1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Top & Flop stammen

Discussie in 'Wereld 66' gestart door Je-maintiendrai, 9. jan 2019.

Deel Deze Pagina

 1. TeamBigNubz

  TeamBigNubz

  Lid geworden:
  18. jan 2019
  Berichten:
  42
  Leuk Bevonden:
  3

  Hier kom. Ik vanavond op terug met bewijzen en een tekst natuurlijk tot dan nu werken :)
   
 2. Beast of Nation

  Beast of Nation

  Lid geworden:
  16. mei 2018
  Berichten:
  60
  Leuk Bevonden:
  47
  Hi Gaum, ik snap niet dat je dit gesprek post. Waarom? Dit heeft niets te maken met de gang van zaken in de stam.
  Ja, het klopt dat we zijn benaderd door Hesjes en OLT toen voor de stam SW en dat we door Voster waren benaderd voor UW.

  Na goede gesprekken met beide partijen + een gesprek met mensen die iets meer van de situatie Hesjes + AATP afwisten. Zijn wij gaan twijfelen.
  Hesjes was een boostacc van AATP om AATP in korte tijd 3 x zoveel punten te geven als nummer 2.

  Omdat wij hier niet achter stonden, dat een wereld zo gespeeld zou worden. Besloten Fatpool en ik, te polsen voor een andere wending. Hierin is TBN netjes meegenomen. Toen kwam dus aan bod dat we met dezelfde groep tegen AATP en Gele Hesjes zouden gaan.

  Toen ik dit communiceerde naar AATP, dat we toch niet met hen zouden gaan. Kreeg ik een appje. Een appje van één van de spelers op AATP om te vertellen wie het team was. Toen ik hoorde wie er op AATP zaten en wat de plannen waren. Zijn we omgedraaid en zijn juist verder gegaan met AATP. Dit gesprek is volledig uitgesproken met de spelers.

  Maar, wat je er niet bij zegt. Jij hebt ons proberen te ''naaien'' door dit gesprek tijdens het praten, naar Hesjes te sturen. Om te proberen dat AATP en Hesjes eerst Plato zouden wegwerken. (ik heb helaas de screen niet meer op mijn telefoon/pc staan....)

  Hierin zie ik niets staan van kicken of een stab. Ik zie staan dat Thomas zegt dat het niets is als Plato kickt. Maar, zie jij staan dat we je kicken en dan direct aanvallen?
  Ten eerste, AATP had dit eerst moeten overleggen
  Ten tweede, Plato had de kick van TBN moeten overleggen of kunnen verklaren
  Ten derde, er was geen sprake van het idee om te kicken, totdat we hoorde over je contacten met andere stammen + dat je met een mol speelt

  Hoe de vork in de steel zit is nog steeds niet duidelijk met deze screens.
  Er is nergens hard bewijs getoont dat AATP, Plato of wie dan ook bezig is met iets totaal anders of in een vorm een kick en aanvallen.

  Je probeert met je post AATP en mij, Roy in een zwart licht te zetten. Dat je niet zo goed ging/gaat met Thomas is ook je eigen schuld.

  Hieronder het plaatje, wat jij had geschetst voor de edelrichting. Hier is alles op stukgelopen tussen AATP en TBN. Omdat jullie alles wilde eisen.
  Kwam Fat te dichtbij, blokkeerde jullie de weg. Kwam AATP continentlijn over, zou je hem edelen.

  Je zet 30 screens neer, met loze informatie om jezelf goed te praten. Maar, de screens waardoor je problemen hebt veroorzaakt met vrijwel de hele stam. Laat je erbuiten.

  Ik hoop dat Ritesh/Thomas het originele bericht van het plaatje hieronder nog hebben. Waarin TBN aangeeft het niet eens te zijn + naar de rim wilt + noord wilt + oost wilt en eigenlijk geen tegenstand duld.

  [​IMG]


  Eindstand, Gaum. Zoals je weet. Ik heb geen probleem met je. We hebben als laatste nog een prima gesprek gehad waarin ik aan heb gegeven me niet zo druk te maken en dat het oke tussen ons zit. Maar om nou zo account Plato en AATP proberen te kakken te zetten, zonder bewijzen of wat dan ook is dan nog wel iets wat niet echt tof is.
   
 3. Earth Terra

  Earth Terra

  Lid geworden:
  3. dec 2012
  Berichten:
  286
  Leuk Bevonden:
  53
  Hoi Guillaume,

  Heb mijn uiterste best gedaan om alle screens te lezen, maar ben voortijdig afgehaakt. Ik sta behoorlijk te kijken van wat je hier allemaal eruitgooit. Het lijkt allereerst net of je een lichte obsessie hebt met Plato (lees Roy) en hem zoveel mogelijk erin betrekt.

  Natuurlijk is het woord kicken wel eens gevallen. Er zijn zoveel onenigheden geweest tussen jou en verschillende spelers dat dat niet gek is. Maar zoals je weet zijn niet altijd alle geruchten waar. Wat Ritesh al zei, over dat hij stopt als jij gekicked wordt, zo dacht ik er ook over. En zo dachten nog meer stamgenoten erover. Met als uitleg dat als twee kanten schuldig zijn, het onterecht is om blind voor de kant te kiezen die de kickrechten heeft, ofwel de leiding. Wij hadden dat allemaal niet toegestaan, en dat had jij ook wel kunnen weten. Met de meerderheid van de stam had jij geen gedoe, dus waarom zouden we je zomaar laten vallen?

  Je hebt (misschien) onbewust jezelf al dit wantrouwen aangepraat, en daar heb je de rekening voor betaald door de stam te verlaten. Niemand zou je in feite gekickt hebben, en dat weet je zelf ook heel goed..
   
 4. TeamBigNubz

  TeamBigNubz

  Lid geworden:
  18. jan 2019
  Berichten:
  42
  Leuk Bevonden:
  3

  Zonder bewijzen moet je effen echt alles lezen dit is de grootste grap dat ik al heb gehoord.

  Dit gesprek heb ik gemaakt omdat mensen ons zwart probeerden te maken.Bekijk de vorige posts deze bewijzen zijn ook dat wij niets tegen aatp hadden, maar dat we oordeel volgden van Roy. Ze zitten hier allemaal te zeggen dat wij aatp niet moesten. We hebben gewoon alle gesprekken gescreend en door gestuurt en met die edellijnen moet je zelf ook niet beginnen. Want als ik dan weer start met een verhaal en foto's is het weer voor niets geweest zoals ik al zij. Ik vind Daan van Plato Nice Roy had ik nu ook gwn goed contact mee. Ritesh zegt toch duidelijk dat het zo was dus waarom zit jij nu met onzin te sturen. Dit moet je niet zien als verwijten het is gewoon het begin tot het einde dat ik uitleg.

  Bedankt voor de reactie Mvg Guillaume
   
  Laatst bewerkt: 15. mrt 2019
 5. Beast of Nation

  Beast of Nation

  Lid geworden:
  16. mei 2018
  Berichten:
  60
  Leuk Bevonden:
  47
  AATP lees Thomas en TBN lagen elkaar niet. Volledig mee eens.

  De 'onrust' is allemaal begonnen met het edelkaartje. Dat kan je ook niet ontkennen.
  Wat jij met iedereen privé hebt besproken, moet van mij part ook privé blijven.

  Zoals ik ook aangaf, ik heb prima gesprekken met je gehad, ook na al het gezeik. Ik heb dan ook niets tegen je als persoon. Gewoon een haantje de voorste en dat mag in de huidige tw samenstelling ook wel weer eens voorbij komen.

  Dat Ritesh zegt dat het zo was, ik zie niet zo zeer dat dat ergens staat. En buiten dat om, dat er iets staat over kick van Plato. Daar weten wij zelf ook niets van. Ik kan me zo voorstellen dat dit gewoon een rage is geweest van Thomas.

  De eerlijkheid van Ritesh mbt de screens, laten dan ook zien dat er goede wil was. Hij had het ook kunnen faden, dan had je het niet geweten dat Thomas dat heeft gezegd.

  Het is jammer hoe het is gelopen, er lag ontzettend veel potentie in de stam.

  Ik moet wel eerlijk zeggen, vanaf de dag van je leave tot 5 dagen daarvoor heb ik zo weinig meegekregen dat ik tot op de dag van vandaag niet alle details op een rijtje heb. Ik oordeel daardoor dus niet over 'de laatste loodjes'
   
 6. TeamBigNubz

  TeamBigNubz

  Lid geworden:
  18. jan 2019
  Berichten:
  42
  Leuk Bevonden:
  3

  Bedankt voor de reactie! Ik ben het met je eens. Ik weet dat de stam het goede met me voorhad en ik zeg zeker niet dat dit anders was. Ik heb altijd ook veel respect gehad voor jullie, maar ik kon gewoon niet aanzien hoe wij gwn als stabber en andere shit zwart werden gemaakt. Daarom dat ik gwn alles uit de kast haalde. Maar nu kunnen we gewoon verder toch? Lekker gezellig, nog veel plezier :D en nog een leuke dag

  Grtz Guillaume
   
  mauss vindt dit leuk.
 7. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.715
  Leuk Bevonden:
  998
  Waar word je een stabber genoemd dan?
   
 8. Beast of Nation

  Beast of Nation

  Lid geworden:
  16. mei 2018
  Berichten:
  60
  Leuk Bevonden:
  47
  Dat je als stabber wordt genoemd snap ik ergens wel.

  Je wilt met 3 leden van UFO de stam NEO versterken en UFO bashen, terwijl je op hetzelfde moment ook zegt. Ik wil uit NEO en lekker NEO bashen.

  Dat is niet netjes. Je hebt het niet gedaan, dus het is in weze niet uitgevoerd. Maar, dat de intentie er is geweest en dat je van twee walletjes wilde eten, ja dat geeft wel twijfels aan loyaliteit en integriteit.
   
 9. Zuur

  Zuur

  Lid geworden:
  18. dec 2017
  Berichten:
  1.215
  Leuk Bevonden:
  516
  Guillaume beter rot je op met je schijt grammatica, ik word er helemaal gek van nu
   
  mauss vindt dit leuk.
 10. jokersbrain

  jokersbrain

  Lid geworden:
  3. dec 2011
  Berichten:
  16.709
  Leuk Bevonden:
  1.494
  En bovenop bovenstaande post maakt TBN het enkel maar erger voor zichzelf bij elke post die er maar bijkomt inhoudelijk gezien.
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.
 11. TeamBigNubz

  TeamBigNubz

  Lid geworden:
  18. jan 2019
  Berichten:
  42
  Leuk Bevonden:
  3
  Zal gebeuren schat.
  Zit op werk niet veel Tijd om mooi en duidelijk te typen.
   
 12. mauss

  mauss

  Lid geworden:
  8. dec 2009
  Berichten:
  19
  Leuk Bevonden:
  2
  Dat ie t niet slim gespeeld heeft ok... Maar mensen uit andere stammen trekken om de andere stam te verslappen lijkt me juist een pré op iedere wereld en hoort erbij.
  Dat ie na veel interne ruzies ook hengeltjes op gooit bij UFO is hem toch ook niet kwalijk te nemen?
   
 13. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.715
  Leuk Bevonden:
  998
  Mwa niet perse een pré hoor. Dat die hengeltjes gooit nee. Maar tegelijkertijd plannen maken van eenzelfde strekking bij meerdere stammen hoort niet.
   
  mauss vindt dit leuk.
 14. jokersbrain

  jokersbrain

  Lid geworden:
  3. dec 2011
  Berichten:
  16.709
  Leuk Bevonden:
  1.494
  Ik heb het over de inhoudelijke uitleg.
   
 15. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.715
  Leuk Bevonden:
  998
  oGP top of flop? Nieuwe top 3 stam op 66. Stam waar TBN nu ook in zit. Naam is bij TW stats nog niet aangepast en ook nog niet met de nieuwe leden. Vandaar de kleuring en andere naam.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 16. driesbiljart

  driesbiljart

  Lid geworden:
  14. jun 2013
  Berichten:
  469
  Leuk Bevonden:
  90
  Ze hebben rim maar doordat ze wat gevangen zitten tussen NEO lijkt 't me toch vrij kansloos
   
 17. Felicitys

  Felicitys

  Lid geworden:
  26. jun 2015
  Berichten:
  1.408
  Leuk Bevonden:
  502
  Waarom vraag je dit überhaupt? Als je de ledenlijst ziet zegt dat genoeg lijkt me?
   
 18. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.715
  Leuk Bevonden:
  998
  Op Chemistry spelen ervaren spelers die bijv op W2 en 19 op Flock speelden en zeer ervaren zijn. El pari dat is Matthijs van DoI en die kan toch ook wel wat.
   
 19. Felicitys

  Felicitys

  Lid geworden:
  26. jun 2015
  Berichten:
  1.408
  Leuk Bevonden:
  502
  En je hebt een Mauss die het presteerde van Sjeinen te verliezen toen we 360 graden front hadden. Zal wel meevallen dus.
   
  underground tacticz. en Serenity vinden dit leuk.
 20. Serenity

  Serenity

  Lid geworden:
  30. jun 2014
  Berichten:
  4.106
  Leuk Bevonden:
  1.373
  Mausss wauw...moest ff denken maar weet weer wie het is:p