Praathoek CL21

Reactiescore
926
Klinkt naar mijn idee niet per se als een kwaliteitsissue.
Meer als motivatie, of instellingsissue. Ja misschien is dat ook een kwaliteit, maar denk dat dat meer het gevolg is aan de ligging en keuzes dan daadwerkelijk aan kwaliteit verschil oid

Juah, dit probleem zie ik zo vaak. Mentaliteitsprobleem. Hoop spelers willen liever grotendeels de wereld internen om te winnen verplaats echt een strijd te leveren. Kort gezegd, ze kijken niet uit naar front. Terwijl binnen Leon we liever eerder front kregen dan anders. Uiteraard zijn we wel realistische met situaties, maar er wordt niet neergekeken op een toekomstig front.

Blijf het toch ergens vaag vinden wat je eerder zei dat jullie RT eerst wouden wegspelen.

Initiatief voor de NAP kwam vanuit ons. SoL front was zelfs zonder RT al extreem groot, tegenstander in onze rug zou vervelend zijn. Je stelt tenslotte eerst je rim veilig voor je verder richting core/west gaat, en wij wouden richting core/west. Samenwerking met RT was daardoor een logische zet voor ons. Voor alle fusies van Optic, Taart en extern space, waren we vijandig. hebben kort daarvoor een speler weggewerkt van RT nog. Kwamen daarbij pas achteraf erachter dat Yoshi op Jens zat, die in eerst instantie ook wel beetje kritische was toen we aanklopte. ^^
 
Reactiescore
1.179
Pimske, er zit een verschil tussen reageren als iemand bs verkondigt en salty zijn. Je zal wel heel erg zitten met je eigen reputatie blijkbaar.
 
Reactiescore
1.050
Depri en gentle zijn beperkt onder druk gebleven maar verloren alsnog dorpen, ocerza die noord niet echt veel meer probeerde op SoL terwijl die wel extreem veel edels had. Activiteits problemen waren er ook na de fusie, depri die ook zo nu en dan vv nodig had terwijl de spelers van gentle daar ook bij gingen spelen. Motivatie zat/zit goed want ze gaan gwn nog door. Alleen nooit echt actieve accounts geweest dus vrij veel geluk dat die rim ligging hadden. Noob die edels aan pendragon verspilde was ook niet echt een goeie zet imo. Noord tegen SoL had veel meer moeten gebeuren met zo een front.


Ik kan gewoon niet begrijpen dat je wel de mensen hebt om accs zoals gentle yoshi mani enzo wel te laten loggen en clears te laten versturen op seventh, maar dat er blijkbaar toch niet genoeg tijd gevonden kan worden om de hoofd accounts van Toptic goed te kunnen onderhouden.
Lijkt me dan toch dat er bepaalde afspraken niet worden gevolgd, of dat er toch wel genoeg activiteit kan zijn.

Ezra die op jou na meeste vv draait speelde ook op een extern acc, dat zijn toch rare dingen?
 
Reactiescore
926
Snap sowieso al die fusies nooit echt, zelfde als vorige classic met Pawn. BG nemen is toch stuk makkelijker dan fuseren zodat je de illusie wekt hoger te staan op de ranglijst, maar een stuk slechter eruit komt dan gewoon bg te nemen.

Cl7 dreigde ook zo'n intern stam met de winst er vandoor te gaan, ondanks 2 van de betere stammen het onderling uitvochten. Is er ook tijdelijk een nap met elkaar afgesproken om zo'n stam niet onterecht met de winst er van door te laten gaan.
 
Reactiescore
2.303
Reactiescore
2.303
Reactiescore
2.737
Wie was Urban ingame dan?
 
Reactiescore
2.737
Reactiescore
2.737
Val je hem toch lekker aan, tribelock is kut maar eigen stamgenoten aanvallen kan toch wel? Desnoods kan de andere Leon stam aanvallen.
Juist wel chill als die je eigen stamgenoot is kan je tenminste OS achter je edels timen voor de verandering. Keer geen eeuwige recap oorlog ;)
 
Bovenaan