Oorlogsverklaring N.E.O vs UFO/oGP

DeletedUser65747

Guest
Beste forumgangers,

Het volgende bericht is rond de klok van 12:00 richting de leiding van UFO en oGP verstuurd vanuit de stam N.E.O

Beste leiding,

Na verschillende aanvallen over en weer, een massa op Lemonpops en een massa op TheUltimateFighter hebben wij op de ochtend van 10-05-2019 een massa op de beiden stammen UFO en oGP verstuurd.
Dit is voor ons de aanleiding geweest om jullie de oorlog officieel te verklaren op 10-05-2019. Deze verklaring gaat uit naar alle stammen die aan jullie verbonden zijn.
Wij wensen jullie veel succes toe in deze strijd, tevens delen we jullie mee dat er een officieel topic op het algemeen forum geopend zal worden.

Met vriendelijke groet,

N.E.O


Oorlogstopic 10 mei 2019
Precies een week geleden heeft de stam Chess de oorlog verklaard aan de stam UFO in dit Topic. Deze week volgde N.E.O hen in een officiële oorlogsverklaring richting UFO en oGP. Deze oorlogsverklaring staat echter los van de al lopende oorlog tussen Chess en UFO.

Een kaartje voor het overzicht (N.E.O blauw/ UFO en oGP rood):

Geschiedenis

De stam UFO is gecreërd op 08-01-2019 om 11:04:24 en is hiermee 1 van de weinige overgebleven stammen die al vanaf het begin van de wereld mee draait. Dpschut is 1 van de oprichters en draait nog steeds mee als leiding van UFO en is samen met Claudinia dus lid van het eerste uur. Ook Pancake en LuckisWithUs zaten binnen een week bij de stam en horen dus bij de oude garde van UFO.
Verder heeft UFO 52 stamveranderingen en zijn de overige leden voornamelijk bij de stam gekomen door fusies met [URL]https://nl.twstats.com/nl66/index.php?page=tribe&id=50]NOHOPE[/url] en de beste leden vanuit oGP. Ik zal hierom de geschiedenis van oGP dan ook overslaan.
Op dit moment staat de stam op alle rangen 2e met een dikke 8 miljoen punten(9 miljoen samen met oGP) en tikken ze bijna de 1000 overnames aan waarvan er 912 in de plus en 84 in de min staan.


De stam N.E.O is opgericht op 23-02-2019 om 20:03:51 en bestaat dus een kleine 3 maanden. De stam is opgericht door An Attempt to Perfection en bestaat momenteel uit 11 leden die samen goed zijn voor een dikke 10 miljoen punten waarmeede stam 1e staat op alle ranken. Deze stam bestaat voornamelijk uit leden van het voormalige UW en wat losse recruits. Op dit moment heeft N.E.O 1208 overnames waarvan 1125 in de plus en 83 in de min.

Reden van oorlogsverklaring

Na wat losse aanvallen over en weer hebben de stammen UFO en oGP 2 massa's georganiseerd waarvan 1 op Lemonpops met de volgende stats:

Een plus 2 resultaat van de verdedigende partij, geen slecht eerst resultaat van N.E.O.

De volgende massa was op TheUltimateFighter met volgende stats:

Met veel nieuwe dorpen voor TheUltimateFighter waar slim op in werd gespeeld door UFO en oGP dus een verlies van 5 dorpen voor TheUltimateFighter.

Dit was reden genoeg voor N.E.O om een gezamelijke actie op te zetten om voor eens en altijd af te rekenen met het slechte samenwerkingsbeeld dat over deze stam heerst en om de druk op beide stamleden op te heffen. Aankomst van de massa waar elk lid van N.E.O aan meedeed was 10-05-2019 met als doel om de oorlog officieël te maken.
Dit zijn de huidige stats van deze oorlog:

Met nog lopende edels en wat mb'ers die dorpen gesnoept hebben en moraalbrekers waar wij van snoepen geen verkeerd resultaat voor een eerste massa.

Als we terugkijken vanaf 1 Februari, zijn dit de totale stats:Samenvatting:

Linkjes:

Dit topic zal bijgewerkt worden naarmate de oorlog vordert.

Veel succes aan beide partijen!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.244
ook hier duidelijk dat NEO gaat winnen. Chess edelt namelijk UFO op voor ons.
 

DeletedUser77113

Guest
denk dat ze dat hebben geleerd van Terreur chemical duvel :D
 
Reactiescore
1.891
Succes aan beiden!
 

DeletedUser65747

Guest
Zijde 1:
Stammen: oGP, YGP, uGP, UFO, AF
Zijde 2:
Stammen: N.E.O, Q., K., Mig.

Timeframe: Voor altijd

Totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1: 72
Kant 2: 97
Verschil: 25Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1: 452,522
Kant 2: 693,509
Verschil: 240,987
Op de leden die we nog wel kunnen aanvallen gaat het wel lekker i.i.g..
 
Reactiescore
3.438
Hoe gaat ie met de oorlog jongens?
Jullie maken winst op Buizerd
Oh wacht...