taal regel

swapiefish

Guest
Ik ken een volledige turkse alli waar ze in het turks praten of in het engels de stam is: Türkiye - .:TR:.
Ik dacht dat dit niet mocht kan dat?

en ook nog 1 die voledig engels: take it now goo - ting
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser180

Guest
oplossen? die leiders zouden ze zowiezo moeten bannen, en de andere leden moesten ze gewoon goed in de gaten houden om te kijken of ze wel of niet nederlands gebruiken

ok, er blijft maar overal gediscuseert worden over het niet nederlands zijn, en wel op een nederlandse server spelen.
hoeveel van jullie spelen er wel niet in de .net versie.... mag dat dan wel?? het is toch gewoon een nederlandse vertaling van een engelstalig spel.

de regels:

Tribalwars.nl is een nederlands spel. De enige taal die gebruikt wordt is nederlands, omdat iedereen dat begrijpt! Alle beschrijvingen en profielen moeten in het nederlands geschreven worden.

( als een tribe bestaat uit zowel nederlandse en buitenlandse mensen, word er engels gesproken binnen de tribe, zodat iedereen elkaar verstaat. als iemand naar buiten toe iets in het nederlands niet snapt word dat vertaald en uitgelegd. plus dat de profielen en beschrijvingen ook gewoon in het nederlands staan. geen overtreding dus. )

Het is niet toegestaan stammen te gronden voor één nationaliteit of spraak en anderstalige spelers uit deze stam uit te sluiten.

( dit geld dan bijvoorbeeld wel voor de turkse stammen ofzo, die hun beschrijving in het turks hebben, en dan ook écht alleen uit turkse members bestaat, dat is iets wat wel tegen de regels is en wat wel aangepakt zou moeten worden.
plus dat als je die regel leest, je ook leest dat je in een nederlandse tribe, die dus voor één nationaliteit en spraak, ook geen andertalige spelers mag uitsluiten, dus bijvoorbeeld een engelse in een nederlandse stam. )

Wij antwoorden alleen in het nederlands en support-aanvragen of mededelingen geschreven in andere talen worden door ons niet beantwoord. Het herhaaldelijk misachten van deze regels voert tot een accountschorsing.

Jullie TW-Team

Hierin staat helemaal niet, dat er geen buitenlandse mensen mee mogen spelen op een nederlandse server. als een tribe bestaat uit zowel nederlandse en buitelandse spelers, waarvan dan meestal gewoon het grootste deel nederlands is, is dit totaal niet tegen een van de regels in.

en wat ik jullie gewoon nogmaals wil vragen, ... hoeveel van jullie spelen er wel niet op de .net versie. en waarom zou deze .nl dan alleen toegankelijk zijn voor de nederlandse mensen.... jij ken daar toch ook gewoon spelen.

je kunt ook gewoon tribes die in de taal écht een probleem zijn en dus wel tegen de regels in zijn idd aanpakken maar maak geen probleem van niet-nederlandse mensen de wel meespelen, samen met wel-nederlandse mensen, en die verder gewoon in t nederlands naar buiten kunnen komen... doe gewoon gezellig en speel lekker een spelletje!

groeten aphrodite
 
Bovenaan