1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Resurrect

Discussie in 'Klassieke wereld archief' gestart door El Profesor, 26. dec 2018.

Deel Deze Pagina

 1. Dauntless...

  Dauntless...

  Lid geworden:
  12. jul 2016
  Berichten:
  47
  Leuk Bevonden:
  27
  Niet om vervelend te doen Martijn. Volgens mij spelen jongens als nederking en Haexie nu ook bij jullie? Welke begonnen over de overleden moeder van respectievelijk wesley en corne, waardoor dit alles escaleerden en ze zichzelf blijkbaar niet meer in bedwang konden houden. Het is van beide partijen laag om je op deze manier te uitten op het forum, maar jullie spelen nu eveneens voor zover ik weet met dit soort volk dus ik zie het probleem niet?
   
  Purple Swag vindt dit leuk.
 2. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.124
  Leuk Bevonden:
  1.171
  Zoals ik al een tich maal eerder vermelde. Ik speelde niet eens de classic. Dus wat was dan de relevantie en waarde ervan om mij dan te pakken op mijn overleden vader? Dat is iets wat bij mij nog steeds totaal niet duidelijk is. Daarnaast spelen die kneuzen niet, want anders was ik ook nooit en te nimmer begonnen op Raphael. In tegenstelling tot alleszins Wesley die nog wel speelt bij jullie.
   
 3. JustInWebs

  JustInWebs

  Lid geworden:
  13. aug 2016
  Berichten:
  1.590
  Leuk Bevonden:
  526
  Iedereen die scheld en bedreigd moet je weren in je stam. Heb ook op 61 de ene na de andere doodsbedreiging gehad die mijn vrouw zag en zich rot schrok. Was toen reden om te stoppen.

  Dit soort mensen heb je geen gewoon 0% excuses voor. Geld voor beide zijdes. En excuses dat mensen niet 100% zijn vind ik eerder een zorg meer dan een zorg minder. Dit soort idioten weten namelijk niet verschil tussen spel en RL en vind dat er terechte angst mag zijn dat ze uitvoeren. Kreeg ook opeens mijn oude adres opgestuurd in een bedreiging.

  Elke persoon die dit soort mensen verdedigd moet zich diep en diep schamen.
   
 4. Purple Swag

  Purple Swag

  Lid geworden:
  22. jan 2013
  Berichten:
  994
  Leuk Bevonden:
  302
  Ik heb al in elke post vermeld dat ik niet akkoord ben wat wesley heeft gedaan, en dat doe ik bij deze dus nog eens.
  Ik zeg alleen maar dat het hypocriet is dat wij niet zouden mogen samenspelen met iemand die mensen zit te bedreigen maar jullie wel met iemand samenspelen die de hitler groet doet, wat feitelijk betekent dat je achter al zijn acties staat wat hitler vroeger gedaan heeft.
  Wij moeten dat niet serieus nemen maar jullie moeten wesley wel serieus nemen ? Leg me dat eens uit.
  Ik kan hier met dezelfde argumentatie komen als jullie en zeggen dat wesley niet meent wat hij zei maar dan mag dan weer niet ?

  Kk is een rot woord om mee te schelden daar ben ik het mee eens. Echter weten je stamgenoten maar al te goed wat ze deden toen ze hem hebben zitten uitdagen, daar komt Erik nog op terug.

  Nogmaals haha ik heb al eerder vermeld dat ik er niet achter en sta en dat we hiervoor een oplossing aan het zoeken zijn, het is alleen dat hij het email van vision heeft en we dus vision als account zouden moeten opgeven, wat dus al niet kan met de tribelock etc.
  Wat dan zou beteken dat wij moeten quitten, dat is echt gewoon een laatste optie voor mij.
  Er zit redelijk veel werk is de accounts en zeker met hoe het verloop van de wereld er momenteel aan toe gaat. Ik neem aan dat jullie het maar al te graag zouden meemaken, een easy wereldwinst
   
 5. .Sensation

  .Sensation

  Lid geworden:
  25. mei 2011
  Berichten:
  7.676
  Leuk Bevonden:
  177
  Sluit perfect op elkaar aan toch. Iemand op bepaald gedrag aanspreken en dat gedrag tegelijkertijd relativeren gaat prima samen. Wanneer je iets relativeert wil het niet zeggen dat je er iemand niet meer op aan mag spreken. Ik zeg ook niet dat Cornelis en Wesley er niet op mogen worden aangesproken. Zou zelfs slecht zijn als dat niet zou gebeuren. Wat ik echter niet serieus neem is dat iemand die openlijk uitkomt voor het nazisme en daarmee een ongelooflijk grote groep mensen indirect beledigd hier komt oreren over beledigingen en bedreigingen van iemand anders. Kijk aub eerst wat jij zelf te weeg brengt met je gedrag voordat je gaat stellen heel Rect moet quiten om afstand te nemen van één spelertje die zijn emoties niet in bedwang kan houden. Het is absoluut beneden pijl wat Cornelis en Wesley hebben gedaan, maar dat vind ik van bijvoorbeeld Emile net zo. En naast Wesley, Cornelis en Emile zijn er nog tig spelers op te noemen die geregeld met doodsverwensingen of wat dan ook gooien. Een aantal spelers zijn bewust Cornelis en Wesley gaan lopen klieren wetende dat deze twee kerels snel triggered raken. Vervolgens krijgen ze een reactie en dan zijn ze zogenaamd verbaasd. Nogmaals, ik keur het niet goed maar ze hadden het aan kunnen zien komen als ze er zo naar zitten te vragen.
  Martijn maakt een vergelijking met het Nederlands rechtssysteem (wat foutief was overigens), in dat geval kunnen we ook een vergelijking maken met uitlokking wat ook niet is toegestaan volgens het Nederlands rechtssysteem en wat weer gerechtelijke gevolgen heeft voor beide partijen.
   
 6. Rob.

  Rob.

  Lid geworden:
  16. jul 2018
  Berichten:
  852
  Leuk Bevonden:
  780
  Moest ik morgen wakker worden en ik vind een cornelis en wesley op een account hier, leave ik direct hoor. Maar dat verschil in waarden en normen kunnen jullie niet aan doen denk ik dan.
  Wat is er mis met wat uitdagen? We spelen toch tegen elkaar? Dat er dingen gezegd vanuit "onze" kant (door spelers die tevens hier niet spelen), geen idee. Maar er is dus wel degelijk een verschil tussen banter en irl bedreigingen. En teruggrijpen naar "hij meent dat niet" of "hij is psychisch niet in orde", euhm? Ik denk dat er in het verleden (niet van tw) al genoeg dergelijke incidenten plaatsvonden om niet 100% te kunnen relativeren naar dergelijk excuus.
   
 7. Blaze of Glory

  Blaze of Glory

  Lid geworden:
  1. sep 2014
  Berichten:
  131
  Leuk Bevonden:
  74
  Kan op beide een korte reactie geven die afdoende is:

  Jullie, net als iedereen, weet dat Emile zijn nazi gedoe niet serieus is. Jullie geven zelf ook aan dat jullie hem niet serieus nemen. Emile staat echt niet achter de ideeën van de holocaust, ook dit is bij jullie bekend. Hij zegt dit bijvoorbeeld in de stamchat wat grappend bedoeld is. Zo wordt dit ook door de mensen opgevat.
  Wesley raged compleet en stuurt doodsbedreigingen en scheldt keer op keer met 'kk'. Hij doet dit niet voor de lol of om grappig over te komen. Er zijn persoonlijke bedreigingen en adressen voorbij gekomen. Dit is individueel gericht.

  Zien jullie het verschil niet? Zien jullie het verschil in de intentie en emotie die er bij beide zit niet?
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.
 8. .Sensation

  .Sensation

  Lid geworden:
  25. mei 2011
  Berichten:
  7.676
  Leuk Bevonden:
  177
  Ik neem Emile zijn uitlatingen net zo serieus als die van Wesley en Cornelis.
  Alle drie hebben ze geen flauw benul waar ze mee bezig zijn. En we hebben het hier nu de hele tijd over 3 namen binnen de community. Laten we het gedrag van die drie spelers ook niet te erg opblazen want naast die 3 spelers zijn er nog (veel te) veel van zulke spelers waar je nooit wat van hoort.
   
 9. Rob.

  Rob.

  Lid geworden:
  16. jul 2018
  Berichten:
  852
  Leuk Bevonden:
  780
  Gelukkig zit je niet in Romeinse Kruiden dan, geen last van Emile! Maar je gaat wel vrijwillig bij Wesley zitten?
   
 10. .Sensation

  .Sensation

  Lid geworden:
  25. mei 2011
  Berichten:
  7.676
  Leuk Bevonden:
  177
  Nee ik was in de veronderstelling hij niet meer speelde. Maar ga nu ook niet meer weg inderdaad, vind ik persoonlijk onnodig en zonde van de wereld.
   
 11. Purple Swag

  Purple Swag

  Lid geworden:
  22. jan 2013
  Berichten:
  994
  Leuk Bevonden:
  302
  je logt niet eens noob
   
 12. Blaze of Glory

  Blaze of Glory

  Lid geworden:
  1. sep 2014
  Berichten:
  131
  Leuk Bevonden:
  74
  Je snapt zelf dat dit complete onzin is. Een 'HH' in de stamchat wat lollig is bedoeld of een persoonlijke doods verwensing/bedreiging met adres erbij is heel iets anders. Als dit bij mij zou gebeuren zou ik echt niet lachend achter mijn pc zitten hoor. Weet ik veel waar een gast die, blijkbaar niet helemaal 100% is zoals jij het zelf zegt, toe in staat is in een kwade bui?
  Je relativeert dit enorm krom man, niet oke dit.
   
 13. .Sensation

  .Sensation

  Lid geworden:
  25. mei 2011
  Berichten:
  7.676
  Leuk Bevonden:
  177
  Nee ik relativeer dit niet krom. Is niet de eerste keer dat dit gebeurd namelijk en heb eerder zulke rare gasten via Skype gesproken die ook mij bedreigde.
  Ook met adres en dergelijke, ik neem dat niet serieus inderdaad. Jij bent vrij dat wel serieus te nemen hoor, maar ik denk dat je enkel je zelf er mee hebt als je er nachten van wakker gaat liggen. Ik heb trouwens nooit gezegd Wesley niet 100% is. Nu ga je mij woorden in de mond leggen, niet oke dit.

  Overigens geloof ik niet dat rammen/kruiden het zo afschuwelijk vindt dat ze daadwerkelijk vinden dat heel Rect moet quiten hierom. Het lijkt er meer op rammen/kruiden 'm begint te knijpen om de wereld te verliezen en dat dit nog een soort van laatste redmiddel is om dit te voorkomen. Maar bon, dat zal toch niet toegegeven worden dus dat zijn speculaties.
   
 14. Rob.

  Rob.

  Lid geworden:
  16. jul 2018
  Berichten:
  852
  Leuk Bevonden:
  780
  Even terugkomen op iets anders, geen zin de quote terug te zoeken.
  Maar het feit dat vision wesley zijn account is, ik ben namelijk vrij zeker dat Wesley gestart was op Trippey Mouse, was hij dan gestart op 2 accounts op staat het account van vision dan toch niet op zijn email? Want dan valt dit excuus namelijk wel helemaal weg?

  Dit zou onder hetzelfde gegeven vallen dat ik eigenaar ben van miaauw miaauw, terwijl ook niets minder waar is, maar wel aanzien wordt als aanspreekpunt van dat account?
   
 15. Blaze of Glory

  Blaze of Glory

  Lid geworden:
  1. sep 2014
  Berichten:
  131
  Leuk Bevonden:
  74
  Ah jij bent zo'n iemand die de zelfde woorden gaat gebruiken, wauw.
  Je maatje Purple zei dit dan, het kwam dus wel uit Rect. Sorry als ik de verkeerde naam hebt genoemd.

  Daarnaast maak jij er nu ineens van dat ik er nachten van zou wakker liggen? Waar ben je nu ineens mee bezig? Ik zeg dat ik niet lachend achter mijn pc zit, meer niet. Dus woorden in de mond leggen, hoezo hypocriet.

  Daarnaast beginnen jullie als enige over dat Rect op delete moet. Denk je echt dat wij dat willen? Natuurlijk niet.
   
 16. .Sensation

  .Sensation

  Lid geworden:
  25. mei 2011
  Berichten:
  7.676
  Leuk Bevonden:
  177
  Daar heb ik geen flauw idee van hoe dat zit. We zullen even de post van Erik af moeten wachten denk ik.
   
  Rob. vindt dit leuk.
 17. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.124
  Leuk Bevonden:
  1.171
  Wij zeggen nergens dat Rect moet quiten hierom. Wij zeggen alleen dat Rect niet serieus valt te nemen als jullie (doods)bedreigingen en verwensingen goedkeuren door het te gedogen. Iets wat jullie doen door het laten blijven zitten van Wesly in de stam en vermoedelijk dus ook Cornelis zoals de bron dat zei.
   
 18. Dauntless...

  Dauntless...

  Lid geworden:
  12. jul 2016
  Berichten:
  47
  Leuk Bevonden:
  27
  Wes heeft altijd op vision gezeten. Ik was de eigenaar van trippey en hebben early tegen jou gezegd dat wesley op trippey zat om de focus op vision weg te halen. Geen idee of dat zin heeft gehad of iets van nut was, maar wesley heeft zeker niet op trippey gezeten ;)
   
  Rob. vindt dit leuk.
 19. Rob.

  Rob.

  Lid geworden:
  16. jul 2018
  Berichten:
  852
  Leuk Bevonden:
  780
  Nja dan kan ik alleen zeggen dat het enorm laag spel is dat je je voordoet als Wesley want je hebt zeker wel in zijn naam gepraat :redface:
   
 20. Pimsie.

  Pimsie. Tribe Mate Of The Year 2017

  Lid geworden:
  17. feb 2016
  Berichten:
  4.146
  Leuk Bevonden:
  2.312
  Is dit de Wesley van 1 meter 70 die de doodsbedreigingen heeft gemaakt?