Oneerlijk spel anno 2021

Reactiescore
685
Tis natuurlijk lastig maar je kunt op deze wereld wel echt stuk sneller groeien ook dan 3k beginnersbescherming.
Als je enkel pp gebruikt voor tijd gebasseerde dingen als PA.
Nu is het al wat lastiger maar je moet je realiseren in de start als de pp prijs 64 gs is dat je vaak sneller bent door gs te verkopen en je mijntjes te halveren.

Stel je mijntje bouwt 4 uur en je productie stijgt daarna met 500 gs per uur.
halveren kost 10 pp en levert je 2 uur op = 1k gs
1k gs / 10 pp is 100 gs per pp dus winst.
Daarnaast niet te onderschatten als je je hq op dat moment al non stop aan de praat kunt houden zijn alle mijntjes die daar achter in de que staan ook nog is 2 uur eerder klaar en wordt de winst dus een veelvoud groter.

Zelfde geld bij -20% gs kosten voor een gebouw simpele formule om te kijken of het worth is.
Kost het gebouw in totaal meer dan 150x de pp prijs is het worth.
Dus met een prijs van 64 gs per pp * 150 is dat 9600 gs of meer is het worth.
hout 19 kost 9589 gs dus vanaf dan is het ongeveer worth
Leem 19 kost 10164 dus worth
IJzer 18 kost 10176 dus worth
 
Reactiescore
3.625
Helemaal zonder PP wordt het wel lastig ja, maar er zijn denk ik genoeg voorbeelden van spelers die met minimale PP een wereld hebben gewonnen. Helemaal geen PP is bijna niet te doen idd, ivm achterstand die je oploopt met events vooral.
 
Reactiescore
438
Is wel degelijk zo dat boosters en abusers echt extreme start voordelen hebben. Ze kunnen daardoor al een heel gebied claimen waar niet abusers gewoon niets tegen kunnen beginnen.
TW team zou eigenlijk een aanval stop moeten zetten op spelers die elkaar uitnodigen of laten uitnodigen, maar dan weer nadeel voor premades of heel moeilijk te zien wat wel of niet als boost wordt gebruikt. Denk dat ze daarom er niets tegen doen omdat dat gewoonweg niet te controleren valt.
 
Reactiescore
32
Er gaat niks veranderen zonder dat Inno zelf regels gaat aanpassen. Dus de discussies hebben weinig nut imo. Er is altijd wel iemand die het huidige systeem abused.
 
Reactiescore
1.543
Kzie anders nog genoeg ge-kata deze wereld om me heen. Maybe tussen de mensen die regulier op het AF zijn maar de algemene speler heeft daar zwaar lak aan.
Wel nice dat je je eigen account niet eens goed kan spellen :D Il leone indomimable
 
Reactiescore
32
Wel nice dat je je eigen account niet eens goed kan spellen :D Il leone indomimable
Thanks, snachts kijk ik niet zo nauw als er te weinig slaap in het spel is voor dat soort dingen ;)
 
Reactiescore
1.375

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
4.638
klopt ik was vergeten dat jullien 2 weken goed bezig waren tot jullie weggespeeld werden

????
 
Reactiescore
1.315
Pfoe dat is denk ik meningsgericht.. Veel mensen vinden juist early en midgame leuker dan endgame, helemaal nu de endgame eigenlijk alleen nog maar draait om edelspam.
Early game is juist het meest interessante, zonder PP, en zonder Premades, waarbij je maar minimale voorsprongen kan halen door tactisch spelen en goed farmen. Het account opbouwen van 26p tot een top account in de midgame is waar best veel mensen voor speelden, maar die zijn inmiddels wel gestopt.
Het is iedere wereld dezelfde discussie, vrij kansloos dus eigenlijk. De laatste wereld dat ik een spannende start heb gekend was w75 en naar mijn mening kwam dat vooral door de speed 1 instelling, waardoor je vrij weinig voordeel kan halen.

Als je wilt boosten, wat letterlijk is goedgekeurd door TW, moet je dat lekker doen. Ben je tegen boosten, doe je het niet. Loop je achterstand op? Ja, soms wel, maar dat is dan ook de keuze die je voor jezelf hebt gemaakt. Je kunt prima zonder boosts een wereld winnen en ook zonder overmatig PP gebruik etc.
Of gewoon stoppen omdat het niet meer leuk is, beste optie imo

Hopelijk leidt het meer uitspreken ertegen dat er een tendens zal ontstaan waarbij boosters met de nek worden aangekeken. Als het overgrote deel van de community zich ertegen uitspreekt en zich gezamenlijk in-game ertegen verzet kan je misschien nog iets teweegbrengen. Verder dan dat is het een moeilijke kwestie, maar ik ben blij om te horen dat er een denktank voor is opgezet.
Gaat toch niet gebeuren, en mocht dat toch gebeuren dat iedereen tegen boosters gaat, veranderd er niet heel veel. De meeste boosters behoren wel tot de top van het spelletje en die kunnen met de voorsprongen die ze halen prima de rest van het continent aan.

TW zou wat alternatieve spawn methodes moeten gaan hanteren, met daarbij grotere werelden. Dat zou nog wel enige positiviteit aan een start kunnen geven.
 
Reactiescore
9
zo veel boost-praktijken zijn niet gezond voor de TW community. Ik mis W38.. simpler times. #PuntGemaaktDoei