1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

The judgment of 59

Discussie in 'Wereld 59' gestart door underground tacticz., 30. apr 2018.

Deel Deze Pagina

 1. Je-maintiendrai

  Je-maintiendrai

  Lid geworden:
  24. mrt 2018
  Berichten:
  1.168
  Leuk Bevonden:
  415
  Hierop heb ik verder geen op/aanmerkingen.
  Je slaat de spijker op zijn kop.
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.
 2. De Sukke

  De Sukke

  Lid geworden:
  27. aug 2011
  Berichten:
  3.591
  Leuk Bevonden:
  218
  Dat klopt, dan had hij dat niet gedaan. Maar dat hij onterecht in die veronderstelling zat, was niet mijn fout. Tevens was hij degene die meteen wou beginnen. Hij had immers toch genoeg edels. Ook dit bewijst dat er bij de partijen gewoon sprake is van informatiegaten, waar beide schuldig aan zijn. Er is geen sprake van vuil spel van Vinage.

  Echter vraag ik me wel af, waarom DRR nu dan nog een deal met me wil sluiten, als hij die eerste eigenijk al niet wou hebben...
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.
 3. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Even een vraagje:
  Mogen wij hier de screens van zodat je bewijs op iets rust behalve lucht?

  Daarnaast zou ik graag even een analogie willen maken van wat nu gebeurd:
  Stel jij gaat naar een partner waar je altijd mee concurreert als aannemer. (Jij heet Firma Janssen hij Klaassen) Jullie hebben beide een mannetje extra in dienst
  Op een dag valt meneer Klaassen van het dak waardoor hij een stuk minder kan werken en wel voor een tijdje wil samenwerken in bepaalde opzichten aangezien hij anders zijn klussen niet afkrijgt, Firma Janssen heeft hier wel oren naar. Jullie sluiten een overeenkomst over Geld, klussen en tijd. Jullie accepteren beide de voorwaarde evenals jullie medewerkers. Maar dan eist de Firma Janssen ineens een auto erbij waar de 2de medewerker van Firma Klaassen het niet mee eens is en accepteert dat niet
  Is het dan niet logisch dat de eerste voorwaarde ingaan?
  Note: Hij klopt niet geheel maar het moraal moge duidelijk zijn
   
 4. Roald97

  Roald97 Master Commander 2019

  Lid geworden:
  27. aug 2011
  Berichten:
  6.010
  Leuk Bevonden:
  1.022
  Ik laat die discussie over vage screentjes achterwege. Het enige wat ik er over kan zeggen; de fout van de ban lag in eerste instantie gewoon bij DRR, dat staat buiten kijf. Vinage had tot een mooie compromis kunnen komen, maar zo een compromis is een gunst. Hoe kun je in godsnaam stellen van ''vuil spelende knuppels'' en ''smerig en laag spel''. Kijk eerst eens naar je eigen acties. Het spijt mij dat Vinage niet zo enorm coulant is geweest om een al lopende clearmolen en de verliezen daarbij cadeau weg te geven aan een mannetje wat het leuk vind om allerlei misplaatste vergelijkingen te maken, waar hij terecht gebanned voor is.

  Naar mijn mening ontbreekt het bij Chill al vanaf de eerste dag aan elke vorm van lange termijn denken en inzicht (zie bevindingentopic). Zo een plan om Tiktak eens dood te rekruteren komt gewoon opzetten als poepen en de chill-leiding duwt het door de strotten van de leden. Het beoogde resultaat: Jouw alliantie bevat 70% van alle dorpen, de vijandelijke groep de overige 30%. Elke noob kan zien dat dat een vorm van wanbeleid is, elke vorm van uitdaging en fair play onmogelijk maakt. Chill was/is terecht bang voor het kwalitatief iets betere Vinage en wilde een kwantitatieve overmacht creëren. Met dank aan Rose, onmogelijk en blijft er sprake van een gelijke kwantiteitsverdeling op de wereld. Het voornaamste doel van de hele rekruteeractie was waarschijnlijk om het, toch wel goed aangeschreven, Thefluffydog gemakkelijk te kunnen wegspelen. Dit ligt ook perfect in het straatje van de frontspelers bij Fluffy (Last Whisper en Goez), om snel en gratis dorpen binnen te halen.

  Ja, dit hakt in op het moraal, maar dat had ik ze van te voren allang kunnen vertellen. White angel nooit horen praten, met een Dorine erop maak ik mij helemaal geen zorgen meer. Bryan een solo spelende wispelturige noob op Drunken org, het resultaat lijkt mij duidelijk. Hyper, moeilijk in te schatten en wel een gunstige ligging tov Chill. Dat ze hem rekruteren snap ik. Toch is de hele actie omtrent Tiktak onder de streep gewoon ernstig positief = - 4.000.000 punten aan de Vinage kant, + 4.000.000 aan de Chill kant. Een winst van 8 mil op Vinage, daarmee ben je als Chill zijnde ineens 30% groter. En zelfs nadat we al die gasten de pan in hebben gehakt heeft Chill er niets op verloren. Op de aangerichte mentale schade na. Korte termijn visie: Klinkt als een super goed plan. Lange termijn: Zo een plan kan nooit werken en wekt gewoon ontevredenheid binnen de stam en bij bondgenoten.

  Wat een ander al zei; ik denk dat het invloedrijk is, maar niet bepalend. Voor Vinage is het invloedrijker (veel raakvlak) en voor Chill maakt het minder uit (weinig raakvlak). Rose + Chill en een gefucked Tiktak zou veel slagingskans hebben voor een wereldwinst. Een grotere slagingskans dan Vinage + Rose met een gefucked tiktak. Alleen al om het grote kwantiteitsverschil.

  Wat betreft je achterlijke stelling: Vinage heeft een voordeel geboekt omdat DRR te stom is om op zijn taalgebruik te letten. Verder betreft het uitsluitend legitiem verkregen cf's (zie hieronder). Verder snap ik totaal niet waarom je mij en Single malt in godsnaam tagged. We zijn geen leiding, slechts actieve AF'ers. Blame je ons daarom voor dat zogenaamde wan-beleid van onze leiding?

  Weet je wat ik zie Goez? Iemand die niet tegen zijn verlies kan en maar gaat wenen als een klein kind. Ik weet dat jij het motto toepast; 'Negatieve aandacht is ook aandacht' maar veel mensen denken daar anders over.

  Één significant verschil: Die clusterfucks bij DRR zijn niet 'foutief' verkregen, ze zijn niet dubieus en niet smerig verkregen. Wat het dus legitieme clusterfucks maakt -> en wat is er mis met een legitieme clusterfuck? Chill heeft er velen in het cluster van Fluffydog. Mugi heeft er zelf een paar overgenomen van Hyperactive (die de clusterfucks alleen had omdat hij zijn oude stamgenoot naaide). Maar daar is niets mis mee toch? Het edelen van barbarendorpen van 1500-3000 punten in andersmans cluster, dat is foutief clusterfucken en is niet toegestaan volgens de publieke opinie. Overigens wilde Chill die CF's ook koste wat het kost niet afgeven, terwijl die wel onrechtmatig verkregen zijn.
   
  tim19 en underground tacticz. vinden dit leuk.
 5. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.123
  Leuk Bevonden:
  1.171
  Ik denk dat je mij wel begrijpt als ik geen posts van ons forum hier op het algemeen forum ga posten. Op het forum ja, omdat wij als Vinage beogen transparant te handelen en niet via de krochten van tribalwars.;):)
   
 6. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Een datumpje en een zin (x2 want ben wel benieuwd naar wisseling met Timo en naar Redbull) Lijkt mij niet al te erg. Zou het snappen maar dan baseer je alles op lucht en kunnen wij dus niks ontkrachten/bewijzen en moeten we je geloven op je mooie blauwe ogen
   
 7. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.123
  Leuk Bevonden:
  1.171
  Mijn conversaties met Redbull hebben plaatsgevonden middels Whatsapp en ik ben niet de persoon om whatsapp conversaties te openbaren. Ook geenzins van plan hier onnodige tijd aan te gaan verdoen. Wil je mij niet geloven, be my guest.

  Ook lijkt het mij niet bepaald relevant om gesprekken uit de Act of Divinity chat van maart j.l. op tafel te gooien. Gesprekken waarbij we gewoon hardop aan het nadenken. Nog in mijn hoedanigheid als speler en niet eens als leider.
   
 8. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Ja sorry ik kan je echt niet geloven op je woord. Zeker niet bij P&P voeren
   
 9. De Sukke

  De Sukke

  Lid geworden:
  27. aug 2011
  Berichten:
  3.591
  Leuk Bevonden:
  218
  Tijd voor bier :)
   
 10. Goez

  Goez

  Lid geworden:
  7. jan 2018
  Berichten:
  146
  Leuk Bevonden:
  27
  Hij zal nooit bewijs tonen dat is het punt iedereen moet maar op zen groot spraak geloven.
   
 11. Purple Swag

  Purple Swag

  Lid geworden:
  22. jan 2013
  Berichten:
  994
  Leuk Bevonden:
  302
  Bier en wiet, sure :D
  En voetbal
   
 12. Cryptic

  Cryptic

  Lid geworden:
  1. nov 2017
  Berichten:
  1.518
  Leuk Bevonden:
  705
  Hiermee ben ik het compleet oneens.

  Firma X heeft een ongeluk. Hierdoor kan hij, zoals jij stelt, minder werken. Dus, hij ziet een samenwerking met zijn directe concurrent Firma Y wel even zitten.
  Gesprekken tussen beide partijen beginnen en er word een akkoord gesloten omtrent voorstel A.
  Aangezien er een akkoord gesloten is op dit moment, wilt dit zeggen dat het in plaats van voorstel A, overeenkomst A zal zijn.
  Hier kan al vastgesteld worden, dat Firma Y gewoon nee kan zeggen, en dus de enige partij is die voordeel haalt uit het ongeluk van Firma X.
  Het feit dat er gesprekken überhaupt gestart worden, toont enkel van goodwill vanuit Firma Y, aangezien zij een samenwerking met hun directe concurrent aangaan.


  Als Firma X dan besluit om voorstel B op tafel te gooien, in de hoop op een overeenkomst die meer in hun voordeel valt, dan kom je op het punt dat je
  1) het akkoord dat al behaald is riskeert
  2) je - in mijn ogen - het begint te pushen.

  Als Firma Y hier dan nee op zegt, dan heb je pech. En dan kunnen zij ook zeggen: "Nu hadden we een akkoord, en dan gaan ze dit doen. Ja, we kappen het af."

  Je bent en blijft een concurrent.

  Ander voorbeeld:
  Als jij iets wilt kopen van mij, en wij komen de prijs van 100 euro overeen.
  En jij zegt na dat akkoord: "Ik wil het voor 100 euro maar met dat erbij" of "Ik wil het voor 90 euro".
  Dan heb ik twee opties.
  Ik accepteer het of ik accepteer het niet.
  Als ik het accepteer, wat ga jij dan doen? Nog eens vragen voor een prijsverlaging bij dat akkoord?
  Maar ik kan het ook niet accepteren, en dan besluiten niet meer te verkopen aan jou.

  Het moraal dat jij probeert te verkopen hier, is compleet fout. En, het is eerder een morele fout van Firma X om op het gesloten akkoord terug te willen komen en de overeenkomsten te wijzigen.
   
 13. Felicitys

  Felicitys

  Lid geworden:
  26. jun 2015
  Berichten:
  1.558
  Leuk Bevonden:
  650
  Zelfs dit klopt niet, de timmerman viel namelijk van het dak vanwege wangedrag, waardoor hij zelf voor de kosten van de vervanger zou (kunnen) moeten opdraaien.
   
 14. Cryptic

  Cryptic

  Lid geworden:
  1. nov 2017
  Berichten:
  1.518
  Leuk Bevonden:
  705
  Zoals ik dus zei, het feit dat er gesprekken gestart worden, toont al van goodwill :)
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.
 15. Phoenix

  Phoenix

  Lid geworden:
  14. dec 2017
  Berichten:
  670
  Leuk Bevonden:
  315
  Zo wat een boel tekst zeg om een paar dorpjes:p

  Nee maar goed, volgensmij zijn alle partijen nu tevreden over alle deals en de afgesproken NAP(voor de gene die hier aan mee doen).
  Ik vind dat we DRR netjes hebben behandeld en de schade had nog veel groter kunnen zijn, mede omdat we gestopt zijn met aanvallen/edelen iets voor hij zijn acc weer terug had.
  Ook kan hij blij zijn dat er niet meer CF's zijn geplaatst en we gewoon eerlijk en niet overdreven van deze situatie gebruik hebben gemaakt.
  Dus om toch te laten zien naar de wereld dat we respect hebben voor dit spel en vijand hebben wij ons ingehouden en besloten DRR toch nog een kans te geven om nog iets te maken van zijn acc(door middel van NAP enzv).

  Ik wil Sukke en DRR bedanken voor de uitkomst van de deal om de CF's in beide kampen te verwijderen, ook credits naar Redbull die hier in heeft bijgedragen blijkt uit de laatste deal.

  Dit alles lijkt me genoeg om te concluderen dat Vinage geen vies spel speelt.
  Verder wens ik iedereen succes op deze steeds leukere maar soms ook aparte wereld.

  Vijandelijke Groet,

  Noobstiaan
   
 16. Single Malt

  Single Malt The Wall Breaker 2019

  Lid geworden:
  20. jan 2015
  Berichten:
  3.249
  Leuk Bevonden:
  1.288
  Wilde ik eens een keertje inhoudelijk reageren, doet geen enkele screen van Goez het. Helaas pindakaas :)
   
 17. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.123
  Leuk Bevonden:
  1.171
  De onzin P&P van Chill. hoort in andere topics thuis en niet hier. Vandaar de volgende stelling:

  Het uiteenvallen van de stam Care was een zegen voor Vinage en Tiktak.
   
 18. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Hiermee zeg je: Alleen Vinage of Chill leden mogen verkopen wat Vinage vindt...
   
 19. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.123
  Leuk Bevonden:
  1.171
  Tuurlijk niet. Je kunt er vele kanten mee uit.