Spotprenten

Reactiescore
238
Zeker mee eens. Maar het hele internen is puur getriggered door Shakedown die nog een miljoen of 7 (ja jongens van w73, die interns hier gaan nergens over) aan interns had en daarmee even van zijn oorspronkelijk rang 10 prima rang 1 kon worden. AoD, Colla en Pablito (ruim los van de rest) voelde die hete adem en waren een soort van gedwongen om ook over te gaan op internen aangezien alleen regulier edelen (met enige weerstand) ging betekenen dat we de voorsprong zouden verliezen ten opzichte van iemand die maanden lang geen clears of def hoefde te verliezen en maanden lang gewoon in alle dorpen maximaal muntjes kon slaan en dagelijks 10 a 20 dorpen kon internen om daar ook weer muntjes mee te slaan. Dat zorgt voor een maximale groei waar op een normale manier niet tegenop te boksen was. Het was het beste geweest om alle vier niet te internen, maar het is een domino effect.

De vv'er staat goed. ESFR sloeg op Jeroen, maar ook Frank (vanaf UM) heeft echt wel zijn steen bijgedragen als nachtvv tijdens belangrijke situaties.

Het boeide me echt geen hol waar AoD belande in de top 3, zolang Shakedown8 het maar niet was met zijn 7 mil aan interns :p
 

Chameleon

Beste P&P'er 20/21
Reactiescore
3.559
b8f00d5f3364f9b48389dac0f4e39859.png
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.787
Lastig is blanke taal
 
Bovenaan