The war on running ducks

DeletedUser77743

Guest
Wij, Rebels, verklaren SEDU (de rennende eendjes) de oorlog met volgende oorlogsverklaring:

3 januari 2018. Een nieuw jaar, dezelfde vijand: eendjes. De besmette eendjes begonnen onderling ruzie te maken en zijn daardoor elk hun eigen kant uitgevlogen, waarna een groot deel zich probeerde te verstoppen in de stam SEDU. Dit betekent echter dat de vogelgriep nog niet is afgestopt, dus moet Rebels zich richten tot deze nieuwe vijand.
De dappere Rebellions bereiden zich voor zoals elke strijder het zou doen: een avondje gezellig samen zijn met lekker eten en karaoke! Terwijl Amber Heard gretig de vers gemaakte canard à l'orange uitdeelt, wisselen de amateurs van het gezongen woord zich af. Er passeren gekende en minder gekende nummers de revue, net al getalenteerde en minder getalenteerde zangers: Boesboes zingt over zijn mooie koeien, terwijl ALBA. vol passie "de kabouterdans" aan ons presenteert.
Het hoofdpunt van deze kunstzinnige avond komt er echter wanneer Horse Whisperer. de micro ter hand neemt en een ware klassieker naar voren brengt. Uit volle borst zingt hij "Iedereen is van de wereld", waarna de rest van de stam terugzingt "maar de wereld is van ons alleen". Een echt kippenvelmoment werd het, met een duidelijke boodschap: Rebels is klaar om de wereldwinst te pakken.

Uit de 'Memoires van The Rebellion',
getiteld "Hoe The Rebellion de wereld overwon na een grimmige strijd met hun vijanden"
Hoofdstuk "Ducks can run, but they can't hide"
 
Reactiescore
608
Dat ziet er niet slecht uit, her en der loopt de oorlog wat gelijk, maar de laatste dagen toch in de één zijn voordeel. sterk bezig! :)
 

DeletedUser72496

Guest
Een zeer vreemde weekend voor SEDU en een goede voor ons Rebels, waar wij nog steeds aan het genieten zijn van dit prachtige schouwspel. :cool:

SEDU die een fusie aanging met dragons en FB (Fire Birds) op zaterdag 10 maart om tot 1 stam te worden (met de hoop om opnieuw nummer 1 te worden), gaat AL :D:D:D vandaag in als slechtste fusie van Casual 4. SEDU blijkt al zijn beloftes niet na te komen met Lenaco (leider van dragons) en Jungle Storm (nu voormalig lid van SEDU). Die laatste heeft gekozen om dan zelf een stam op te richten en mensen die net van stam hadden gewisseld volgen massaal om zich toe te voegen bij Jungle Storm.

SEDU telde eventjes 40 leden maar kwam nog steeds niet in de buurt van Rebels, die 27 leden telt na een succesvolle fusie met TBL. :cool:

Sinds vandaag ziet de top 3 er zo uit
7GCtfKC.png

1. Rebels (gefuseerd met TBL)
2. SEDU (deels gefuseerd met dragons en FB)
3. TYGER (de stam van Jungle Storm en met ex-leden van SEDU)

Dit is nog maar het begin van de vele veranderingen want het rommelt zeer hard bij SEDU :p
 

DeletedUser72496

Guest
KN7c4Kz.png

giphy.gif
 

DeletedUser71688

Guest
Wij zijn al maanden niet meer in oorlog dus zie niet waarom we er nog in zitten. Wereld is toch al zo'n beetje voorbij?

edit: trouble in paradise overigens? zie ineens een deel van de harde rebels kern zich afsplitsen.
 

DeletedUser72496

Guest
Wij zijn al maanden niet meer in oorlog dus zie niet waarom we er nog in zitten. Wereld is toch al zo'n beetje voorbij?

edit: trouble in paradise overigens? zie ineens een deel van de harde rebels kern zich afsplitsen.

We verlengen Casual 4 zodat we nog meer spelers kunnen wegspelen en daarom is een deeltje naar -WP- waardoor de dominantie van Rebels onder de 50 % zit.

Tip: Zie naar oorlogsstats, dan zie je dat
-WP- aan onze zijde is.
 
Bovenaan