Oorlogsverslagen der stammen van wereld 74

Reactiescore
1.370
Beste AF'ers,

vanwege de mooie strijd die begint los te barsten op de wereld wil ik graag dit topic aanmaken voor de poëtische verslaggeving van oorlogen en veldslagen die gestreden zijn op deze wereld. Te beginnen met 2 mooie battles van de afgelopen week die eindigen met de statistieken.

Planet v.s. Method

Voorgeschiedenis

De leiders der clans van Planetoniërs (de aanbidders van de Planet) hadden een doorn in hun oog. Hun clans waren niet verbonden aan elkaar en werden afgesneden door de Atheïsten des Methods die alles baseerde op logica. Dit kon niet vonden de leiders en overleg werd gepleegd. Vele ideeën passeerde, maar geen enkel plan leek passend voor de situatie. Toen de vrouwen van genot, van de tempel van Planet, de leiders kwamen amuseren begon het voor de leiders duidelijk te worden wat er moest gebeuren. Ze moesten de Atheïsten des Methods van alle kanten aanvallen en zo diep mogelijk in hun cluster penetreren. Toen deze goddelijke ingeving was gegeven konden de echte plannen worden opgesteld.

De grote verkenning en planning
De aantallen werden verzameld en een planning werd gemaakt, de hoofden der clans maakten hun troepen gereed maar zouden eerst verkenners willen sturen. Hoe sterk was deze vijand en hoeveel bloed moest er vloeien ter ere van de grote God der Planet. Duizenden verkenners werden op pad gestuurd en sommige liepen vele dagen om hun doel te bespieden. Deze kwamen met bedroevend nieuws terug... Er stonden bergen troepen in de dorpen waarover werd nagedacht, frontdorpen en steden stonden gestacked en grote torens werden van afstand gezien die over een heel groot gebied uitkeken. Hoe konden ze hier tegenop? Ze zouden van ver worden gezien en veel steun kunnen krijgen van hun mede-atheisten. De leiders besloten de plannen iets aan te passen en met waves te gaan werken, diepere dorpen zouden eerder worden aangevallen dan de frontdorpen en als het de zege van hun God had zou het succesvol worden.

De dagen der aanval
Vele dagen liepen de troepen van alle clanleden, de dappere bijlstrijders van de Candice Clan tot de krachtige rammen der Odds. Iedereen stuurde wat ze konden in hun geloof voor hun leiders, hun God en hun Planet. Bevelen liepen op en stegen. De Planetoniërs waren gefocust en bleven zich aan de plannen houden, veel verschillende aankomst tijden door elkaar zorgde voor wat kopzorgen en oververhitte clanleiders, die zich soms rot schrokken als ze dachten de fout in te gaan. Maar uiteindelijk liep alles van het achterland en mochten de front clans zich ermee gaan bemoeien.

Zij hadden door het vele verlies van hun verkenners veel ruimte binnen hun dorpen voor de beruchte edellieden van de vrouwen des Planets. Die waren in gereedheid gebracht en ondanks dat sommige de dagen ervoor al wat steden hadden verloren aan de Atheïsten waren ze hele nachten met volle moed de aanvallen aan het timen. Uiteindelijk was al het werken en plannen het waard en willen we met deze strijd de Atheïsten bedanken voor de strijd en kunnen we niet wachten tot de volgende clash der culturen.

Naamloos.png

Een fraaie winst voor de God der Planet wiens kracht niet onderschat dient te worden.


Pasha v.s. Planet

De Heeren der Pasha hadden een plan, een gedurft plan van wraak. Ze zouden hun wraak laten botvieren op Vintage degene die zijn vorige geloof had verloochend en een Planetonier was geworden. Ze hadden zich gereed gemaakt en opende de aanval.

De clan der vintage had het zwaar, ze vroegen om hulp en kregen dit van de andere clans. Vele troepen werden gestuurd en oorlogscommandanten werden gestuurd om die van hun uren te vervangen om de troepen te leiden. De strijd had dorpverlies opgebracht maar langzaam werd de linie behouden. De muren scheurde en hout en klei moest in grote mate worden aangevoerd. Troepen werden afgeslacht maar met de gedachten dat ze dit voor het goede deden. Al met al leek er een einde te komen aan de strijd en werd er stand gehouden tot het meest ongelofelijke gebeurde.

Vintage maakte weer een verandering van religie, uit het niks blokkeerde ze nieuwe troepen van de andere clans op hun grondgebied, commandanten werden genegeerd en troepen die bij hen waren van de clans werden in hun rug gestoken en afgeslacht. Informatie werd gedeeld van hun oude clanleden om hun priele clan te redden. Ook binnen de vintage clan werden commandanten verbannen en leden de Planetoniërs een pijnlijke nederlaag na deze schande.

Hieronder de statistieken van deze mooie aanval en verdient resultaat van de Heeren der Pasja. (Benieuwd naar jullie eigen kant van verhaal)

Zijde 1:
Stammen: PASJA
Zijde 2:
Stammen: Planet

Timeframe: Laatste week

Totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1:
39
Kant 2: 18
Verschil: 21

Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1:
327,373
Kant 2: 139,965
Verschil: 187,408

Bij deze zullen de Planetoniërs zinnen op wraak en zullen alle gedachten en geschiedenis van de clan der Vintage met vuur worden verbrand in het land. Hun dag van wraak zal komen maar hun strijd met de Heeren van Pasja moet nog echt beginnen.


Dit was de aftrap van het oorlogstopic, hoop dat jullie het met plezier hebben gelezen en we veel mooie verslagen en strijd deze wereld gaan zien.

Justin
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.370
De strijd van de Pasja Heeren v.s. Planet - Strijd om de steden van Wow Who

Wat vooraf ging

De Heeren van Pasja hadden genoten van hun vorige slag tegen de Planetoniërs. Ze hadden samen met HRLK meerdere spelers zwaar onder vuur genomen. Vintage kreeg harde klappen voor hij verraad pleegde en de fusie van de clans der Paths en Valherus werden ook zwaar onder vuur genomen. Dronken van het succes besloten de Heeren van Pasja verder te gaan dan de kleinere leden van de Planetoniërs. Ze wilden gaan voor een absolute hoofdprijs één van de leiders van de clans van de Planetoniërs, Wow Who....

Plannen werden gesmeed op die duistere avond, niet wetende of hun plannen gezegend of vervloekt zouden zijn. Een brutale stam kan de wereld winnen maar ook oh zo hard verliezen. Door de vermenging van alle leden van de Heeren van Pasja (welke ik een ander keer uitvoeriger behandel want zit beetje in tijdnood en wil toch leuke post schrijven) was het niet veel moeite om met veel leden tegen Wow Who te fronten. Veel steden in het frontgebied waren al veroverd op anonieme clans, stammen zonder veel weerstand en de invloedsferen van Wow Who en de Heeren van Pasja kruisde elkaar enorm. Doordat dit gebied zo door elkaar lag zagen de Heeren van Pasja daar hun kans, door een groot stam offensief op te zetten en dan op korte afstand toe te slaan in de laatste uren voor de aanval. Nadat deze plannen waren gesmeed volgde de uitvoering.

De dag voor het bloedvergieten

Donderdagavond op 3 september begonnen de troepen te marcheren richting het front met Wow Who, vele legers begonnen in snel tempo te vertrekken richting het nieuwe gebied voor de Heeren van Pasja, op naar meer glorie.

Op dat moment begint bij de Wow Who clan de allarmbellen te galmen door het land, de priesteressen van de tempel van Tenalp kregen een visioen, er zal oorlog komen naar het land en er waren legers onderweg. Ontzet van het nieuws begon de Wow Who clan zijn beruchte berijders gereed te maken voor de strijd, de Zwowwho Cavelerie, de bevolking maakten in sneltrein deze troepen gereed voor de strijd, om de sterke harnassen aan te kunnen doen waren 5 man! nodig! Ondertussen werden op het hoogste gebouw van het land een offer gebracht, wat de priesteressen in staat stelde de troepen beter te zien voordat ze aankwamen, een zogenaamde Toren der Uitkijk werd in werking gezet om zo de verdediging op te bouwen. Ondertussen werden er signaalvuren naar de buur clans gestuurd en die gaven gehoor, de angstwekkende Tijgerspears kwamen helpen en ook de Zwarhino krijgers. Samen organiseerde ze de verdediging, terwijl de aanvallen bleven toenemen en meerdere priesteressen bezweken van de visioenen die ze kregen, omdat het er zoveel waren. Het land was met vrees gevuld en het was wachten tot de volgende dag aanbrak.

De angst van het bloed
De dag na het verzenden van de aanvallen kwam de massa aan en de Heeren van Pasja schrokken bij de aankomst van de eerste troepen, deze werden namelijk compleet afgeslacht. De troepen leken dronken te zijn van de avonden van feest naar de eerdere veldslagen want er kwamen troepen zonder de juiste harnassen voor de aanval, half complete legers en veel dode tot gevolg. Het bloedbad liep zover op dat de edellieden onder de Heeren van Pasja niet eens durfde te vertrekken want ze zagen van dichtbij hoe hun broeders werden afgeslacht in de dorpen ernaast. De geur van bloed drong door, tot in het diepe land van Pasja na deze nederlaag, welke de gelederen flink heeft geraakt. Hun moed was te prijzen, maar moed zonder goed plan is geen moed.... Dat is waanzin...

Het is afwachten hoe lang de Planetoniërs hun land door de Heeren van Pasja laten bestoken of dat ze zelf binnenkort terug slaan, de tijd zal het leren.

Ik wil Pasja bedanken voor de strijd en durf en wil bij deze jullie de statistieken niet onthouden:
Naamloos.png

Alle aanvallen van Pasja en Heurlijk hebben enkel op het account Wow Who gelopen, daarom ook gisteren de verdediger van de dag award en de hoge verslagen ranking:


4 Wow Who
Planet
549.485gisteren

Wil graag mijn stamgenoten bedanken voor het adequate reageren en heb zin in de volgende strijd en daarmee post.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
24
Weer erg mooi geschreven Wow Who! Heb er weer van genoten!
 
Reactiescore
1.370
Word gezegd dat iedereen kan posten en gebeurt niet. Nog geen tijd gehad voor de meerdere battles die snel achter elkaar volgden
 

DeletedUser79704

Guest
Er word selectief gekozen waar er over geschreven word =D
maak zelf een tekstje? ben wel benieuwd waarom jullie spelers uit pasja recruiten, om daarna amper tot geen os te geven en ze daarna terug te kicken wanneer het dorpenverlies blijft komen namelijk
 
Reactiescore
768
naja basis regel: GEEN MB SPELERS AAN HET FRONT.

hahha het is gewoon legit en dom van jezelf als je mb spelers aan je front legt.
Ik persoonlijk zou dat nooit doen omdat dat vragen is naar problemen he.
@DorpMafketels1
 
Reactiescore
67
Speldenprikje ? Dit is je 3 de massa op rij op ons en telkens worden er 0 dorpen genomen. Maar dan gaan jullie maar wat dorpen van mb s nemen wat niet verboden is maar gewoon laag. Wij proberen plezier te geven aan onze mb s of spelers met minder ervaring en door jullie moeten die gasten stoppen.
Maar goed als jullie graag cf dan weet je dat je dat kan terug krijgen in de toekomst.
Ik ben niet van Method he :p Was een reactie op Machinist van HRLK ;)