1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Top 5 legendarische spelers van W21

Discussie in 'Wereld 21' gestart door Saur0n50, 12. nov 2013.

Deel Deze Pagina

 1. .Sensation

  .Sensation

  Lid geworden:
  25. mei 2011
  Berichten:
  7.676
  Leuk Bevonden:
  176
  Hallo
   
 2. Unforgotten

  Unforgotten

  Lid geworden:
  27. jun 2012
  Berichten:
  327
  Leuk Bevonden:
  0
  De statistieken zijn heel erg leuk maar compleet irrelevant. Je vergelijkt iets met niets. Resist met verschillende planners zijn beter dan Resist met minder of slechts 1 planner??? Fruit. met 1 planner is slechter dan Fruit. met verschillende planners???

  Wat een ongelofelijke drogredenering is dat :eek:. Sinds die situaties niet bestaan kun je ze ook niet vergelijken. Er zijn veel meer factoren bepalend.
   
 3. cornettoijsje

  cornettoijsje

  Lid geworden:
  5. mrt 2012
  Berichten:
  446
  Leuk Bevonden:
  0
  Blah blah blah blah, meer kan ik hier niet over zeggen :D

  Resist = Hap !

  Je moet nu niet de waarheid verdraaien (zoals gewoonlijk) om de oorlogstats maar te tellen vanaf jullie fusie. Die oorlog was nu net al iets langer bezig, dus die stats erf je dan mee, as simpel as that :rolleyes:
   
  Laatst bewerkt: 5. jan 2014
 4. fresomania

  fresomania

  Lid geworden:
  13. sep 2011
  Berichten:
  3.009
  Leuk Bevonden:
  0
  Nee, ik kijk naar Resist en ik kijk naar Fruit. Dan zie ik dat wij voor staan, 160 dorpen zelfs. Dan lees ik dat Jack 80% van de massa's plant en de stam dus afhankelijk is van hem. Dan kijk ik naar Resist en zie ik dat er veel meer verschillende planners zijn. Dan trek ik daaruit de conclusie dat onze methode beter werkt.

  Natuurlijk zijn er meer factoren bepalend, maar iemand die z'n eigen massa plant wil extra veel geven en snapt ook als andere een massa plannen dat ze alle hulp nodig hebben die je kan geven. Hierdoor krijg je gemotiveerde leden en veel meer massa's.

  Nee, Plague was geen Lawzzz. Anders kan ik Jack ook nog wijzen op de fout die hij zou hebben gemaakt met het recruiten van Gardenx, wat dus gewoon bull shit is. Dat Fruit geen ervaring heeft met een hechte bondgenoot (blijkt uit je reactie) kan ik niets aan doen. Hap!'s leiding heeft er destijds voor gekozen om Aegon binnen te laten, niet Resist's leiding. We hebben advies gegeven (zorg dat de fronten gestacked staan en kijk uit met Sensation, hij kan soms wat egoistische trekjes vertonen) en zij hebben daar hun conclusie uitgetrokken.

  Als we het willen hebben over de oorlog tussen Fruit en Resist moet je geen stats erbij gaan halen van Hap! vs Fruit. Daarbuiten kijk ik liever naar de stats van afgelopen maand, maar wilde ik om het beeld te schetsen even het verschil laten zien tot nu toe.

  Afgelopen maand:

  [​IMG]
   
 5. St. Jimmy

  St. Jimmy

  Lid geworden:
  20. feb 2010
  Berichten:
  7.733
  Leuk Bevonden:
  218
  Nipt verschil.. maar de oorlog komt al meer op gang :)
   
 6. zoeperman

  zoeperman Guest

  Ik zie een degelijk verschil tussen een tip geven en opleiden. Bij opleiden zou je een bepaald moment in de week of maand afgesproken moeten hebben om iets bij te brengen. Er wordt in ieder geval tijd vrij geroosterd om iemand iets bij te brengen, een tip heb je in 5 minuten getypt en kan zo tussendoor gegeven worden. Een tip is dan wel ondersteunend bedoeld om veranderingen door te brengen, maar kan ik niet opvatten als opleiden. Verder lees jij het verhaal niet goed, zoals ik gezegd heb zijn er 2 mensen geweest die het account gecheckt hebben. Waaruit concludeer je dan dat ik de zaken niet uit de hand zou geven?

  Ik heb dan ook geen fouten gemaakt, daar wij het account controleren. Hierover een advies uitspreken en eventueel de strategie die hierdoor zou kunnen veranderen. De stamleden (met namen de frontspelers) in deze bepalen of zij hun groeigebied willen opschuiven en deze speler erbij willen laten.

  Hij was zeer zeker gemotiveerd met zijn toetreding, en liet ook zaken zien waardoor wij dat eruit konden halen. Dus neen we hebben hier geen Jasper123 of Sensation die alleen praatjes maken dat ze het goed kunnen en vervolgens niks laten zien. Hij heeft daarentegen niet gezegd dat hij het goed kon.

  Een voorval dat mij verweten wordt, terwijl ik direct gezegd heb dat het niet zo gaat lopen zoals jullie willen. Vind het knap dat ik daarvan verweten kan worden dan. Als dit trouwens resist haar manier van harde aanpak is, dan mogen jullie best doorgaan :) En het is mooi dat jullie mij niet meer als oppergod zien, ik zie jullie en met name jouw allang niet meer op de status die je ooit verworven hebt/hebben. Wetende dat fruit me ook niet als oppergod zien (want zo wil ik niet gezien worden) doet me dit dus ook nogal weinig.


  Ik hoef die evaluatie dan ook niet met jullie te houden/bespreken. Dus waarom zou ik daar uberhaupt over uittreden naar jullie? Feit dat ik hier al zeg dat we er een gehad hebben is genoeg informatie voor jullie ;)

  Er is hier op het AF ooit gezegd dat Hap == Resist. Plague en Lawzzz hebben altijd gezegd dat ze bondgenoten zijn, maar hebben op het gebied van rekrutering heel weinig samen gedaan. Er werd alleen als er een verandering in de directe omgeving zou plaatsvinden contact met elkaar opgezocht. Verder hebben wij, en met name ik, al vaker gezegd dat we pas 2 actie uitgevoerd hebben met als doel om te edelen (buiten de actie op Aegon, die in jullie alliantie meegeteld wordt). Dat jij hier telkens overheen leest en nu dus conclusies trekt dat Resist met meerdere planners effectiever is, is dus ook al een argument dat nergens op aansluit. Hoeveel acties hebben jullie al gehad met als doel om effectief te meppen? Dat aantal ligt al een stuk hoger dan hier in Fruit. Als we dat aantalletje nu eens krijgen zien we pas echt wie efficiënter is ;)

  En verder heb ik misschien wel 80% van de massa's gemaakt, dit wilt niet zeggen dat anderen het niet kunnen. Want in feite is het zo dat wat jij beschrijft mijn taak is. Ik heb sinds ik in Fruit. speel pas 1 plan helemaal zelf bedacht en uitgeschreven. De rest zijn de targets op aangemeld of de tactiek etc. Verder zijn er ook genoeg spelers die een massa kunnen plannen als dit zou moeten. De inzet in Fruit. is meer dan prima en dat ligt dan ook totaal niet aan degene die plant. De leiding draagt in feite zorg dat er door elk lid genoeg inzet getoond wordt, en gaat hierin dan ook een gesprek aan als het niet zo is. Jij als leider zou dat moeten weten ;)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5. jan 2014
 7. 1) Ed (ex zonpon-ettie2) ookal kon niet iedereen het altijd met ed vinden ik vind het toch wel de grootse speler van w21.
  2) Het oude team van mauy ray (jan en harmen).
  3) Andre68 wat een top speler is dat zowel behulpzaam als een belangrijken leider van resist.
  4) Het ex twiki team jack en céline .
  5) Het ghost team wouter en melroy.
   
 8. cornettoijsje

  cornettoijsje

  Lid geworden:
  5. mrt 2012
  Berichten:
  446
  Leuk Bevonden:
  0
  Als hap en resist samen in een oorlog stappen op hetzelfde target is dat hun probleem niet het onze.

  Als jullie nadien samenklitten neem je alles mee, dat is nu zo eenmaal.

  Maar ik lig er niet wakker van hoor, maak je geen zorgen ;)

  Blijf die stats maar plooien, zeer dra zal het niet meer mogelijk zijn, dat beloof ik je :D
   
 9. full-time

  full-time

  Lid geworden:
  17. jan 2012
  Berichten:
  2.785
  Leuk Bevonden:
  13
  @ Freso, Die plus 1 was op het 2e deel van zijn post.
  Dat wat jorn over Aegon zegt daar klopt idd niet.
   
 10. fresomania

  fresomania

  Lid geworden:
  13. sep 2011
  Berichten:
  3.009
  Leuk Bevonden:
  0
  Dat is dan een verschil van mening. Ik spreek nooit met mensen af, geef gewoon tips als ik zie dat ze daarvan beter kunnen worden. Dat noem ik opleiden. Blijkbaar doen jullie het op een afgesproken moment.

  Waarom evauleer je dan? Jij geen fouten gemaakt? Komop zeg. Je hebt net hiervoor toegegeven dat je het anders had moeten doen, kortom een fout.

  Lol, Jaspeer en Sensation lieten ook genoeg zaken zien die goed waren. Gast, wij komen er openlijk vooruit dat we spelers hebben binnen gehaald die niet veel bereikt hebben en meer praatjes hadden dan acties. Dat jij dat niet doet is enkel en alleen omdat hij nu nog binnen de stam zit. Snap ik, maar het slaat nergens op om te zeggen dat Japser en Sensation niet konden laten zien. Alsof wij mensen zomaar met totaal geen ervaring in onze stam nemen. Valere, ex-hurei, is nog een account genoot van sensation geweest. Dus die wist wat de kwaliteiten zijn van Stan waren.

  Het maakt mij ook niet uit hoe jij erover denkt, wij denken er anders over en zien het als een motivatie. Denk aan SirLorre, motivatie heeft Resist samengebracht en verder gebracht.

  En mijn status voor jou zou mij m'n reet roesten. Ik weet wat Resist van mij vind en daar draait het om. Buiten dat worden we stee-vast in de top 5 van legendarische spelers genoemd, dus we doen iets goed. Alleen zie ik jou de laatste tijd vage fouten maken en anders communiceren dan daarvoor.

  Dat zeer zeker.

  Plague en Lawzzz waren 1 etc, zelfde beeldspraak als Hap! en Resist. De leiders fungeerde voor de fusie nog onafhankelijk, evenals de aanvalsplannen. Je zult het vast gemerkt hebben dat de aanvalsplannen niet altijd tegelijk aankwamen. Daarnaast hebben onze stammassa's ook niet altijd de intentie om te meppen. Dat denken jullie altijd. Maar als het kan dan doen we het, als er ruimte voor is.

  Het is grappig dat jij zegt dat je andere plannen uitvoert terwijl een stamgenoot zegt dat jij 80% plant. Ik weet zeker dat niemand dit binnen Resist zou zeggen. Ik vind het in iedergeval opvallend dat jij een stamgenoot tegenspreekt.

  Daarnaast weet ik precies hoe het hoort. Resist was destijds niet voor niets een actief beest waar iedereen bang voor was, met maar 10 man. Motiveren en stimuleren is een kunst die ik zeer zeker versta. En kijk nu, Resist is groter geworden maar staat nog steeds bekent om hun aanvallende activiteit. Kortom, het klopt, ik als leider moet dat weten.

  Dankje :)

  Ik plooi geen stats. Zo simpel is ´t. Blijven jullie de stats maar plooien. Maar goed, langzaam aan onstaat er een echt gevecht. Nu ben ik benieuwd hoe Resist dit gaat aanpakken, maar op dit moment zijn ze aan de winnende hand.
   
 11. zoeperman

  zoeperman Guest

  Evaluatie met de speler waar we hier al ik weet niet hoeveel pagina's over aan het lullen zijn. Niet over mijn handelen hoor ;)


  Ik weet de kwaliteiten van Stan ook, waarschijnlijk nog beter dan jij daar ik hem ook in RL ken en daar een aantal kwaliteiten van hem weet. Echter hebben hij en Jasper altijd van de toren geblazen en werkelijk nooit echt iets laten zien. Er zijn hier genoeg mensen zowel van Resist als van Fruit. (hij is stammies van beide geweest) die over stan wat kunnen zeggen ;)

  Verschil van visie zullen we dan maar zeggen he.

  Hoe kan ik een fout maken als een dergelijk lid niet door mijn toestemming is toegelaten? Ik heb zoals eerder gezegd alleen een advies achter gelaten en daarin bepaald de stam verder wat we met recruits doen aangezien het nogal een verandering teweeg kan brengen. Communicatie is nog steeds als voorheen, echter probeer jij er een wending aan te geven waardoor het anders zou moeten lijken.

  Plague en Lawzzz hebben vanaf het punt dat we bekend maakten dat we een bg hadden altijd als bondgenoten naar buiten getreden. Maar zoals ik zei hebben wij ons nooit met rekrutering van Lawzzz bemoeid, alswel dat ze het andersom niet deden. Verder hebben we qua offensief vlak, nooit zo'n samenwerking gehad als Resist en Hap! dit hadden. Puur doordat de targets verschilden, daarin hadden jullie het geluk dat er maar 1 target was, waar er voor ons 5 waren.

  Dat ik de coords en dergelijk verstuur wilt nog niet zeggen dat het plan van mij komt. Dat wat Jorn binnenkrijgt is een pm met mijn naam, echter weet hij dus bijvoorbeeld niet of ik contact heb gehad met de frontspelers en of zij klaar staan om het target aan te pakken. Zo neen komt er een ander target in overleg. Maar daarin bepaal ik dus niet waar er geknald gaat worden. Verder doet het er voor mij in feite niet toe wie ze plant, als er maar aangevallen wordt.

  Dankje ;)
   
 12. St. Jimmy

  St. Jimmy

  Lid geworden:
  20. feb 2010
  Berichten:
  7.733
  Leuk Bevonden:
  218
  Thanks Mike:) Melroy is inmiddels gestopt helaas :(
   
 13. fresomania

  fresomania

  Lid geworden:
  13. sep 2011
  Berichten:
  3.009
  Leuk Bevonden:
  0
  Kan je nog een keer gaan evauleren ;)

  Of je nou stil bent of niet, hij beloofd zijn stam toch wat? Als jij zegt dat hij gemotiveerd is dan heeft hij tegen jullie wel het een en ander beloofd.


  Verschil tussen een nummer 1 en een nummer 2, verschil tussen Plague en Resist, verschil tussen mij en jou zullen we dan maar zeggen he.

  Niet door jou toestemming? Zeg je nu dat jij tegen was? Dat haal ik uit je woorden op... Jij bent een stamleider en een toelating moet toch wel zeker enige vorm van goedkeuring hebben gehad lijkt me?

  Hap! vraagt ons om advies, ook omdat wij waarschijnlijk deff zullen moeten leveren. Lijkt mij een meer dan normale zaak wat jullie zeer zeker ook gedaan zouden hebben. Even reeel doen.

  En dat dikgedrukte stukje snap ik niet, is het positief of negatief bedoelt?

  Bij ons gaat 't net andersom. Iemand geeft aan dat hij wil knallen en we helpen hem daarbij. Hij stelt z'n eigen plan op en soms schiet iemand van de leiding te hulp als er dingen niet soepeltjes lopen. Al denk ik dat er bij Resist een minder aristocratie is dan bij Fruit als ik het zo lees. Wij hebben minder leiders die spreken uit de naam van de leiding. Eigenlijk niemand.
   
 14. jorny21

  jorny21 Guest

  Ik vind het grappig dat jij gelooft wat ik zeg van die 80%. En dan blijf je over mij door zeuren dat ik alles geloof :D
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6. jan 2014
 15. frozenduck2

  frozenduck2 Guest

  Als iemand anders het had gezegd, had het geloofwaardig geklonken.
   
 16. Tanasja

  Tanasja Guest

  Haha bedankt, ook namens mijn broer 13LaD3R zelf natuurlijk^^
  De enige die ons kapot heeft kunnen maken was TW zelf.. Erg jammer, maar deze beslissing heeft ons beiden wel goed gedaan in de afgelopen tijd :)

  We hebben het wel enorm naar ons zin gehad op W21 :cool:
   
 17. frozenduck2

  frozenduck2 Guest

  Spelen jullie nu nog ergens? Want ik zag jou posten over updates van Inno...
   
 18. Tanasja

  Tanasja Guest

  13 speelt niet meer.. Al sinds zijn stop op W21 niet..
  Ik speel nog wel, maar minder actief.. Eigenlijk meer om nog af en toe mezelf bezig te houden ;)

  Ps voor Warre.. Wees gerust, wij hadden niet ziek veel Att en konden wel degelijk verdedigen :p
   
 19. frozenduck2

  frozenduck2 Guest

  Thx Mike.

  Overigens, Jack, kun je hieruit duidelijk afleiden dat het nieuws van jouw overstap echt niet zo belangrijk is. Mike is een actieve speler en post ook veel in de chat. Dat hij niet weet dat je overgestapt bent, is nog het beste bewijs van wat ik heb zitten zeggen. Als dat nieuws wel degelijk belangrijk was geweest, hadden we er waarschijnlijk wel over gesproken in de chat. En jij maar denken dat wij een massa doen op Ghost omwille van jou :D:D Wat een dunk heb jij wel niet van jezelf.

  Je kunt je ook af en toe bezig houden op W21 hoor :p
   
 20. Tanasja

  Tanasja Guest

  Haha, W21 is voor ons afgesloten.. :)
  Succes natuurlijk aan allen die daar nog knallen!