Overwatch

Reactiescore
194
Titel Script: Overwatch

ScriptCode
Code:
javascript:$.getScript('https://dl.dropboxusercontent.com/s/rwcfnd9aa0wet97/overwatch.js');
Dit script is een def tool voor op de map. Het geeft stamleiders (gewone stamleden hebben geen toegang tot deze informatie) de mogelijkheid om alle data in de ledenlijst visueel weer te geven op de map, en heel snel stacklijsten te maken. Dit zorgt ervoor dat een front stacken, of problemen in de defensie te vinden een makkie wordt.

Om het meeste uit het script te halen, moeten de stamleden hun informatie delen in de game instellingen:

Visualiseren van uitkijktorens van stamleden
Teken wachttorens eenvoudig uit op zowel de minimap als de daadwerkelijke kaart, stel kleuren in voor verschillende spelers, inclusief doorzichtigheid. Geeft ook het totale aantal inkomende aanvallen weer dat een speler heeft, of als de speler de vereiste informatie niet heeft gedeeld met de stamaristocratie.Visualiseer stacks en inkomende aanvallen, muur niveaus
Pas de stackgroottes aan, afhankelijk van de fase van het spel, en stel de eenheidspopulatiewaarden in voor elk type eenheid. Geweldig als je HC wilt instellen op 4 pop, of katas op 2 pop gezien hun defensieve waarden. Dit kan ook worden omgezet worden naar aanvallende eenheden, voor het geval je wilt zien waar alle nukes van je spelers zich bevinden om een idee te hebben hoeveel nukes op korte afstand beschikbaar zijn in een bepaald gebied.


Kleur codering:

Aquamarine -Lager dan de ingestelde waarde voor leeg. Dit dorp is gecleared, of er zijn geen troepen van het type dat je hebt geselecteerd
Zwart - Kleiner dan wat wordt beschouwd als de kleinste stackgrootte
Rood - Tussen een kleine en een middelgrote stack
Geel - Tussen een middelgrote en een grote stack
Groen - Grote stack

chrome_lsANLCHBkO.png
Elk dorp van je stam waar gegevens beschikbaar zijn, wordt gemarkeerd met deze pictogrammen en schakeringen.

Het aanvalssymbool is het huidige aantal inkomende aanvallen op het dorp
Boerderijsymbool is de TOTALE stack in het dorp nadat ALLE inkomende supports zijn geland. Dit houdt rekening met de instellingen die je instelt op het tabblad instellingen.

Linker driehoek is de huidige stackgrootte.
Rechter driehoek is de stackgrootte nadat alle support is geland (dit is hetzelfde in kleurenweergave als de waarde van het boerderijicoon, om het maken van pakketlijsten visueel gemakkelijker te maken)

Op de individuele dorpen wordt er ook een tooltip gegeven met hoeveel troepen er gestationeerd zijn, en hoeveel er onderweg zijn.
Stacklijst generatie
Klik op een dorp op de kaart om het aan de stacklijst toe te voegen.
Op deze manier kun je eenvoudig de kleuren op de kaart gebruiken om probleemgebieden te vinden, en stacklijsten maken die je daarna op het stamforum/discord kan plaatsen. Het komt zowel in een tekstformaat voor chats als in BB-formaat voor forums.
Importeer/exporteer staminformatie
Importeer of exporteer de data van een stam INCLUSIEF de kleursettings en checkboxsettings van uitkijktorens voor een andere stam, in het geval je met een zusterstam speelt.

Geef nooit de data van je stam aan derden. Alle data van al je spelers is erin terug te vinden.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
3.231
ha geweldig dat je weer terug bent in de community @Shinko To Kuma ik heb je gemist
 

arbeitman

Banned
Reactiescore
459
Bedankt Erik!