Stabbers Alert!

Maar er is geen mogelijkheid te bewijzen dat het niet gewoon een speler is die een hekel aan jou heeft en de buur aardig vind :p
Tis misschien raar, maar je overtreed geen enkele regel :eek:

Het werd pas een probleem toen Shithappens in mijn cluster bb's en spelers begon te OSen en ik zijn VV's en mb platkatte :p ghehe
Naja het gaat er ook om dat je je zo goed mogelijk aan de regels probeert te houden en dat je dus NIET de grenzen opzoekt. Dat was de hele kern van de post.

Doe het omdat het het spel leuker maakt en ga dan niet kijken waar de mazen in de regeltjes liggen.
 

firedrakan

Verbannen
Naja het gaat er ook om dat je je zo goed mogelijk aan de regels probeert te houden en dat je dus NIET de grenzen opzoekt. Dat was de hele kern van de post.

Doe het omdat het het spel leuker maakt en ga dan niet kijken waar de mazen in de regeltjes liggen.
We zijn allemaal mensen.
Wie eens mens vertrouwd kan een mes in de rug verwachten :p
 

firedrakan

Verbannen
Ja maargoed jullie begrijpen wat ik bedoel. Als men met mij dit soort afspraken zou maken, dan zouden ze nooit verbroken worden.
Mensen zoals jou zijn de reden dat ik telkens aan de winnende partij zit :eek:
Ik ben zelf van mening dat je CF's kan verwachten (vooral bij de mensen die nooit op AF komen) en ik ben dus erg op clusters schoonhouden. Dan maar 2 clears dood op een def noobje, niemand die je kan lastigvallen,


Dat je überhaupt moeite doet om er serieus op te reageren. Ik had je verstandiger geacht.
Awww, iemand anders krijgt aandacht.
Ik quote jou ook wel ff om je jaloezie te stillen <3
 
Laat ik voorop stellen dat Rayan inviten nooit had moeten gebeuren, maar dat ik dat in belang van Rank 1 had gedaan en Cona dat erg graag wilde. Maar afgezien vn het feit dat het beide retards zijn (Rayan en Mathijs) zijn er voor de rest weinig parallellen te vinden en is Mathijs nog een flink stuk erger. Die vergelijk ik meer met gewoonthijs en gollem.
Ach jullie hebben zelf op de blaren moeten zitten voor deze actie en ik ga ervan uit dat Plop dit vroeg of laat ook gaat moeten;)
 
Maar reageert Plop nog op hun nieuwste recruit?
 
Waar ben je nu mee bezig Martijn het vuurtje blijven aanwakkeren.
Als exPlop speler op 2 accounts niet waargemaakt en dan op Forum constant het vuurtje aanwakkeren tegen je oude stam.
Bahbah.
 

dragonshield3

The Snipe 2019
Zou niet weten wie die hele gast is. Maar het is wel schrijnend op dit AF dat men allemaal contra plop is. Like I give a shit. :D
 
Er is gevraagd om een reactie bij mijn post oa. Ik vraag me af of jullie geen verantwoordelijkheid durven af te leggen (jij zit in Plop toch?), want op de kleinere posts wordt wel gereageerd.
 
Haha nee ik zit niet in Plop.

De enige die een reactie kan geven lijkt me de speler in kwestie of het account in kwestie.

Ik denk dat het ook wel de tendens van deze tijd is om te proberen mekaar onder uit te halen en zulke dingen. Jammer dat er niet meer samen gelachen kan worden en mekaar complimenten geven en zulke dingen. Nu geldt dit natuurlijk niet voor iedereen want er zijn ook mensen die dingen objectief benaderen. Maar oh oh wat zitten er zuurpruimen bij hier zeg.