Rate de top 20

Red Sky at Morning

Wall Breaker 19/20
Reactiescore
125
Laat ik dan ook maar eens een korte poging wagen aangezien dit topic redelijk dood lijkt te bloeden. Ik plaats vast een disclaimer dat ik pas een week actief ben. de top 10 die ik creëer bestaat voornamelijk uit vermoedens die voortkomen uit geruchten, stats en af-materiaal. Ik plaats de accounts niet puur op een in mijn ogen verdiende rang of een rang op basis van skills (al spelen deze twee wel mee) maar probeer ook mogelijk toekomstperspectief en overlevingskansen mee te pakken.

1. Finit hic Deo.
Naar mijn mening is dit momenteel een van de sterkste accounts van de wereld. Ze hebben een goede veilige stamligging en kunnen letterlijk iedere kant op die ze willen. Als er iemand momenteel aan de touwtjes voor deze wereld trekt zijn zij het. Daarnaast hebben ze al 8 rovers te pakken en staan ze stabiel in de top 3 qua farming. De plunderaar die ze hebben behaald vind ik wel wat extreem maar ieder zo zijn ding. Ze hebben nog niet al teveel ODA behaald dus zullen nog flink wat troeven achter de hand hebben. Het enige teleurstellende aan dit account is dat ze 'slechts' 13de op de groeiranglijst staan. Ik denk dat dit beter kan dan wel moet kunnen.

2. FireFox..
Dit is een account waar ik wel van ben gecharmeerd, al ben ik op onterechte wijze mogelijk bevooroordeeld. Ik ken Melish totaal niet maar zijn sterke inhoudelijke posts geven mij het idee dat dit een tegenstander is om rekening mee te houden. Ook dit account heeft een niet al te hoge OD rang en zal vast nog wel wat voor ons in petto hebben. Het is alleen spijtig om te zien dat ze momenteel niet zo hard meer groeien. Ik hoop oprecht dat hier in de toekomst verandering in komt. Wel moeten zij hun omgeving goed in de gaten gaan houden. Ze hebben een niet al te makkelijke ligging om te verdedigen, mede door hen stamcluster. Ik denk dat dit account met de nodige dreiging te maken gaat krijgen. Uit de stats blijkt wel hoe ze met mogelijke dreigingen omgaan, namelijk gewoon edelen. Vrij vroeg al hebben ze een account in de top 10 (met 4 dorpen) weggespeeld. Probs hiervoor.

3. schedel
Mogelijk overschat ik ze hard, mogelijk worden ze onderschat. Wie zal het weten? Ik vind dit account wel zijn charmes hebben. Wereld op wereld presteert het prima, al dan wel bespeeld door verschillende spelers. Dit account heeft al wel flink moeten vechten voor zijn dorpjes (ODA Rang: 26) en is zeker niet vies van het ondersteunen van stamgenoten (Ondersteuning: 1). Dit lijken mij ongelofelijke prettige spelers om in je stam te hebben. Ze komen op mij over als spelers die alles voor hun stam over hebben. Opzich hebben ze naar hun stamgenoten toe een vrij goede ligging. Wel ligt er de nodige uitdaging gezien het front met Wolves. Ik ben benieuwd wat dat gaat brengen.

4. nonkel jos
Ik had niet verwacht dit account hier te plaatsen. Graag attendeer ik jullie erop dat dit account ranglijsttechnisch gezien vrij goed farmt. Daarnaast heeft dit account ook een prima ligging om eens lekker gek te doen. Hij komt op het af veelal niet al te serieus over maar ik denk dat hij meer in zijn mars heeft dan wij vermoeden. Dit account heeft mijns inziens maar 2 mankementen. Allereerst stelt de stam waar hij inziet door de activiteit (zoals ik het vanaf buiten kan zien dan) niet zoveel voor. Hoe graag ik ook zou willen dat die stam het overleeft, haalbaar acht ik het niet. Dit account zal dus naar een andere stam moeten en dat gaan ze denk ik niet doen. Daarnaast zitten ze met het probleem worm2.0. Een account wat flink geabused heeft en tegen dit account aan ligt. Kan nonkel Jos dit aan?

5. Alexandria Morgan
Ook dit vind ik een lastig account. De naam komt mij erg bekend voor van vroeger maar dan in negatieve zin. Op de een of andere manier associeer ik dit accounts met enorme Noobs, al kan ik mijn vinger er niet op leggen waar ik ze dan van zou kennen. Hier kan ik dus best fout zitten. Los daarvan voeren zij wel de farmranglijst aan, al hebben ze maar een rover. Betekent dit dat het account soms actief farmt en soms helemaal niet? Hen ligging is mijns inziens ideaal. Van alle grote accounts heeft dit account een relatief makkelijke ligging zonder echte topspelers tegenover zich. Een flinke groei kunnen we in de toekomst dan ook niet uitsluiten. Wel ben ik extreem benieuwd waar hen hoge ODA vandaan komt.

6. 13LaD3R
Ik kan het mij vrijwel niet meer herinneren. Het staat mij vaag bij dat deze naam toen ik zelf begon met spelen door veel spelers positief werd genoemd, als een echte topper. Misschien laat mijn geheugen mij in de steek. Misschien ook niet. Maar als het klopt wat ik denk gehoord te hebben hoort deze speler hier.Ik kan dit verder niet onderbouwen aangezien dit extreem vage vermoedens zijn. De tijd gaat het uitwijzen wat dit account doet.

7. Red Sky at Morning
Ik kan geen enkele hoogte krijgen van dit account. Mijn gevoel zegt dat ze hier enkel en alleen staan door het abusen. Toch lijkt geen enkele andere abuser deze gasten van hun troon te kunnen stoten. Hun farmstats zijn verder ook bedroevend voor het account. Desalniettemin stijgen ze gestaag door. Het kan haast niet anders dan dat dit een account is om rekening mee te houden. In hoeverre je eerder bang moet zijn voor hen pp in plaats van de skills durf ik nog geen gerichte uitspraak over te doen. Misschien dat we in de nabije toekomst gaan zien wat dit account kan?

8. Blow Me Up
Dit account gaat echt als een rakket. In een keer kwamen ze uit de grond gestampt en ze blijven maar door gaan. Ik dacht van Melish te horen dat dit kwalitatief gezien niet de beste spelers zijn? In ieder geval denk ik toch dat ze in de top 10 thuis horen. Hun ligging is zo lekker dat zelfs met matige kwaliteiten de mogelijkheden enorm zijn. Het is de ideale speler om een flinke safe zone voor een stam te creëren. Wel vind ik dat ze binnenkort even net wat meer mogen/moeten gaan farmen.

9. Skyr
Wat een ongelofelijke sneue techniek gebruikt deze speler. Barbarendorpen edelen om vervolgens met pp keihard uit te bouwen. Verder nog een intern erbij en het feest is voorbij. Dit account staat ongelofelijk hoog in de farmranglijst en heeft vanzelfsprekend nog 0 troepen verloren. Ligt daarnaast volledig in de Rim waar die rustig zijn ding kan doen. Ik ben er bang voor dat dit account nog ver gaat komen.

10. Against All Odds
Ondanks alles valt niet te ontkennen dat dit account stabiel in de top 5 qua rang staat en stabiel in de top 3 qua farming staat. Daarnaast ook een flinke pak ODA wat in de start niet best is, maar wel aangeeft dat ze hen dorpen niet voor niks krijgen. Ondanks dat behouden ze toch hun rang. Mijn mening is wel dat ze dit veelal te danken hebben aan het pp-spenderen. Alle gratis edels en de hele teringbende helpen nogal. Desalniettemin hebben hun directe concurrenten in de top deze voordelen ook en doen ze het toch slechter dan Odds. En daar komt, nogmaals, bij kijken dat Odds goed farmt. Ze kopen dus absoluut niet alles. Het grootste minpunt van dit account vind ik wel het cluster van het account. Wat een enorm verspreid cluster hebben zij zeg. Om te farmen en een snelle start te maken is het optimaal, maar je kan het jezelf op deze manier wel heel lastig maken. Al met al denk ik dat een tiende plek wel haalbaar moet zijn.

Verder dan dit ga ik de lijst nu niet maken. Mijn kennis is gewoon te beperkt voor nu. Later zal ik nog eens een lijstje maken. Er zijn wel een aantal accounts die ik in dat lijstje vermoed terug te zien en nu mogelijk tekort doe. Al was ik bang dat als ik ze nu zou noemen ik ze keihard overschat. Maar de volgende accounts ben ik zeer benieuwd naar voor in de toekomst en moeten we denk ik rekening mee gaan houden: chili585 , Kaarsvet , Sons of Durin, mvs2 & Master Of The Oceans.
Al meerdere werelden gespeeld zonder PP of met PP winst waaronder 2 recentere voorbeelden: W66 en Quara

Farmstats zijn zeker niet goed maar onze off moest dan ook terug opbouwen na dat we (bijna) alle off meerdere dagen achter elkaar hadden gebruikt waardoor farmen niet echt mogelijk was op dat moment.
 
Reactiescore
357
Gister vrij veel troepen doodgelopen helaas, wel leuke dorpjes er voor terug, maar komende tijd zullen we dus een stuk minder kunnen farmen :(

Hoewel farmen natuurlijk niet echt de leukste bezigheid ooit is is het wel enorm goed voor de vooruitgang van je account.
 
Reactiescore
1.886
Rang 2 tot 8 verwisselen steeds van plaats door het edelen/boosten van BB-dorpen. Ik neem het je niet kwalijk hoor :wink:
 
Reactiescore
111
If you can`t beat him, invite him? Daar lijkt het alleszinds op langs de kant van [ally].Beast[/ally]. Aan de kant van Wurm ziet het er nog negatiever uit: je joint de stam die je net hebt outplayed.
Dit toont in elk geval dat je niet echt zelfzeker bent over je skills.

1. Toen ik blend overnam was hij para en ik plaat.
2. Later hebben we spelers van verschillende stammen bij 1 gevoegd en dat is nu .Beast., Hier is Blend nooit onderdeel van geweest. Enigste reden dat wij de stam para zogezegd hebben gehouden was om het Level.

een dark salvation & een faithless zaten niet in para. sjaak trekhaak,zelda,steaker ook niet.
 
Reactiescore
411
Verder dan dit ga ik de lijst nu niet maken. Mijn kennis is gewoon te beperkt voor nu. Later zal ik nog eens een lijstje maken. Er zijn wel een aantal accounts die ik in dat lijstje vermoed terug te zien en nu mogelijk tekort doe. Al was ik bang dat als ik ze nu zou noemen ik ze keihard overschat. Maar de volgende accounts ben ik zeer benieuwd naar voor in de toekomst en moeten we denk ik rekening mee gaan houden: chili585 , Kaarsvet , Sons of Durin, mvs2 & Master Of The Oceans.
dankje schat <3
 
Reactiescore
22
.net gebeurt dat ook hoor
Klopt zeker, maar daar zijn de werelden wel een heel stukje groter als hier nog.. gelukkig! Aanstaande maandag start er daar een leuke wereld!

Hoe groter de wereld des te minder accounts die abusen?
Ik snap de logica achter jouw redenering niet echt om heel eerlijk te zijn :p

Hoe groter de wereld des te minder accounts die abusen?
Ik snap de logica achter jouw redenering niet echt om heel eerlijk te zijn :p
Hoe groter de wereld, hoe meer er misschien abusen, maar je merkt er in een later stadium minder van , net omdat er meer groeimogelijkheden zijn..
 
Reactiescore
1.348
Op .net word er in ieder geval minder efficiënt geboost. Omdat de werelden groter zijn, zijn er ook meer groeimogelijkheden en eindstammen.

Helaas kennen ze op .net de term cluster niet. Katas en cf's daarengen kennen ze wel.