Precious - P.

Status
Niet open voor verdere reacties.

DeletedUser73959

Guest
nkowouwjggi.jpg

Beste lezers,

Onze stam 'Precious' is een stam die opgericht is om toch wel tot de eindmeet mee te gaan. We zullen er dan ook voor edelen en farmen. De leden opzich zijn ofwel bekende spelers van op het AF, ofwel van de wereld zelf die zich bewijzen als een ervaren speler. Momenteel hebben we ook nog maar net de stamnaam veranderd. Vroeger kende iedereen ons als 'We Change To The Planet - P.' Maar nu zijn we bekend als 'Precious'.

We zijn nu al een redelijk gehechte vriendengroep die samen door het spel zal komen. Ons verhaal in Tw- W40 is gewoon dat we spelen voor te winnen en niet voor PP te winnen. De wereld is ook nog maar net begonnen dus we hebben nog niet echt edeldoelen, maar binnen een week zullen deze er wel zijn en dan zal het spel pas echt beginnen.

We hebben al veel spelers moeten weigeren om in onze stam te komen, dus enkel de ervaren, gemotiveerde spelers kunnen bij ons toetreden. Iedereen kan zich natuurlijk wel bewijzen ,maar als we merken dat zommige spelers nog geen 10K hebben gefarmd dan zullen we toch oppassen met het aannemen van die speler.

Ook de grondstoffen farmen lukt goed binnen de stam, aan onze ODA te zien staan we 2de en dit is toch wel goed. In mijn buurt daar zijn redelijk veel BarbarenDorpen met troepen dus dat is toch wel ambetant. Verder is het een aangename buurt.

Wij willen iedereen veel succes wensen!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan