Not so Lonely Stabber

Reactiescore
467
Beste lezer van het algemene forum,

Wij spelers van The Alcoholic Dream hebben een tijd geleden het account Lonely Traveller benaderd voor een samenwerking. Wij kende een speler die erop speelde (Brent) van een andere wereld en zo waren de onderhandelingen begonnen.

Klein detail ten tijde van de onderhandelingen zaten wij in de stam Loctor en Lonely Traveller (LT) in biskie. Er zou een nieuwe stam gevormd worden die ongeveer 1 dag bestaan heeft bestaande uit LT, TheProphocy en Gintare. En de oude stam werd een NAP aangeboden van een week, waarbij beide partijen mee akkoord gingen. Echter als wij aangevallen zouden worden zouden we terug aanvallen wat natuurlijk allemaal logisch is.

Tijdens de onderhandelingen was Lonely Traveller enorm dominant en eiste dat wij een andere edel richting zouden kiezen dan we zelf geplande hadden. Hier zijn we akkoord mee gegaan omdat ze natuurlijk ook een risico nemen voor ons en ons zo laten leven tussen al het geppabuse bij elkaar. Waar wij niet aan mee deden.

De onderhandeling hield letterlijk in wij zouden Vibezor en k Stam moeten pakken, en dan zouden zij het dorp naast ons hoofddorp pakken want “anders konden ze niet richting de core”. Ook wilden ze oh oh muffin en een intern van ons die net wat noordelijker lagen waarmee wij akkoord gingen, want zij hadden op dat moment 3 dorpen meer dan ons.
https://gyazo.com/c09f7e2bfcda332b8dd5d557f173ca28

Zonder al te veel moeite worden de dorpen van K stam en nog wat andere kleinere spelers overgenomen.

Vervolgens wilde LT een nieuwe rekruut aanstellen zijn oude stam genoot Rudolfus van Biskus, wij zijn hier op tegen omdat die toch een beetje in de weg ligt en wij twijfelen aan z'n kwaliteit omdat alles wat die nu heeft alleen maar komt door absurde aantallen pp wat erin gestopt is. En heel arrogant gezegd we hem wel 1 vs 1 kunnen outplayen. Uiteindelijk gaan we hier toch mee akkoord dus schikken we weer, echter willen wij wel een aantal dorpen zodat we in ieder geval nog richting de rim kunnen. Deze keuze hadden we omdat biskus intern zou worden van Rudolfes en wij een dorp van Rudolfes en Biskus zouden pakken en het eerder afgesproken Vibezor.

Die zelfde avond gooit Vibezor een troepen dump op ons omdat voor hem de lol eraf is. Hij weet natuurlijk dat Lonely Traveller en wij er vol op zullen klappen, resulterende dat alle dorpen leeg staan.

Uiteindelijk na heel veel discussie en ook aan onze kant echt geen nette opmerkingen waar team 4FOAT soms echt wel om bekend staat. Blijkt dat LT heel de rekrutering alleen wil om een dorpje van 5k te kunnen internen. Wij zijn het er hier niet mee eens want op deze manier zouden ze ons alleen maar verzwakken en blokkeren ze onze edel richting. Helaas konden ze dit niet inzien en wouden ze koste wat kost een free 5k dorpje. Blijkbaar is dit voor ranglijst geiler die 60k+ pp in een wereld verbrassen zo belangrijk dat er een ultimatum gesteld wordt dat we tot 10 uur hadden om het dorpje afgeven. (Welke we overigens nog niet in ons bezit hadden omdat we 1 edel hadden en steeds op en neer moesten lopen). Uiteindelijk om half 10 gaan we akkoord want we vonden het zonde een hele samenwerking op de knoppen te laten lopen door 1 dorpje.

Net daarvoor werd door lonely traveller bevelen delen uitgezet, wat ons enorm verbaasde.
https://gyazo.com/10cc6cf220cfe682bfec3f4dc46d5a0c

En aangezien we al geen volledig vertrouwen hadden in ze, hebben we vibezor nogmaals gescout voordat we onze edel zouden sturen waarop onze scouts dood liepen.

Uiteindelijk komen we er via tussenpersonen erachter dat de The Prophecy (oud-stamgenoot), welke letterlijk een slaafje van Lonely Traveler is, het dorp ondersteund heeft. Alleen maar om te voorkomen dat wij het dorpje eventueel zouden innemen.*

Niet veel later wordt Brent van het account gegooid, de enige speler die enigszins onze beargumentatie kon begrijpen en na mijn mening waarden en normen heeft. Met als argumentatie: Je geeft voorkeur aan TAD.

Zonder enig bericht wordt de stam door LT opgeheven, waarna wij contact zoeken. Wij vragen of er eventueel een NAP komt, want dit leek ons wel zo netjes ten opzichte van beide partijen.
https://gyazo.com/b02a63be93feaa061887e5abbe6f380e

Natuurlijk ziet LT dit niet zitten, want hij heeft met zijn oude stamgenoot Rudolfus allang plannen beraamd om ons te blitzen. Wat vanmorgen dan ook gebeurd is. Echter is de week van NAP tussen Perry en Biskies na mijn mening nog steeds intact.

Dit kicken van een co die hier nooit aan zou meewerken, snel een stam opheffen om zo onder een “NAP” vandaan te komen, via strategisch “geclaimde” dorpen (bv. eentje naast ons hoofddorp) om zo snel mogelijk van ons af te willen komen is natuurlijk allemaal het onderdeel van een grote stab richting ons account.

Ik hoop dat we hiermee jullie nu zo goed mogelijk op een zo objectief mogelijke manier op de hoogte hebben gebracht van de zaken die Lonely Traveler en Rudolfus ondernemen. Mensen die eventueel in de toekomst met hen willen samenwerken weten tot wat ze bereid zijn.

Mvg
Team The Alcoholic Dream (ex 4FOAT)
*Bewijs weggelaten omwille van het beschermen van de bron

Rectificatie: TheProphecy heeft na eigen zeggen geen OS gestuurd. En ik kan verder niet bewijzen of het wel of niet zo is. Dus de bron kan onbetrouwbaar zijn. En verder hebben ze weinig met de stab te maken want hebben ook geen aanvallen gestuurd.
 
Laatst bewerkt:

Single Malt

The Wall Breaker 2019
Reactiescore
2.554
Dikke stab wereld dit jonguh
 

DeletedUser75812

Guest
Verrast me niets, gezien dit een W45 MILF speler is / zijn.
Dan 60K pp erin knallen, iets wat al schandalig veel is om dan maar 39 Lonely Traveller 248.867 13.06.2017 weten te farmen. :eek::eek:
Wat een ontzettende laffe, zwakke wanhopige spelers.
 

DeletedUser65748

Guest
Bewijst maar weer dat ze absoluut niks kunnen. Eerst heel veel PP erin stoppen, dan de manier waarop ze hun dorpen hebben gekregen en uiteindelijk stabben.
 
Reactiescore
208
Vieze stabber en pp abuser
 
Reactiescore
467
Rectificatie: TheProphecy heeft na eigen zeggen geen OS gestuurd. En ik kan verder niet bewijzen of het wel of niet zo is. Dus de bron kan onbetrouwbaar zijn.
 

DeletedUser74396

Guest
Hmm dit toont maar weer aan dat enkel spelers die het spel niet kunnen dolgraag proberen te stabben...

Meneer pp abused om zo oneerlijke voordelen te halen -> merkt dat hij niet goed genoeg is om met pp abusen de top te bereiken en behouden -> bedelt om interns van anderen -> merkt dat zijn gebrek aan skills nog steeds niet goedgemaakt is -> probeert te stabben -> faalt.

ben ik de enige die dit bijzonder ironisch vindt? Alleja weten dat je faalt en dus alles wat oneerlijk is doen om niet te falen en vervolgens nog falen.

Trouwens Misschien nog een kleine opmerking: Als je troepen had gehad, dan had je niet hoeven stabben.
Maar zelfs al had je gestabt, indien je troepen had gehad was die stab hoogstwaarschijnlijk nog gelukt...
2 spelers die pp abusen, minstens 3 off dorpen en maximum 1.5k bijl per clear over... Zelfs de gemiddelde noob heeft ongeveer evenveel als jullie (prophecy en lonely)
Succes met het afweren van noobs die nu even sterk zijn xD
 

DeletedUser70476

Guest
bah bah bah wat een schandalige wereld is dit aan het worden...
 
Reactiescore
117
Wat een grap die Lonely Stabber
 

Requiem For A Dream.

Guest
2e wereld op rij alweer gestabbed. Waar gaat tw toch wel niet naartoe...
 
Reactiescore
489
Ik wil ook effe s/o doen naar alle strijders in onze omgeving die ons nu helpen met os!
#Alleen#Maar#Liefde
 
Bovenaan