The war on running ducks

Discussie in 'Casual 4' gestart door RubenS2, 3. jan 2018.

Deel Deze Pagina

 1. RubenS2

  RubenS2

  Lid geworden:
  4. sep 2016
  Berichten:
  108
  Leuk Bevonden:
  12
  Wij, Rebels, verklaren SEDU (de rennende eendjes) de oorlog met volgende oorlogsverklaring:

  3 januari 2018. Een nieuw jaar, dezelfde vijand: eendjes. De besmette eendjes begonnen onderling ruzie te maken en zijn daardoor elk hun eigen kant uitgevlogen, waarna een groot deel zich probeerde te verstoppen in de stam SEDU. Dit betekent echter dat de vogelgriep nog niet is afgestopt, dus moet Rebels zich richten tot deze nieuwe vijand.
  De dappere Rebellions bereiden zich voor zoals elke strijder het zou doen: een avondje gezellig samen zijn met lekker eten en karaoke! Terwijl Amber Heard gretig de vers gemaakte canard à l'orange uitdeelt, wisselen de amateurs van het gezongen woord zich af. Er passeren gekende en minder gekende nummers de revue, net al getalenteerde en minder getalenteerde zangers: Boesboes zingt over zijn mooie koeien, terwijl ALBA. vol passie "de kabouterdans" aan ons presenteert.
  Het hoofdpunt van deze kunstzinnige avond komt er echter wanneer Horse Whisperer. de micro ter hand neemt en een ware klassieker naar voren brengt. Uit volle borst zingt hij "Iedereen is van de wereld", waarna de rest van de stam terugzingt "maar de wereld is van ons alleen". Een echt kippenvelmoment werd het, met een duidelijke boodschap: Rebels is klaar om de wereldwinst te pakken.

  Uit de 'Memoires van The Rebellion',
  getiteld "Hoe The Rebellion de wereld overwon na een grimmige strijd met hun vijanden"
  Hoofdstuk "Ducks can run, but they can't hide"
   
 2. SC Beast.

  SC Beast. Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  5. apr 2012
  Berichten:
  2.400
  Leuk Bevonden:
  347
  Land:
  Veel succes aan beide stammen!