk vol actie en een toffe wereld
 
Reactiescore
1.167
Ik vind het oprecht jammer om te zien dat er in het Help! kamp zoveel geboost moet worden om een dagawardje te halen..
 
Reactiescore
2.878
Ik vind het oprecht jammer om te zien dat er in het Help! kamp zoveel geboost moet worden om een dagawardje te halen..

Onze rover scoren van gister was niet geboost.. Indd spijtig om te zien dat je de hele dag 800k voor staat om hem dan toch te verliezen aan een stamgenoot.
 
Reactiescore
2.039
Onze rover scoren van gister was niet geboost.. Indd spijtig om te zien dat je de hele dag 800k voor staat om hem dan toch te verliezen aan een stamgenoot.
Hoe heette dat acc vroeger ook alweer? Make that the cat wise?
 
Reactiescore
2.878
Reactiescore
383
Onze rover scoren van gister was niet geboost.. Indd spijtig om te zien dat je de hele dag 800k voor staat om hem dan toch te verliezen aan een stamgenoot.
Je gaat niemand wijs maken dat om 00:01 700k en op 00:27 1,8m niet geboost is.
 
Reactiescore
2.878
Je gaat niemand wijs maken dat om 00:01 700k en op 00:27 1,8m niet geboost is.
Ga ik ook niet, ga jou wel wijsmaken dat wij dat niet waren. Stelde enkel dat QID zijn rover scoren legit is. Dat NT ons vervolgens tussen 18.00-20.00 inhaalt door een sprong van 1 miljoen te maken zal indd boosten zijn.
 
Bovenaan