ridder herspecialiseren

Reactiescore
5
Ridder herspecialiseren kan nu alleen met pp tegen de kosten van 150pp.
Het idee van pp is om zaken sneller te laten plaatsvinden, denk aan 20% meer GS of ruilen van GS via PP.
Ridder herspecialiseren zou daarom ook zonder PP moeten kunnen door bijvoorbeeld de ridder 4 uur hier mee bezig te laten zijn, zoals ook het geval is bij Ridder tot leven brengen of verplaatsen van dorp.
 
Upvote 3
Reactiescore
28
Ik zou graag mijn ridder herspecialiseren, maar de kosten zijn het me niet waard. Een alternatief als dit zou daar verandering in brengen.

Al moet ik zeggen dat ik 4 uur wel wat aan de korte kant vind gezien het voordeel dat je ermee kan behalen.
 
Reactiescore
949
Ik zou graag mijn ridder herspecialiseren, maar de kosten zijn het me niet waard. Een alternatief als dit zou daar verandering in brengen.

Al moet ik zeggen dat ik 4 uur wel wat aan de korte kant vind gezien het voordeel dat je ermee kan behalen.
Ja eerder iets van 24uur met een cooldown van een week zou ik zeggen. :)
 
Reactiescore
1.349
Als je echt alle ridders perfect in wilt delen + her specialiseren + alle boekjes perfect wilt doen ben je idd minimaal 10/20k pp kwijt voor alle 10 de ridders.. Goed initiatief!
 
Reactiescore
120
Help me even, 10 keer 150pp toch? Hoe komen we uit op 10/20k?

De ridders resetten kost 150 pp per stuk, dit resulteerd in 1500 pp over het hele account. Maar zoals @We Like Hot Chicks bedoeld is dat je ook de boeken nog moet aanpassen om 10 goede ridders te krijgen. Je krijgt wel boeken, maar om je ridder echt goed te bouwen heb je de juiste boeken nodig, maar je krijgt alle boeken voledig random, waardoor je altijd met de verkeerder boeken eindigd.

Zelf heb ik ervaring met het omzetten van boeken op pp werelden waar ridder actief is. Maar vaak kost het de eerste dag al 1200 pp om je ridder alle 4 skill boeken gs te geven. Dit komt omdat de kans dat je de verkeerde krijgt wel veel grote lijkt en je soms wel 5x moet omwissenen voor je de juiste hebt. Echter als je totaal 300 boeken krijgt kun je een hele hoop ridders in orde maken, maar je ontkomt er niet aan om een deel van je ridder daarbij boeken te wisselen tot je de juiste krijgt.

Zelf denk ik alleen niet dat het een goed plan is om ridders gratis of veel goedkoper te resetten. Dit wegens je dan heel selectief om kan gaan met je ridders tijdens aanvallen en bij het verdedigen nog even snel weer terug kunt zetten. Daarom zou ik het volgende willen voorstellen om eens over de discuseren.

Als we nu met innogames eens kijken als er een nieuw ridder item kan gemaakt worden. We weten al dat er een direct tot leven item bestaat, maar mischien kunnen we hun overthuigen om ook een ridder reset item te maken. Deze zou dan als weekelijkse beloning af en toe kunnen voorkomen en in events toegevoegd kunnen worden om zo het nieuwe items gangbaar te maken. Het item moet je dan vergelijken met een 5% gs pakje of een directe AH bouwen.

Maar denk wel dat het een goede is om er een cooldown of een wachtrijd op te zetten. Zelf denk ik aan 12 tot 24 uur wacht tijd tot resetten, net zoals de offence en defence troepen aan komen tot je dorp bij het gebruiken van het item. De tijd daarvan is klein beetje random gemaakt zodat je er ook geen snip methode van kunt maken.

Ook zouden we een 7 dagen cooldown op de ridder zelf kunnen zetten zodat je hem voor 50 pp punt resetten, inplaats van de voledige 150 pp. Hierdoor kunnen spelers die de ridder normaal gebruiken heus een fout goedkoop herstellen, maar de spelers die het dan willens en wetend willen misbruiken om als nog te kunnen deffen de boel duur omzetten. Dat is dan aan de speler zelf of hij dat er voor over heeft.

Verder zou ik graag ook zo iets voor de boeken zien gebeuren. De boeken zijn namelijk prima te verkrijgen, maar het is ons al zovaak opgevallen dat je van bepaalde boeken veels te veel krijgt, maar van andere soorten veel ste weining. Echter het omruilen is behoorlijk duur en loopt echt in de papieren als je je ridders een keer op orde wilt zetten. Een bedrag van 10k pp kun je wel op rekeken als je hier aan begint. Ik zou daarom graag zien dat inno die kosten wilt verlagen en dat daarmee de ridders ook meer betrokken worden bij het spel en wat makelijker kunnen worden aangepast. Nu is het altijd maar gokken en ben je soms wel 4x aan het wisselen voor je het juiste boek hebt. Dat betekend dus dat je voor 1 boek al 400 pp betaald. Maar natuurlijk blijft het niet bij 1 boek, maar zou je er graag een stuk of 10 wel om willen zetten om iets te berijken met het verbeteren van je ridders. Ik zou dan ook graag zien dat innogames de koste hiervan verlaagt naar 50 pp en 100 pp en eventueel een functie toevoeggen dat je direct het juiste hebt voor 150 pp. Daarmee betaal je dus iets meer voor zekerheid, maar heeft de speler ook de kans dat hij het goedkoper weet te krijgen.

Ik denk dat we door deze aanpassningen een hele hoop meer als spelers uit de ridder krijgen, maar ook innogames nog wat weet te verdienen aan de ridders. Ik hoor graag wat andere er van vinden en wat hun graag anders er aan zien.

Groet justin
 
Reactiescore
1.053
Zelf denk ik alleen niet dat het een goed plan is om ridders gratis of veel goedkoper te resetten. Dit wegens je dan heel selectief om kan gaan met je ridders tijdens aanvallen en bij het verdedigen nog even snel weer terug kunt zetten.

Ik vind het item idee ook goed hoor.
Maar waarom ben je hier op tegen.
Het komt mij over als of je hier in zijn algemeen op tegen bent dat kan natuurlijk.
Echter waarom zou iemand met pp dit wel zo kunnen gebruiken en iemand zonder pp niet.
Ridders goed kunnen zetten is iets waar juist vaak de onervaren spelers in het begin nog niet goed in zijn en juist bij die spelers zal hij dus vaak verkeerd staan.
Echter hebben die spelers ook meestal weinig pp dus dan zijn ze dubbel fucked.

Ben zelf iig echt van mening dat ridders een strategische setting zijn net zoiets als kerken/torens.
En dat inno nu eigenlijk zegt van je kunt kerken/torens niet afbreken en verplaatsen tenzij je pp gebruikt dat zou men ook absurd vinden mja dat vind ik hier eigenlijk ook.
 
Reactiescore
120
@Vanquisher.

Waar ik vooral op tegen ben, is dat speler dit dan zo vaak kunnen resetten als ze zelf willen. Door het constante resetten heeft een speler echt enorm veel voordeel en dat moet wel een beetje beperkt worden. Als je voor elk klein dingetje hem kan resetten, dan ga je dus mensen kijgen die elk klein beetje voordeel gaan benuttigen en dus van 10 ridders hebbende gewoon 5 off maken 5 def en bij elke aanval even snel resetten en weer opnieuw instellen. Waardoor je dus gewoon altijd 10 offence ridders hebt en 10 defence ridders en maar 5 setjes boeken hebt. Want een aanval 1- 5 min later kan alvast worden bewandeld door een andere ridder die je dan nog even skill reset geeft.

Het veranderen is dus wel wenselijk, maar moet in mijn ogen toch beperkt blijven. Door een speler wel af en toe de kans te geven om dit gratis/goedkoop te laten doen. Kan elke speler, ook de nieuwste spelers, het veroorloven om de ridder af en toe te resetten. Maar voorkom je dat een ervaren speler er dusdanig misbruik van gaat maken. Ook is het gewoon een deel van het verdien model van innogames waar we wel om moeten denken dat het spel gratis aangeboden kan worden zolang mensen berijd zijn om te betalen voor de game en extra functies zoals PA, AM, gs20%, etc. Daarom kies ik er dus bewust voor om het wel iets te laten kosten en af en toe een gratis item toe te voeggen van uit bijvoorbeeld quest of dag beloning. Zo zorg je er voor dat een speler prima zoon item kan krijgen en niet hoeft te betalen, maar wel er bewust mee moet om gaan.

Daarbij kunnen alle spelers prima na 2 maand een pp wereld starten waar ze zonder enige inleg al prima 3k pp uit kunnen vissen zonder hiervoor extreem veel moeite te doen. Een goede pp farm waar een inverstering op gedaan is verdiend namelijk al gouw 20k pp omzet. Dit is door onze dagobert al werelden achter elkaar bewezen waar hij meerdere dorpen had en altijd rond dit bedrag weer uit kwam. Ook ik zelf en een aantal vrienden komen bijna altijd op dat soort bedragen uit en is het dus voor een nieuwe speler alleen fijn om hiervan af te weten. Daarbij zijn de reset kosten van 1.5k pp niet in vehouding tot de boeken, want die zijn nog wel 4x zo duur als je die wilt omzetten zoals We like al aangaf. De 1.5k pp is tegenwoordig niet eens genoeg om een venet meet te spelen, dus die kosten vallen opzicht best mee. Maar goed ik ben er zeker een voortander voor om bij een foutje je deze te laten resetten en hiervoor niet de prijs van 150 pp te laten betalen.
 
Reactiescore
189
Ik denk eerder dat de OP bedoelt dat je boeken eraf kan halen en vervolgens een andere erop kan zetten (boeken die je al hebt in je inventaris) i.c.m. een tijd penalty. Zodoende zou je niet direct omwisselen zoals je met je PP doet, want dat is een boek van t zelfde niveau omwisselen met een boek die je nog niet hebt. In die zin zou je op die manier je ridders kunnen fixen naar hoe je t zelf wilt zonder extra PP uit te geven. Uiteindelijk zal t niet helemaal perfect zijn omdat je die boeken willekeurig krijgt, maar 't is een goede oplossing vind ik.
 

Pedik

Casanova w23
Reactiescore
403
Update hierop?
 
Reactiescore
1.349
Krijgt inno weer minder geldjes, willn ze neijt Patty
 
Reactiescore
1.349
Hoezo krijgen ze minder geldjes binnen ? Nu gebruiken spelers het totaal niet en dan gaan mensen het meer gebruiken.
Ja, zodat er misschien mensen pp gaan kopen/gebruiken om alles te herspecialiseren he :p Dat bedoelde ik justina
 
Bovenaan