Rate de speler

DeletedUser67275

Guest
Beer van zwolle heel groot noobje, geen idee of hij zich bij katapult afspraken heeft aangesloten maar hij smijt ze maar op boerderijen omdat hij tactisch niks voor elkaar speelt.
Heel vervelend figuur die ook continue bij ons langskomt ja. Welk acc speel je? :)
 

DeletedUser77113

Guest
doet die Beer iedere wereld, misschien maar een keertje terug langsgaan met een roedel kata's :)
 

DeletedUser69389

Guest
127397_large
Zoals te zien valt komt er deze bij the roast door Martijn, pardon rate de speler, Interdictum aan bod. Het account dat zich momenteel op de 20ste plek weet terug te vinden en wat (actief) wordt bespeeld door vier spelers: Jannes (@jokersbrain ), Lex (@Lunatic Ace ), Marvin (@Obadiah )en Nicolas (@.sleepwell ). De persoonlijk assistente van Jannes, genaamd Rebecca, Firedrakan mogen we ook niet vergeten.Account / Punten
Zoals gezegd is het account Interdictum te vinden op de 20ste plek met 612,307 punten. Het account is bij de pretregistratie begonnen op 6 januari j.l. en startte natuurlijk officieel bij de start van de wereld op 10 januari.

Als we kijken naar hoe ze aan hun punten zijn gekomen dan zien we dat er sprake is van 89 overnames: 89 (+83-6). De eerste 13 overnames waren allemaal vijandelijke spelers.

789af08a07c654e47a955644ea392d5d.png
b8ecaa91e57884eac9732b694e65619a.png
f34e3a5be9b595f6b9aed3441b650445.png
09ded35b71e628b19907d3123e6aba8f.png

Daarna was er sprake van het internen van 6 dorpen van hun stamgenoot Circusofinsanity. Daarnaast hebben ze 1 dorp van hun stamgenoot Maffen gepakt. Tot slot hebben ze 25 dorpen geedeld van hun mb Professor Steen.
afa51768dd658ed22466f192ec4bba76.pngDat maakt dat (25+6+1=32)/72x100 = 44.4% van hun dorpen intern waren en/of mb werk.

Voor de rest is er 1 bb dorp geedeld. Dat is 1.4% van hun dorpen. Al bij al maakt dat 45.8% van hun dorpen zonder strijd zijn gepakt. Dat is al nagenoeg de helft van hun veroveringen.

Alleen Siabiack was een tegenstander van formaat en waar ze 13 veroveringen op hebben laten plaatsvinden. Waar 1 recap bij zat.

image.phpFarmen doen ze wel goed. Ze staan ver vooruit eerste met farmen en dat laat zien dat actief zijn en er toch veel aan doen om te groeien.

f5db78da22520b56f96ff17fd33be2c1.png


De laatste twee weken is er een enorme groei te zien. Dit is onder andere het wegspelen van Siabiack en het internen van hun mb. Daarnaast nog kleinere spelers.


Al met al een 6.5. Er wordt goed gefarmd, actief gespeeld et cetera. Maar er is vooralsnog vooral sprake geweest van internen en weinig strijd.


OD
2b478fcf63067a1d734bc73bdf3634ca.png

30418e4166977cf78af8ae211d0e4348.png

image.php

image.php

Best nette scores. De ODA komt vooral van de laatste weken. Iets wat te verwachten viel kijkend naar de veroveringen op Siabiack onder andere en de oorlog die is gestart tussen Chess en UFO/Int.. Blijkbaar goedkoop de eerste spelers weten te bashen met behulp van hun inmiddels geedelde DU?

Ook bij ODD mooie scores. Waar die stijging van drie en een halve week terug vandaan komt geen idee. Aanvallen van Siabiack? Alleszins ging die in die periode eraan. Dus het kan goed zijn dat het wegspelen daarvan waar je ook de ODA ziet stijgen en de ODD stijging daarmee correleert. Alleszins een mooie ODD score. Toch wel wat strijd moeten voeren. Doch wel als overwinnaar uit de strijd en niet teveel verloren.

Ook is er sprake van een mooie ondersteuningsscore. Toch redelijk wat al en zeker als je je bedenkt dat veel in de top 25 niet eens super grote, bekende accounts zijn.

Een verdiende 7.5. Niet hoger, vanwege de eerder beschreven interns.


Stam
9c4aac1f1463a9b8bbbc74aca1290b76.png


De stam Chess behoort momenteel tot de top drie en is samen met N.E.O de stam die wat mij betreft vooralsnog het beste voor het daglicht komt en die allebei tot kanshebbers voor de winst gerekend mogen worden. Althans met de huidige papieren, want we kunnen natuurlijk niet in de glazen bol kijken. Indien iemand die wel heeft en dat kan hou ik mij graag aanbevolen.:D

Chess is een naar mijn mening interessante stam, omdat het een stam is die al vanaf het begin van de wereld bestaat en heel goed nadenkt over zijn recruits. Daarom hebben ze ook maar 7 leden en toch staan ze 3e. Ze hebben als collectief een mooi en uitdagend cluster en waar strijd al plaats begint te vinden. Getuige de oorlog/oorlogen die er is/zijn gestart deze week. Ik ben heel benieuwd hoe die strijd gaat verlopen en nog meer of Chess in staat blijkt om die oorlog te winnen. Of dat ze misschien toch te hoogmoedig waren/zijn en dat het aantal accounts toch ontoereikend is voor de ambities die ze tentoonspreiden.

Maar ik denk wel dat Chess een stam is om serieus rekening mee te houden. Met accounts als Interdictum, Circusofinsanity en TheTraingoeschuchuu beschikken ze over drie ervaren accounts die de overige accounts kunnen meenemen aan hun hand. Misschien zitten er wel meer sterke accounts, maar ik weet de bespelers daar niet van. Die accounts dienen zich wel flink te bewijzen. Vooral een Solar als betrekkelijk klein account dat front met Niels en eigenlijk geen uitbreidingsmogelijkheden heeft buiten het edelen van Niels...

Wanneer ze deze strijd weten te winnen of alleszins door te komen dan denk ik dat we ernstig rekening moeten houden met dat Chess op den duur op rang 1 kan komen te staan en dat ze daarmee ook één van de (te kloppen) overwinningskandidaten zijn op basis van hun stabiliteit, beleid en getoonde hulp naar elkaar.

Ik geef Chess dan ook een 8.0.


Ligging
439829ba865e965d7936dfc81a4de159.png

nl66

Op basis van de kaart zie je dat Interdictum nu redelijk vast ligt. Er is wel een kleine doorgang naar het front. Maar indien ze niet snel een doorbraak weten te forceren dan gaan ze hoe dan ook achterlopen ten opzichte van accounts met eenzelfde grootte met meer edelruimte. Bij C100 moet het nog wel mogelijk zijn om vlot te kunnen groeien. Maar kan dat ook tegen @Red Sky at Morning ? Een account met al een bepaalde reputatie vanwege eerdere werelden en waar ook een gekend tw'er genaamd Jeremy a.k.a. @Felicitys op speelt. Dat is de vraag natuurlijk. Al zijn er nog wel uitwijkmogelijkheden in de rim mocht het echt uit de hand lopen, maar dan moeten wel spelers uit de MB stam van Chess daarvoor gaan wijken.

Al bij al een 7 vanwege de potentie en dat er nog wel een plan B bestaat.


Reputatie
Over Nicolas niets dan lof. Kent de klappen van de zweep en is een ideale speler die op het account gewoon de noodzakelijke dingen doet. Lex is ook een persoon naar mijn hart en die met wat sturing van een ervaren speler vermoedelijk best wel tot leuke dingen in staat is. Van Jannes en Marvin ben ik minder een fan. Marvin is een speler waar je doorgaans niet van opaan kunt als het erom gaat. Jannes.... Tsja dat is Jannes. Die heeft toch wel een air over zich dat hij altijd aan de kant van de losers komt te staan, maar het ligt altijd aan anderen en nooit aan Jannes. Hoeveel werelden heb je nu uiteindelijk gewonnen naast 23? Op 42 lag het vooral aan accounts aan Kale Poes die niet fair zouden spelen. Op 47 lag het volgens jou aan o.a. Jordi en co die met dubbele agenda's speelden. Op 51 lag het ook allesbehalve aan jou. Zomaar wat werelden waar je anderen de schuld gaf voor het falen van jouw account en/of stam. Misschien wordt het tijd om eens in de spiegel te kijken en dan pas over anderen te gaan oordelen. Want het net niet gehalte hangt wel als een air om je heen. Net als die van koppigheid. Koppigheid die je menigmaal de winst heeft gekost als leider. Iets waar ikzelf ook last van had (47 met teveel willen luisteren naar mijn leden bijv of 58 om niet met het van @justlikeus mee te gaan die vermoedelijk had geleid tot de winst van Insane), maar waar ikzelf van heb geleerd als je bijvoorbeeld kijkt naar wereld 59. Ik hoop nu voor jou dat je nu zelf ook zult ontwikkelen als speler en dat 66 niet gaat eindigen zoals vele andere werelden van jou. Maar ik ben er bang voor jou kennende zijnde.

Jannes is als speler wel altijd zodanig aanwezig dat het een doorslaggevende speler is, maar het is niet fair om Lex en Nicolas een onvoldoende te geven vanwege Jannes. Want ook zij spelen op het account. Daarom een 5.5.


(6.5 + 7.5 + 8 + 7 + 5.5) / 5 = 6.9
Nu zie ik graag Actionreaction gerate worden.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
3.376


Daarna was er sprake van het internen van 6 dorpen van hun stamgenoot Circusofinsanity. Daarnaast hebben ze 1 dorp van hun stamgenoot Maffen gepakt. Tot slot hebben ze 25 dorpen geedeld van hun mb Professor Steen.

Dat maakt dat (25+6+1=32)/72x100 = 44.4% van hun dorpen intern waren en/of mb werk.

Voor de rest is er 1 bb dorp geedeld. Dat is 1.4% van hun dorpen. Al bij al maakt dat 45.8% van hun dorpen zonder strijd zijn gepakt. Dat is al nagenoeg de helft van hun veroveringen.

Farmen doen ze wel goed. Ze staan ver vooruit eerste met farmen en dat laat zien dat actief zijn en er toch veel aan doen om te groeien.

De laatste twee weken is er een enorme groei te zien. Dit is onder andere het wegspelen van Siabiack en het internen van hun mb. Daarnaast nog kleinere spelers.

Al met al een 6.5. Er wordt goed gefarmd, actief gespeeld et cetera. Maar er is vooralsnog vooral sprake geweest van internen en weinig strijd.​
Om maar even aan te tonen ik absoluut geen liefhebber ben van dit topic en dat statestieken ipv duidelijkheid vooral veel onwaarheden tonen, zal ik bij deze even enkele voorbeelden van geven.

De 6 dorpen wij van Circus kregen: Was de speler Gulmea (die stabber die op het AF destijds besproken werd) en waar ik mij op verheugde om weg te spelen stopte en gaf al zijn dorpen aan Circus. Helaas lagen er 6 in onze lijnen zodoende kwamen ze naar ons. Was die speler niet gestopt had ik ze zelfstandig wel gepakt. Dus wij krijgen eigenlijk een lagere score voor het internen omdat onze vijand er de brui aan gaf.

Ze staan veruit eerste met farmen: Eerlijkheid moet gebiecht, wij deze record rover van de dag op onze MB die we gingen edelen geboost hebben. Ons hier een hogere score voor geven en stellen wij daarom actieve farmers zijn is bij deze ook een foute stelling (waarbij ik niet wil zeggen we geen actieve farmers zijn enkel is de reden waarom jij dit denkt wel fout).

En zo kan ik nog wel even doorgaan :) Punt ik wil maken is dat dit topic onzin is en niemand veel belang zou moeten hechten aan statistieken.
Over Nicolas niets dan lof. Kent de klappen van de zweep en is een ideale speler die op het account gewoon de noodzakelijke dingen doet. Lex is ook een persoon naar mijn hart en die met wat sturing van een ervaren speler vermoedelijk best wel tot leuke dingen in staat is. Van Jannes en Marvin ben ik minder een fan. Marvin is een speler waar je doorgaans niet van opaan kunt als het erom gaat. Jannes.... Tsja dat is Jannes. Die heeft toch wel een air over zich dat hij altijd aan de kant van de losers komt te staan, maar het ligt altijd aan anderen en nooit aan Jannes. Hoeveel werelden heb je nu uiteindelijk gewonnen naast 23? Op 42 lag het vooral aan accounts aan Kale Poes die niet fair zouden spelen. Op 47 lag het volgens jou aan o.a. Jordi en co die met dubbele agenda's speelden. Op 51 lag het ook allesbehalve aan jou. Zomaar wat werelden waar je anderen de schuld gaf voor het falen van jouw account en/of stam. Misschien wordt het tijd om eens in de spiegel te kijken en dan pas over anderen te gaan oordelen. Want het net niet gehalte hangt wel als een air om je heen. Net als die van koppigheid. Koppigheid die je menigmaal de winst heeft gekost als leider. Iets waar ikzelf ook last van had (47 met teveel willen luisteren naar mijn leden bijv of 58 om niet met het van @justlikeus mee te gaan die vermoedelijk had geleid tot de winst van Insane), maar waar ikzelf van heb geleerd als je bijvoorbeeld kijkt naar wereld 59. Ik hoop nu voor jou dat je nu zelf ook zult ontwikkelen als speler en dat 66 niet gaat eindigen zoals vele andere werelden van jou. Maar ik ben er bang voor jou kennende zijnde.

Jannes is als speler wel altijd zodanig aanwezig dat het een doorslaggevende speler is, maar het is niet fair om Lex en Nicolas een onvoldoende te geven vanwege Jannes. Want ook zij spelen op het account. Daarom een 5.5.


Ik snap je interessant wilt doen (zoals altijd) door op iemand te bashe maar het slaagt wel allemaal op niet veel weer zoals gewoonlijk :p

Ik zal hier dan maar wijselijk niet op ingaan om situaties uit specifieke werelden naar boven te halen. Wel ben ik een gekende vv slet die er altijd staat op de aller moeilijkste momenten en zijn verantwoordelijkheden altijd neemt, dus wel iemand die je er graag bij hebt en wanneer iedereen je meteen laat vallen zal Jannes zich tegen heel de stam keren als hij vind dit onterecht is ongeacht hij die persoon mag of niet mag, wat je dezer dagen ook nergens meer tegenkomt ongeacht de gevolgen die daar bij komen kijken. Mij ontwikkelen als speler zal zeker niet meer gebeuren aangezien ik al heel erg lang over mijn top heen ben in vele opzichten.

Wrm je het aantal wereldwinsten erbij haalt zal mij een grote vraag zijn (ofja eigenlijk niet, enkel losers hechten daar nog waarde aan). Ben vast niet de eerste en de laatste die het zal zeggen maar ik ken spelers die 5 werelden gewonnen hebben en nog te kort komen om mijn mb te mogen zijn. Ik ken spelers die 0 wereldwinsten hebben en de Martijnjes van de TW werelden kansloos zouden wegspelen. Punt gemaakt denk ik.

Als laatste om af te sluiten op je goedkoop gebash op mijn persoon is het wel vreemd je mij een lage score geeft als reputatie maar je mij elke wereld waar je ooit leider was 500x gesmeekt hebt of ik puinhoop acc's in je stam wou komen save. Sterker nog, je wou op mijn account op deze wereld komen spelen ^^

Dus ik zou zeggen, jezelf weer genoeg belachelijk gemaakt en probeer aub ooit eens te leren wat het woord waardigheid inhoudt.


PS: Nico speelt niet eens mee.
 
Laatst bewerkt:

DeletedUser77812

Guest
Ik hou ook van jouw, ik probeer deze maand nog mijn rijbewijs te halen zodat het sturen wat beter gaat.

127397_large
Zoals te zien valt komt er deze bij the roast door Martijn, pardon rate de speler, Interdictum aan bod. Het account dat zich momenteel op de 20ste plek weet terug te vinden en wat (actief) wordt bespeeld door vier spelers: Jannes (@jokersbrain ), Lex (@Lunatic Ace ), Marvin (@Obadiah )en Nicolas (@.sleepwell ). De persoonlijk assistente van Jannes, genaamd Rebecca, Firedrakan mogen we ook niet vergeten.Account / Punten
Zoals gezegd is het account Interdictum te vinden op de 20ste plek met 612,307 punten. Het account is bij de pretregistratie begonnen op 6 januari j.l. en startte natuurlijk officieel bij de start van de wereld op 10 januari.

Als we kijken naar hoe ze aan hun punten zijn gekomen dan zien we dat er sprake is van 89 overnames: 89 (+83-6). De eerste 13 overnames waren allemaal vijandelijke spelers.

789af08a07c654e47a955644ea392d5d.png
b8ecaa91e57884eac9732b694e65619a.png
f34e3a5be9b595f6b9aed3441b650445.png
09ded35b71e628b19907d3123e6aba8f.png

Daarna was er sprake van het internen van 6 dorpen van hun stamgenoot Circusofinsanity. Daarnaast hebben ze 1 dorp van hun stamgenoot Maffen gepakt. Tot slot hebben ze 25 dorpen geedeld van hun mb Professor Steen.
afa51768dd658ed22466f192ec4bba76.pngDat maakt dat (25+6+1=32)/72x100 = 44.4% van hun dorpen intern waren en/of mb werk.

Voor de rest is er 1 bb dorp geedeld. Dat is 1.4% van hun dorpen. Al bij al maakt dat 45.8% van hun dorpen zonder strijd zijn gepakt. Dat is al nagenoeg de helft van hun veroveringen.

Alleen Siabiack was een tegenstander van formaat en waar ze 13 veroveringen op hebben laten plaatsvinden. Waar 1 recap bij zat.

image.phpFarmen doen ze wel goed. Ze staan ver vooruit eerste met farmen en dat laat zien dat actief zijn en er toch veel aan doen om te groeien.

f5db78da22520b56f96ff17fd33be2c1.png


De laatste twee weken is er een enorme groei te zien. Dit is onder andere het wegspelen van Siabiack en het internen van hun mb. Daarnaast nog kleinere spelers.


Al met al een 6.5. Er wordt goed gefarmd, actief gespeeld et cetera. Maar er is vooralsnog vooral sprake geweest van internen en weinig strijd.


OD
2b478fcf63067a1d734bc73bdf3634ca.png

30418e4166977cf78af8ae211d0e4348.png

image.php

image.php

Best nette scores. De ODA komt vooral van de laatste weken. Iets wat te verwachten viel kijkend naar de veroveringen op Siabiack onder andere en de oorlog die is gestart tussen Chess en UFO/Int.. Blijkbaar goedkoop de eerste spelers weten te bashen met behulp van hun inmiddels geedelde DU?

Ook bij ODD mooie scores. Waar die stijging van drie en een halve week terug vandaan komt geen idee. Aanvallen van Siabiack? Alleszins ging die in die periode eraan. Dus het kan goed zijn dat het wegspelen daarvan waar je ook de ODA ziet stijgen en de ODD stijging daarmee correleert. Alleszins een mooie ODD score. Toch wel wat strijd moeten voeren. Doch wel als overwinnaar uit de strijd en niet teveel verloren.

Ook is er sprake van een mooie ondersteuningsscore. Toch redelijk wat al en zeker als je je bedenkt dat veel in de top 25 niet eens super grote, bekende accounts zijn.

Een verdiende 7.5. Niet hoger, vanwege de eerder beschreven interns.


Stam
9c4aac1f1463a9b8bbbc74aca1290b76.png


De stam Chess behoort momenteel tot de top drie en is samen met N.E.O de stam die wat mij betreft vooralsnog het beste voor het daglicht komt en die allebei tot kanshebbers voor de winst gerekend mogen worden. Althans met de huidige papieren, want we kunnen natuurlijk niet in de glazen bol kijken. Indien iemand die wel heeft en dat kan hou ik mij graag aanbevolen.:D

Chess is een naar mijn mening interessante stam, omdat het een stam is die al vanaf het begin van de wereld bestaat en heel goed nadenkt over zijn recruits. Daarom hebben ze ook maar 7 leden en toch staan ze 3e. Ze hebben als collectief een mooi en uitdagend cluster en waar strijd al plaats begint te vinden. Getuige de oorlog/oorlogen die er is/zijn gestart deze week. Ik ben heel benieuwd hoe die strijd gaat verlopen en nog meer of Chess in staat blijkt om die oorlog te winnen. Of dat ze misschien toch te hoogmoedig waren/zijn en dat het aantal accounts toch ontoereikend is voor de ambities die ze tentoonspreiden.

Maar ik denk wel dat Chess een stam is om serieus rekening mee te houden. Met accounts als Interdictum, Circusofinsanity en TheTraingoeschuchuu beschikken ze over drie ervaren accounts die de overige accounts kunnen meenemen aan hun hand. Misschien zitten er wel meer sterke accounts, maar ik weet de bespelers daar niet van. Die accounts dienen zich wel flink te bewijzen. Vooral een Solar als betrekkelijk klein account dat front met Niels en eigenlijk geen uitbreidingsmogelijkheden heeft buiten het edelen van Niels...

Wanneer ze deze strijd weten te winnen of alleszins door te komen dan denk ik dat we ernstig rekening moeten houden met dat Chess op den duur op rang 1 kan komen te staan en dat ze daarmee ook één van de (te kloppen) overwinningskandidaten zijn op basis van hun stabiliteit, beleid en getoonde hulp naar elkaar.

Ik geef Chess dan ook een 8.0.


Ligging
439829ba865e965d7936dfc81a4de159.png

nl66

Op basis van de kaart zie je dat Interdictum nu redelijk vast ligt. Er is wel een kleine doorgang naar het front. Maar indien ze niet snel een doorbraak weten te forceren dan gaan ze hoe dan ook achterlopen ten opzichte van accounts met eenzelfde grootte met meer edelruimte. Bij C100 moet het nog wel mogelijk zijn om vlot te kunnen groeien. Maar kan dat ook tegen @Red Sky at Morning ? Een account met al een bepaalde reputatie vanwege eerdere werelden en waar ook een gekend tw'er genaamd Jeremy a.k.a. @Felicitys op speelt. Dat is de vraag natuurlijk. Al zijn er nog wel uitwijkmogelijkheden in de rim mocht het echt uit de hand lopen, maar dan moeten wel spelers uit de MB stam van Chess daarvoor gaan wijken.

Al bij al een 7 vanwege de potentie en dat er nog wel een plan B bestaat.


Reputatie
Over Nicolas niets dan lof. Kent de klappen van de zweep en is een ideale speler die op het account gewoon de noodzakelijke dingen doet. Lex is ook een persoon naar mijn hart en die met wat sturing van een ervaren speler vermoedelijk best wel tot leuke dingen in staat is. Van Jannes en Marvin ben ik minder een fan. Marvin is een speler waar je doorgaans niet van opaan kunt als het erom gaat. Jannes.... Tsja dat is Jannes. Die heeft toch wel een air over zich dat hij altijd aan de kant van de losers komt te staan, maar het ligt altijd aan anderen en nooit aan Jannes. Hoeveel werelden heb je nu uiteindelijk gewonnen naast 23? Op 42 lag het vooral aan accounts aan Kale Poes die niet fair zouden spelen. Op 47 lag het volgens jou aan o.a. Jordi en co die met dubbele agenda's speelden. Op 51 lag het ook allesbehalve aan jou. Zomaar wat werelden waar je anderen de schuld gaf voor het falen van jouw account en/of stam. Misschien wordt het tijd om eens in de spiegel te kijken en dan pas over anderen te gaan oordelen. Want het net niet gehalte hangt wel als een air om je heen. Net als die van koppigheid. Koppigheid die je menigmaal de winst heeft gekost als leider. Iets waar ikzelf ook last van had (47 met teveel willen luisteren naar mijn leden bijv of 58 om niet met het van @justlikeus mee te gaan die vermoedelijk had geleid tot de winst van Insane), maar waar ikzelf van heb geleerd als je bijvoorbeeld kijkt naar wereld 59. Ik hoop nu voor jou dat je nu zelf ook zult ontwikkelen als speler en dat 66 niet gaat eindigen zoals vele andere werelden van jou. Maar ik ben er bang voor jou kennende zijnde.

Jannes is als speler wel altijd zodanig aanwezig dat het een doorslaggevende speler is, maar het is niet fair om Lex en Nicolas een onvoldoende te geven vanwege Jannes. Want ook zij spelen op het account. Daarom een 5.5.


(6.5 + 7.5 + 8 + 7 + 5.5) / 5 = 6.9
Nu zie ik graag Actionreaction gerate worden.

Nico is mascotte ;( waarom gooi je hem nou uit het team....

Om maar even aan te tonen ik absoluut geen liefhebber ben van dit topic en dat statestieken ipv duidelijkheid vooral veel onwaarheden getoond worden zal ik dat bij deze even enkele voorbeelden van geven.

De 6 dorpen wij van Circus kregen: Was de speler Gulmea (die stabber die op het AF destijds besproken werd) en waar ik mij op verheugde om weg te spelen stopte en gaf al zijn dorpen aan Circus. Helaas lagen er 6 in onze lijnen zodoende kwamen ze naar ons. Was die speler niet gestopt had ik ze zelfstandig wel gepakt. Dus wij krijgen eigenlijk een langere score voor het internen omdat onze vijand er de brui aan gaf.

Ze staan veruit eerste met farmen: Eerlijkheid moet gebiecht, wij deze record rover van de dag op onze MB die we gingen edelen geboost hebben. Ons hier een hogere score voor geven en stellen wij daarom actieve farmers zijn is bij deze ook een foute stelling (waarbij ik niet wil zeggen we geen actieve farmers zijn enkel is de reden waarom jij dit denkt wel fout).

En zo kan ik nog wel even doorgaan :) Punt ik wil maken is dat dit topic onzin is en niemand veel belang zou moeten hechten aan statistieken.Ik snap je interessant wilt doen (zoals altijd) door op iemand te bashe maar het slaagt wel allemaal op niet veel weer zoals gewoonlijk :p

Ik zal hier dan maar wijselijk niet op ingaan om situaties uit specifieke werelden naar boven te halen. Wel ben ik een gekende vv slet die er altijd staat op de aller moeilijkste momenten en zijn verantwoordelijkheden altijd neemt, dus wel iemand die je er graag bij hebt en wanneer iedereen je meteen laat vallen zal Jannes zich tegen heel de stam keren als hij vind dit onterecht is ongeacht hij die persoon mag of niet mag, wat je dezer dagen ook nergens meer tegenkomt ongeacht de gevolgen die daar bij komen kijken. Mij ontwikkelen als speler zal zeker niet meer gebeuren aangezien ik al heel erg lang over mijn top heen ben in vele opzichten.

Wrm je het aantal wereldwinsten erbij haalt zal mij een grote vraag zijn (ofja eigenlijk niet, enkel losers hechten daar nog waarde aan). Ben vast niet de eerste en de laatste die het zal zeggen maar ik ken spelers die 5 werelden gewonnen hebben en nog te kort komen om mijn mb te mogen zijn. Ik ken spelers die 0 wereldwinsten hebben en de Martijnjes van de TW werelden kansloos zouden wegspelen. Punt gemaakt denkt ik.

Als laatste om af te sluiten op je goedkoop gebash op mijn persoon is het wel vreemd je mij een lage score geeft als reputatie maar je mij elke wereld waar je ooit leider was 500x gesmeekt hebt of ik puinhoop acc's in je stam wou komen save. Sterker nog, je wou op mijn account op deze wereld komen spelen ^^

Dus ik zou zeggen, jezelf weer genoeg belachelijk gemaakt en probeer aub ooit eens te leren wat het woord waardigheid inhoudt.


PS: Nico speelt niet eens mee.
 

DeletedUser77812

Guest
Staat een grote fout in.
Jannes is mijn assistent, had je moeten weten grotendeels omdat ik nooit naar mensen luister.

Dan vind ik dat hij de taak zeer slecht verricht. Jij bent veel erger, als ik jou was zou ik Jannes flink de oren omdraaien zodra ik thuis kwam.
 
Reactiescore
3.376
Ondanks dat er misschien dingen in stonden die niet helemaal blijken te zijn zoals ze echt zijn.... wel een mooie post underground tacticz. ;)

Dat je dingen verkeerd concludeert aan de hand van stats is nu eenmaal onderdeel van dit topic dus dat vergeef ik hem ook graag. Het extreem goedkoop gebash op mijn persoon om te kunnen scoren op het forum mocht wel achterwege gelaten zijn of wat subtieler gebracht worden.

Mits dat laatste zo was geweest, was het best een goede rate geweest.
 

DeletedUser1435

Guest
ik rate orcfighter met een 8/10 voor speelstijl 9/10 voor oda en 10/10 voor verhalen vertellen
 
Bovenaan