Oorlog in Oekraïne - Officiële statement

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.505
Beste spelers,

In de afgelopen dagen hebben we met zijn allen met afschuw gekeken naar de verwoestende gevolgen van de inval van het Russische leger in Oekraïne. Wij zijn met zijn allen werkelijk diep bedroefd bij het zien van de verwoestende oorlogstaferelen. Geen mens ter wereld zou de angst, de verwoesting en het verlies van een oorlog moeten doorstaan en toch is dit op dit moment de realiteit voor miljoenen mensen.

We hebben een mooie en sterke Community van spelers in Oekraïne en we willen graag ons best doen om hen te steunen in deze tijden van nood. Daarom heeft InnoGames 10.000 euro gedoneerd aan het Rode Kruis, een alom bekende organisatie die zich inzet voor humanitaire hulp, variërend van het helpen van vluchtelingen tot het opleiden van artsen. Daarnaast zijn we ook aan het kijken of we dekens, luchtbedden en andere hulp kunnen geven aan organisaties die verantwoordelijk zijn voor het helpen van de mensen in Oekraïne die hun huizen hebben moeten verlaten vanwege deze verschrikkelijke oorlog.

We weten dat er ook onder jullie veel mensen zijn die graag, binnen de mate van het mogelijke, zouden willen helpen maar niet precies weten hoe. Daarom delen we graag een lijst met betrouwbare manieren hoe wij, met zijn allen, de mensen in Oekraïne kunnen ondersteunen in deze benarde tijden: https://www.globalcitizen.org/en/content/ways-to-help-ukraine-conflict

Laten we allemaal lief zijn voor elkaar en hopen op betere en vreedzamere tijden in de toekomst!
 

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.505
Update 10/03/2022

De Russische invasie in Oekraïne veroorzaakt leed voor heel veel mensen. Het Russische leger valt huizen en kritieke infrastructuur aan en doodt veel burgers. InnoGames is duidelijk tegen deze oorlog. We hebben collega's uit zowel Oekraïne als Rusland die voor InnoGames werken en we willen allemaal dat deze oorlog wordt gestopt. Terwijl de thuissteden van onze Oekraïense collega's worden aangevallen zien wij al vluchtelingen Duitsland, Nederland, België bereiken. We doen dan ook ons best om hen te steunen, door bijvoorbeeld gratis maaltijden. Ook zullen we, als oproep tot vrede, een duidelijke banner plaatsen op al onze fora.

We hebben besloten spelers uit Rusland niet te blokkeren voor onze spellen. We maken liever een duidelijke statement tegen deze oorlog. Maar mogelijks worden we op een gegeven moment geblokkeerd door de Russische overheid. Daarom raden we je aan om een VPN te regelen als je in de toekomst onze spellen vanuit Rusland wil blijven spelen.
Onze gedachten gaan uit naar de mensen in Oekraïne die getroffen zijn door deze oorlog. Laten we allemaal lief voor hen zijn en hun op elke mogelijke manier steunen.
 
Bovenaan