Top/Flopspelers

Reactiescore
362
Ghost-Warrior Top speler,
In mijn ogen de beste speler op deze wereld. Niet te breken dat account. Iedereen die het hier niet mee eens is moest maar is tegen hem spelen. Daarbij ook zeer respectvol, kan niet zeggen dat ik ooit zo'n tegenstander heb gehad als ghost-warrior, 1 waar je altijd actie tegen kan maken, maar winst kan je gedag kussen. Ondanks verhitte strijd altijd een gezellige gesprekspartner, al met al een voorbeeld voor elke speler in mijn ogen

Been there, done that :eek: Vooral Alex is een waardeloze speler en een waardeloze leider.

De enige echte topper moet toch wel Andarden zijn, zoveel kata's op zich gehad en nooit 1 terug gestuurd. Mijn persoonlijke nominatie voor speler van de wereld. o_O
 
Reactiescore
182
Ghost-Warrior Top speler,
In mijn ogen de beste speler op deze wereld. Niet te breken dat account. Iedereen die het hier niet mee eens is moest maar is tegen hem spelen. Daarbij ook zeer respectvol, kan niet zeggen dat ik ooit zo'n tegenstander heb gehad als ghost-warrior, 1 waar je altijd actie tegen kan maken, maar winst kan je gedag kussen. Ondanks verhitte strijd altijd een gezellige gesprekspartner, al met al een voorbeeld voor elke speler in mijn ogen

Thanks ouwe :)

Ben ik leider :eek:

Dan komt de wereldwinst nog in gevaar:eek:
 

DeletedUser79767

Guest
Been there, done that :eek: Vooral Alex is een waardeloze speler en een waardeloze leider.

De enige echte topper moet toch wel Andarden zijn, zoveel kata's op zich gehad en nooit 1 terug gestuurd. Mijn persoonlijke nominatie voor speler van de wereld. o_O
Wie ben jij?
 

DeletedUser79267

Guest
Wij danken uw nominatie, tot nu toe vermaken we ons prima!
 

DeletedUser80149

Guest
Absolute Flop Speler

Dokter Snuggles @The Hymn to Ninkasi

Het begon even terug, ik kreeg de kans om account Servaas de Bescheidene te spelen, en kreeg zodoende dan een account met front met dokter snuggles. Ik had redelijke verwachtingen van dokter snuggles, en daarmee van de bespeler (Wilhelmus, Willem) @The Hymn to Ninkasi die van zichzelf overal waar hij de kans krijgt hoog opgeeft en daarmee dus hoge verwachtingen wekt, terwijl hij dus uiteindelijk weinig van het spelletje kan. maar daarover later meer.

Begin november kwam ik op het account waar ik na dat Willem (zo zal ik hem in mijn verdere verhaal noemen) net een aantal dorpen van Servaas had kunnen edelen omdat de spelers die erop speelden niet zo ervaren waren. Wat hadden die spelers gedaan, ze hadden het account Full deff gezet, en iedereen weet dat je met een Full deff account sowieso geen schijn van kans hebt, dat vertraagt enkel het verlies, simpel omdat je gewoonweg niets terug kunt doen en enkel verdedigen. Niet dat ik nu wel schijn van kans maak tegen een actieve stam, en terwijl ik zelf enkel inactieve stamleden heb. Maargoed ik ben mijn deff dus voor een groot deel gaan dumpen. En heb opnieuw Off gebouwd. En edels klaar gezet om Willem uit mijn cluster te werken zodra de range weg zou zijn. Ik had ruim een maand de tijd. En dus mooi de tijd om Full deffjes en Full clears te kweken. En ondertussen dorpen die ik belangrijk vond te stacken wat ik dus uiteraard ook deed.

Ondertussen kwam ik erachter dat mijn volledige stam noob is of het spelletje opgegeven heeft, of voor wie denkt dat het niet nog erger kan. Er een enorm aantal leden onder vv staat met vv dagen op, of geen premium account. Een stam waar je dus nagenoeg niets aan hebt. Dat maakte het dat het er voor mij niet zo goed uit zag want Willem zou zich vast en zeker ook voorbereiden en nadat de range weg zou zijn verwachtte ik gelijk aanvallen van hem inclusief edels. Ik was namelijk nog steeds van mening dat Willem de absolute Pro was. Degene die je absoluut in je stam moest hebben omdat je anders heel zeker de wereld zou verliezen. Omdat Willem je gewoonweg weg zou edelen. Met zijn ervaring zou dat een eitje zijn. En als je hem zou aanvallen zou je enkel rode puntjes in je berichten inbox zien. Je maakt geen schijn van kans. Zo werd er over hem gedacht. Dat werd aan mij verteld. Dat vertelde hij zelf overal waar het maar mogelijk was, in Pm`s op stammenforums, op het algemeen forum. Hij zou de magie zelf zijn. Hij zou kunnen snipen terwijl hij sliep enzovoorts.

Ik was benieuwd en had besloten de uitdaging aan te gaan en daarom Off te bouwen en edels klaar te zetten. Wat dus klaar stond toen de range weg viel.

Wie schetst mijn verbazing dat toen het tien uur werd er niet gelijk aanvallen kwamen van Willem. Het werd intussen kwart over tien, half elf, en alsmaar later en later. Tot ik rond de middag besloot om eens enkele dorpen van Willem te gaan scouten en erachter kwam dat hij zijn dorpen niet had gestackt. Dat kwam voor mij als een heel grote verrassing. Al valt dat uiteraard gemakkelijk te verklaren. Want als absolute Pro (wat Willem zelf overal verteld en laat merken) kun je natuurlijk onmogelijk goed en scherp snipen en zou je er met treintjes never nooit komen. En uiteraard zou hij genoeg mobiele Deff klaar hebben staan om eventuele edelclears te blocken, en zou dat ook nog niet lukken dan zouden er vast en zeker in alle hoeken en gaten edels staan om dorpen te recappen.

Maargoed voor mij was dat een verrassing en ik besloot op die dorpen die ik had gescout een trein te sturen, en de trein te splitten en er clears voor te timen wat ik met veel precisie deed. Ik ging wat verder met scouten. En kwam meer mooie targets tegen en aangezien Willem nog altijd geen enkel teken van leven gaf ging ik door met edels sturen en clears. Tot opeens mijn telefoon begon te trillen als een rietje. Aanval op aanval volgde en ik dacht dit is het einde. Willem stuurt al zijn clears op mij en katad al mijn smederijen zoals hij gewoonlijk doet. Dus ik log in en zie de teller omhoog kruipen. 200,201.203....tot 260. Toen durfde ik pas te kijken wat mijn toren aangaf over de grootte van de inkomende aanvallen. En ik zie alleen maar groene bijltjes............ Wat een blauwtje was dat voor mij zeg. Ondertussen kwam de eerste trein door. En het dorp was binnen. Ik zag er een recap op lopen. Dus ik doe mijn ding en zet wat deff voor die recap. Ik krijg ondertussen een aanval binnen en check hem en zie een rood bijltje, oeii nu even opletten en ik ga het dorp checken en zie het al het is een backtime, en wat voor 1 een backtime met ruim 15 seconden om de clear te dodgen, nu dat had ik toch wel wat beter van Willem verwacht. Ik besluit om Willem op zijn eigen gebruikelijke strategie aan te pakken. Ik pak een aantal coords van ongestackte dorpen. Ik maak mijn lijstje compleet en stuur op al die ongestackte dorpen drie clears per dorp. Met katas op Smederij, teneinde hem op zijn eigen strategie terug te pakken en hem gewoon voor een week uit te schakelen in die dorpen edels te maken om dan weer dorpen van mij te kunnen recappen. Wat gebeurt er, de eerste clears komen aan en dorpjes komen binnen en Willem runt, hij vraagt vv....... En dat niet voor een paar uurtjes, maar elke dag. Drie dagen lang val ik hem nu aan, en zodra ik incs stuur is meneer Willem pleitte. Vraagt vv aan stamgenoten. Ik kan ondertussen gerust met een edeltje met 100zc heen en weer lopen om een dorpje te veroveren bij gebrek aan edels op sommige plaatsen en dorpjes komen binnen. Ik kan edelclears sturen, losse edeltjes enz. Ik time niet. Hoef die moeite nieteens te nemen. Enigste wat Willem heeft gedaan is een aantal fakes sturen en een stuk of driehonderd clears. 1 per dorp, op de gebruikelijke Willem manier katas op Smederij.

Zal alvast wat argumenten voor je uit de weg ruimen Willem, dan hoef je daar zelf niet over na te denken.

Mijn aanval was niet beroerd want mijn aanval was een succes, inmiddels ruim 50 dorpjes van je overgenomen. En dat mag je toch wel een succes noemen vind ik voor een speler die geen stamdeff heeft en geen hulp van stam spelers en ook nog eens meer dan de helft minder dorpen heeft op het moment dat de aanval startte, om even wat getallen te noemen had ik bijna 400 dorpen tegenover bijna 900 van Willem terwijl die heel veel safe heeft liggen.

En volgende, activiteit kan ook geen argument zijn. Een halve dag vv zou nog kunnen, maar drie dagen lang om vv vragen dat is buitengewoon slecht. Ik kan ook wel zeggen dat ik een absolute top speler ben en telkens als ik aangevallen word om vv vragen. En dan als men zegt wat een slechte speler ben jij, dan zeggen van nee hoor ik ben een absolute top speler ik had alleen geen tijd om te deffen. Dus alvast `activiteit is geen excuus`

En dan nog even wat gratis tips.

Zorg dat je front gestacked staat. Stuur per dorp minimaal 3 volle deff dorpen. Je kunt dat op een makkelijke manier doen met 1command.
dat script kun je vinden op http://www.twscripts.nl/#hint inclusief een hele duidelijke uitleg.

Onderschat geen enkele vijand.

Zorg dat je je offensieve troepen dodged (dat wil zeggen, weghaald) voor vijandelijke clears bij het dorp aankomen. Anders krijg je zulke situaties:

cb24f179d1e72f027eeb70232d8a6d25.png
8d0eafd3035369f3ac5727fd158b7165.png
En zo heb ik er tientallen, dat zijn geen foutjes meer. Dit kost je troepen en edels die je heel hard nodig hebt.

Zorg dat als je een aanval Blockt dat je genoeg troepen in het dorp hebt staan, want anders krijg je dit:
11a6c4a310c25501a3d6b16737bc9f3a.png
6f382ef0602eb15ff303441cd987e697.png
Dit is zonde van je deff die je zo hard nodig hebt om edels te blocken.

Zorg dat als je een dorp recapt er geen twee uur de tijd tussen zit, omdat het dorp anders vol deff staat wat je wilt recappen.

Gratis tips Willem, doe er je voordeel mee.

Tot slot wil ik hem nomineren voor de award voor grootste NOOB van CAS5. Meer nominaties zijn mogelijk in de vorm van een like van deze post!

Want ik vind dat je het bijster slecht hebt gedaan Willem, ik zou maar eens in de leer gaan bij iemand die het wel kan. Of een CO zoeken. En ik zou als ik jou was vooral niet meer zoveel met praatjes strooien over hoe goed je wel niet bent want dat werkt bij zulke situaties nou niet bepaald in je voordeel en heeft ook geleid tot het maken van deze post.

Iedereen mag noob zijn. Maar ga dan niet overal tegen iedereen verkondigen hoe goed je wel niet bent. Ik zeg ook niet dat ik goed ben maar in elk geval wel beter dan jou. Dat is nu volgens mij wel bewezen.

Ik wil je nog heel veel succes wensen met het strijden tegen Servaas. Ik zal nu de originele spelers een kans geven om wat te doen. En ik ben benieuwd of je het met gebruik te maken van mijn tips een stuk beter ga doen.

Nog wat grafiekjes ter illustratie en bewijs van mijn verhaal.

e639cd617e8f4427501994bbf8bfe7a1.png
62c1a5e44e911efe5bc60e59d622358b.png
http://nl.twstats.com/nlp5/index.ph...ource=nl&utm_medium=player&utm_campaign=dsref
http://nl.twstats.com/nlp5/index.ph...ource=nl&utm_medium=player&utm_campaign=dsref
Kaartje met de situatie zoals hij nu is.
Geel: Servaas de Bescheidene
Roze: Dokter Snuggles
Blauw: Stam Servaas de Bescheidene
Rood: Stam Dokter Snuggles

Kaartje bevat niet geheel cluster Dokter Snuggles, in de safe van zijn stam heeft hij nog ruim 400 dorpen liggen.
a6fef823f605a6ad6ecc130a238c969c.png

Mijn stam zijn een soort van inactieve buren.
 

DeletedUser78605

Guest
Ik reageer vandaag of morgen op je, komt goed :)
Thanks, jij motiveert mij weer, komt goed!
 

DeletedUser76198

Guest
Absolute Flop Speler

Dokter Snuggles @The Hymn to Ninkasi

Het begon even terug, ik kreeg de kans om account Servaas de Bescheidene te spelen, en kreeg zodoende dan een account met front met dokter snuggles. Ik had redelijke verwachtingen van dokter snuggles, en daarmee van de bespeler (Wilhelmus, Willem) @The Hymn to Ninkasi die van zichzelf overal waar hij de kans krijgt hoog opgeeft en daarmee dus hoge verwachtingen wekt, terwijl hij dus uiteindelijk weinig van het spelletje kan. maar daarover later meer.

Begin november kwam ik op het account waar ik na dat Willem (zo zal ik hem in mijn verdere verhaal noemen) net een aantal dorpen van Servaas had kunnen edelen omdat de spelers die erop speelden niet zo ervaren waren. Wat hadden die spelers gedaan, ze hadden het account Full deff gezet, en iedereen weet dat je met een Full deff account sowieso geen schijn van kans hebt, dat vertraagt enkel het verlies, simpel omdat je gewoonweg niets terug kunt doen en enkel verdedigen. Niet dat ik nu wel schijn van kans maak tegen een actieve stam, en terwijl ik zelf enkel inactieve stamleden heb. Maargoed ik ben mijn deff dus voor een groot deel gaan dumpen. En heb opnieuw Off gebouwd. En edels klaar gezet om Willem uit mijn cluster te werken zodra de range weg zou zijn. Ik had ruim een maand de tijd. En dus mooi de tijd om Full deffjes en Full clears te kweken. En ondertussen dorpen die ik belangrijk vond te stacken wat ik dus uiteraard ook deed.

Ondertussen kwam ik erachter dat mijn volledige stam noob is of het spelletje opgegeven heeft, of voor wie denkt dat het niet nog erger kan. Er een enorm aantal leden onder vv staat met vv dagen op, of geen premium account. Een stam waar je dus nagenoeg niets aan hebt. Dat maakte het dat het er voor mij niet zo goed uit zag want Willem zou zich vast en zeker ook voorbereiden en nadat de range weg zou zijn verwachtte ik gelijk aanvallen van hem inclusief edels. Ik was namelijk nog steeds van mening dat Willem de absolute Pro was. Degene die je absoluut in je stam moest hebben omdat je anders heel zeker de wereld zou verliezen. Omdat Willem je gewoonweg weg zou edelen. Met zijn ervaring zou dat een eitje zijn. En als je hem zou aanvallen zou je enkel rode puntjes in je berichten inbox zien. Je maakt geen schijn van kans. Zo werd er over hem gedacht. Dat werd aan mij verteld. Dat vertelde hij zelf overal waar het maar mogelijk was, in Pm`s op stammenforums, op het algemeen forum. Hij zou de magie zelf zijn. Hij zou kunnen snipen terwijl hij sliep enzovoorts.

Ik was benieuwd en had besloten de uitdaging aan te gaan en daarom Off te bouwen en edels klaar te zetten. Wat dus klaar stond toen de range weg viel.

Wie schetst mijn verbazing dat toen het tien uur werd er niet gelijk aanvallen kwamen van Willem. Het werd intussen kwart over tien, half elf, en alsmaar later en later. Tot ik rond de middag besloot om eens enkele dorpen van Willem te gaan scouten en erachter kwam dat hij zijn dorpen niet had gestackt. Dat kwam voor mij als een heel grote verrassing. Al valt dat uiteraard gemakkelijk te verklaren. Want als absolute Pro (wat Willem zelf overal verteld en laat merken) kun je natuurlijk onmogelijk goed en scherp snipen en zou je er met treintjes never nooit komen. En uiteraard zou hij genoeg mobiele Deff klaar hebben staan om eventuele edelclears te blocken, en zou dat ook nog niet lukken dan zouden er vast en zeker in alle hoeken en gaten edels staan om dorpen te recappen.

Maargoed voor mij was dat een verrassing en ik besloot op die dorpen die ik had gescout een trein te sturen, en de trein te splitten en er clears voor te timen wat ik met veel precisie deed. Ik ging wat verder met scouten. En kwam meer mooie targets tegen en aangezien Willem nog altijd geen enkel teken van leven gaf ging ik door met edels sturen en clears. Tot opeens mijn telefoon begon te trillen als een rietje. Aanval op aanval volgde en ik dacht dit is het einde. Willem stuurt al zijn clears op mij en katad al mijn smederijen zoals hij gewoonlijk doet. Dus ik log in en zie de teller omhoog kruipen. 200,201.203....tot 260. Toen durfde ik pas te kijken wat mijn toren aangaf over de grootte van de inkomende aanvallen. En ik zie alleen maar groene bijltjes............ Wat een blauwtje was dat voor mij zeg. Ondertussen kwam de eerste trein door. En het dorp was binnen. Ik zag er een recap op lopen. Dus ik doe mijn ding en zet wat deff voor die recap. Ik krijg ondertussen een aanval binnen en check hem en zie een rood bijltje, oeii nu even opletten en ik ga het dorp checken en zie het al het is een backtime, en wat voor 1 een backtime met ruim 15 seconden om de clear te dodgen, nu dat had ik toch wel wat beter van Willem verwacht. Ik besluit om Willem op zijn eigen gebruikelijke strategie aan te pakken. Ik pak een aantal coords van ongestackte dorpen. Ik maak mijn lijstje compleet en stuur op al die ongestackte dorpen drie clears per dorp. Met katas op Smederij, teneinde hem op zijn eigen strategie terug te pakken en hem gewoon voor een week uit te schakelen in die dorpen edels te maken om dan weer dorpen van mij te kunnen recappen. Wat gebeurt er, de eerste clears komen aan en dorpjes komen binnen en Willem runt, hij vraagt vv....... En dat niet voor een paar uurtjes, maar elke dag. Drie dagen lang val ik hem nu aan, en zodra ik incs stuur is meneer Willem pleitte. Vraagt vv aan stamgenoten. Ik kan ondertussen gerust met een edeltje met 100zc heen en weer lopen om een dorpje te veroveren bij gebrek aan edels op sommige plaatsen en dorpjes komen binnen. Ik kan edelclears sturen, losse edeltjes enz. Ik time niet. Hoef die moeite nieteens te nemen. Enigste wat Willem heeft gedaan is een aantal fakes sturen en een stuk of driehonderd clears. 1 per dorp, op de gebruikelijke Willem manier katas op Smederij.

Zal alvast wat argumenten voor je uit de weg ruimen Willem, dan hoef je daar zelf niet over na te denken.

Mijn aanval was niet beroerd want mijn aanval was een succes, inmiddels ruim 50 dorpjes van je overgenomen. En dat mag je toch wel een succes noemen vind ik voor een speler die geen stamdeff heeft en geen hulp van stam spelers en ook nog eens meer dan de helft minder dorpen heeft op het moment dat de aanval startte, om even wat getallen te noemen had ik bijna 400 dorpen tegenover bijna 900 van Willem terwijl die heel veel safe heeft liggen.

En volgende, activiteit kan ook geen argument zijn. Een halve dag vv zou nog kunnen, maar drie dagen lang om vv vragen dat is buitengewoon slecht. Ik kan ook wel zeggen dat ik een absolute top speler ben en telkens als ik aangevallen word om vv vragen. En dan als men zegt wat een slechte speler ben jij, dan zeggen van nee hoor ik ben een absolute top speler ik had alleen geen tijd om te deffen. Dus alvast `activiteit is geen excuus`

En dan nog even wat gratis tips.

Zorg dat je front gestacked staat. Stuur per dorp minimaal 3 volle deff dorpen. Je kunt dat op een makkelijke manier doen met 1command.
dat script kun je vinden op http://www.twscripts.nl/#hint inclusief een hele duidelijke uitleg.

Onderschat geen enkele vijand.

Zorg dat je je offensieve troepen dodged (dat wil zeggen, weghaald) voor vijandelijke clears bij het dorp aankomen. Anders krijg je zulke situaties:

cb24f179d1e72f027eeb70232d8a6d25.png
8d0eafd3035369f3ac5727fd158b7165.png
En zo heb ik er tientallen, dat zijn geen foutjes meer. Dit kost je troepen en edels die je heel hard nodig hebt.

Zorg dat als je een aanval Blockt dat je genoeg troepen in het dorp hebt staan, want anders krijg je dit:
11a6c4a310c25501a3d6b16737bc9f3a.png
6f382ef0602eb15ff303441cd987e697.png
Dit is zonde van je deff die je zo hard nodig hebt om edels te blocken.

Zorg dat als je een dorp recapt er geen twee uur de tijd tussen zit, omdat het dorp anders vol deff staat wat je wilt recappen.

Gratis tips Willem, doe er je voordeel mee.

Tot slot wil ik hem nomineren voor de award voor grootste NOOB van CAS5. Meer nominaties zijn mogelijk in de vorm van een like van deze post!

Want ik vind dat je het bijster slecht hebt gedaan Willem, ik zou maar eens in de leer gaan bij iemand die het wel kan. Of een CO zoeken. En ik zou als ik jou was vooral niet meer zoveel met praatjes strooien over hoe goed je wel niet bent want dat werkt bij zulke situaties nou niet bepaald in je voordeel en heeft ook geleid tot het maken van deze post.

Iedereen mag noob zijn. Maar ga dan niet overal tegen iedereen verkondigen hoe goed je wel niet bent. Ik zeg ook niet dat ik goed ben maar in elk geval wel beter dan jou. Dat is nu volgens mij wel bewezen.

Ik wil je nog heel veel succes wensen met het strijden tegen Servaas. Ik zal nu de originele spelers een kans geven om wat te doen. En ik ben benieuwd of je het met gebruik te maken van mijn tips een stuk beter ga doen.

Nog wat grafiekjes ter illustratie en bewijs van mijn verhaal.

e639cd617e8f4427501994bbf8bfe7a1.png
62c1a5e44e911efe5bc60e59d622358b.png
http://nl.twstats.com/nlp5/index.ph...ource=nl&utm_medium=player&utm_campaign=dsref
http://nl.twstats.com/nlp5/index.ph...ource=nl&utm_medium=player&utm_campaign=dsref
Kaartje met de situatie zoals hij nu is.
Geel: Servaas de Bescheidene
Roze: Dokter Snuggles
Blauw: Stam Servaas de Bescheidene
Rood: Stam Dokter Snuggles

Kaartje bevat niet geheel cluster Dokter Snuggles, in de safe van zijn stam heeft hij nog ruim 400 dorpen liggen.
a6fef823f605a6ad6ecc130a238c969c.png

Mijn stam zijn een soort van inactieve buren.

Jij neemt jezelf wel heel serieus op een al gespeelde wereld. Ik zou snel stoppen voor je word weggespeeld en het druk gaat krijgen met schoolwerk :)

Ik wil graag sevaas nomineren voor de retard van het jaar award

Ik gun hem je van harte maar ik vrees dat die voor alexandrakos word :(
 

DeletedUser78605

Guest
Nachtmerrie erbij halen? Of ook fourteen erbij halen? :D
Wat wil je doen dan? Die 1,5 maand dat ik op nachtmerrie zat? Waar iemand die ook de inlog had kerken heeft weggehaald? Waar een stam zo goed is in de vv doorgeven, dat je met 3k inc's niet 1 dorp verliest, maar 300?

En wat over 14? Het account waar jij bang voor was? Waar ik voor moest uitkijken van jou? Dat toen ik overstapte het zielig vond voor jou dus uit troost mee nam?
 
Reactiescore
362
Ik reageer vandaag of morgen op je, komt goed :)
Thanks, jij motiveert mij weer, komt goed!

Lets go Alexje, gaan we beide nog 1x knallen. Zielige post verder, op een wereld die al gewonnen is, kom jij even de held uithangen dat je 50 dorpen hebt gepakt. Dit was bij elk willekeurig account gebeurd als de activiteit afneemt omdat het al zo goed als klaar is.

Kijken hoelang je het volhoudt, eindelijk weer eens wat te doen hier :)
 

DeletedUser78605

Guest
Lets go Alexje, gaan we beide nog 1x knallen. Zielige post verder, op een wereld die al gewonnen is, kom jij even de held uithangen dat je 50 dorpen hebt gepakt. Dit was bij elk willekeurig account gebeurd als de activiteit afneemt omdat het al zo goed als klaar is.

Kijken hoelang je het volhoudt, eindelijk weer eens wat te doen hier :)
Laat ze ghost aanvallen en ghost had 300 dorpen verloren (rofl)
 
Bovenaan