[Test] Trofeeën op het Tribalwars.nl forum

Duckje

Tribal Wars Team
Community Manager
Beste spelers,

Vandaag lanceren we een test omtrent de trofeeën & trofeepunten op het Tribal Wars.nl forum.

Trofeeën zijn een manier om onze langdurige actieve forumgebruikers te belonen. Zo kunnen we je automatisch belonen voor het aantal posts, het aantal likes of het aantal jaren dat je lid bent.

Dit zijn allemaal automatische beloningen. Een volledig overzicht vind je hier: https://forum.tribalwars.nl/index.php?help/trophies

Normaliter worden trofeeën retroactief uitgekeerd. Een huidige ranglijst vind je hier: https://forum.tribalwars.nl/index.php?members/&type=points

Aansluitend kunnen we manueel beloningen uitkeren voor het winnen van wedstrijden, het plaatsen van goede posts op het forum en dergelijke meer. Hiervoor is een tussenkomst van het team noodzakelijk.

Uiteindelijk willen we hier graag specifieke forumtitels aan koppelen. Op dit moment denken we aan de eenheden van Tribal Wars maar we staan open voor goede ideeën

We horen graag jullie feedback.
 

The Minion

Tribal Wars Team
Forum Mod
Persoonlijk vind ik dit een leuke toevoeging en ben benieuwd hoe we dit invullen. Ideeën zijn welkom, wij zijn ook nog in de ontwikkelingsfase ;)
 
Leeftijd zou geen zak moeten boeien tbh. Hou het op aantal posts?
 
Weet niet of dit alleen bij mij is maar ik krijg al punten voor 500 post geplaatst wanneer ik dat nog lang niet heb gedaan.
Zal wel een klein foutje in het systeem zijn maar dacht meld het toch maar even.
 
Een idee om de standbeeld van de ridder te vervangen voor een standbeeld van jou?
Een standbeeld van de enige echte the snip? Waar kan ik tekenen?!?
 
Leuk initiatief die trofee punten.

Ook ik ben van mening dat leeftijd van het AF acc ook een onderdeel moet zijn.
 
Je kan bvb trofeëen geven als iemand in een maand X aantal post/likes heeft behaald. En dan 2 maand na elkaar dat X aantal behaald...
 

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Leuk systeem, jammer dat het wordt geïntroduceerd jaren na het hoogtepunt van het AF. Trashposts en memes is het enige wat je tegenwoordig tegenkomt.
 
ja kijk maar naar @Rob.
 
Nee hoor, soms zijn je trashposts en memes wel leuk.
 
Een standbeeld van de enige echte the snip? Waar kan ik tekenen?!?
#NotMyTheSnipe

Wel beetje feedback, mijn account van 10 jaar oud met 0 posts heeft meer trofeepunten dan mijn account van 3 jaar oud met 1200 posts. Beetje scheef denk ik, vind het goed dat leeftijd beloond wordt maar dit is wel erg extreem.