Moderatie wereld 22 forum

Status
Niet open voor verdere reacties.

DeletedUser58575

Guest
Beste W22-forumlezers,

Jullie zijn uitverkoren voor een experimentje. Immers, wij moderators zijn allemaal een ongelooflijke noobs, dus we experimenteren een beetje om hier en daar wat bij te leren. Kort gezegd zat ik zo te denken, en kwam ik tot de conclusie dat er veel commentaar kwam op dat bepaalde mods nooit iets van zich lieten horen op hun fora, en je hen enkel zag als ze je berispten. Dit levert geregeld vragen op over: 'dat zal wel een kneusje zijn in RL' en dergelijke ongewenste opmerkingen.

Dus toen dacht ik zo: wij mods zijn ook mensen. En dat schijnt de community nog wel eens te vergeten. Dientengevolge heb ik gisteravond in de mod-meeting voorgesteld om onze 'moderator introductiepagina's' wat uit te breiden zodat we meer in detail gaan en ons 'persoonlijker' voorstellen. In plaats van een beetje droog te zeggen op welke regels we streng controleren, en meer van die onzin, zullen we onszelf dus écht wat meer bloot geven. Volledig aan jullie genade overgeleverd dus!

Ik kreeg toestemming en het verzoek om dit op een wereld te testen en te zien hoe de forumposters hier op zouden reageren, en guess what. Jullie zijn het geworden. Plantj en ik zullen hieronder dus een ietwat meer informatie geven over onszelf. Ook zal dit topic open blijven voor vragen aan ons moderators gericht. In principe kunnen dit allerlei soort vragen zijn. Indien je een bepaalde forumregel niet begrijpt kun je dat hier (na)vragen. Maar als je nu echt geen minuut langer meer kunt leven zonder te weten wat nu Plantj's lievelingskleur is, kan ook dat hier gevraagd worden.

Let op:
- Dit is experimenteel. Spammen jullie dit topic onder, dan gaat het weer op slot en wordt het niet doorgevoerd op andere werelden.
- Vragen kunnen overal over gaan, maar jullie dienen nog steeds de forumregels in acht te nemen. Respecteer dus het feit dat we onze RL namen hier niet mogen plaatsen. (Indien je het echt wilt weten kun je ons pm'men...)Ikzelf dan.

Naam forum / spel:
Op het forum sta ik al sinds enige tijd bekend als The Little Dictator. Hiervoor gebruikte ik een ander forumaccount genaamd Quatannens.

Leeftijd / Verjaardag:
Ik ben 20 jaar oud, jarig op de zevende van februari.

Woonplaats:
Kerkrade - Zuid-Limburg - Nederland

Foto:
Waarschuwing, niet openen indien je een zwakke gezondheid of hartklachten hebt!
the little dictator zei:
Random foto gemaakt door toenmalige vriendin die op mijn tenen stond te stampen terwijl ik me nog afvroeg of ik nu moest lachen of boos moest worden:
http://i44.tinypic.com/ta3nna.jpg

MSN / Skype / E-mail:
Vraag in pm ;)

Mijn beroep / opleiding:
Ik studeer Commercieel Management aan de Hogeschool Zuyd. Verder werk ik part-time als semi-professioneel DJ en als online pokerspeler.

Mijn hobbies/interessen:
Mijn grootste passie is en blijft muziek. Verder hou ik er van om te schrijven (ik verwijs graag door naar het door mij geopende 'Vrije Schrijverstopic' in het vrij forum). Ook speel ik graag een spelletje poker, en hou ik er van om lekker mensen te bannen op het AF :D (geintje, jullie zijn lief :$)

Mijn lievelingsmuziek:
Ik luister in principe alles. In elk genre zitten wel 1 of 2 nummers die ik mooi vind. Ik heb echter niets met Dubstep en Death Metal. Ook kan de meeste Hiphop me niet echt bekoren (maar ook hiervoor geld: er zijn altijd wel een paar nummers die ik wél steengoed vind).
Zelf ben ik dus zoals gezegd Dj en draai ik voornamelijk hardstyle, techno en trance. Ook Italodance komt nog wel eens voorbij (voor hen die dat niet kennen, denk aan Gigi d'Agostino ;))

Mijn lievelingsfilmen/-series:
Pfoeee, euhhh ik kijk eigenlijk niet zo heeeeeel vaak TV, maar mijn favoriete films, pfff... Ik zal hier mijn pornocollectie maar weglaten zeker? :p
Nou vooruit dan. Ik vond de Lord of the Rings serie geweldig. De verfilmingen van Dan Brown boeken zijn super (Da Vinci Code en Angels & Demons), The Transporter serie vond ik super (eigenlijk alle films met Jason Statham wel :p), evenals The Bourne reeks. Zo zijn er nog wel duizenden films op te noemen. Voor de Vlamingen onder ons: Ben X vond ik ook een zeer mooie film!

Mijn tw 'carriere':
Hmmm, ja. Ik ben een 6 jaar gelezen begonnen op W1.net, en was daarmee op de Duitsers na zo'n beetje een van de 2000 eerste spelers op TW. Dus je zou kunnen stellen dat ik een 'veteraan' ben. Heb voornamelijk op .Net gespeeld altijd, maar ben na een tijdje toch overgestapt op .NL, waarbij ik met name op .NL W6, W13, W16, W18 en W19 wil uitlichten als mijn belangrijkste werelden, al heb ik er heel wat meer gespeeld of gestart.

Ik zou niet kunnen leven zonder..
Internet. Mijn vriendin. Appel-peer milkshakes van de Mac-Donalds, mijn mod-powers (muwhahaha), spam (muwhahaha), mijn ouders (jep, ben dol op ze:D), elke dag een stevige portie humor :D

Ik hou niet van..
Leugenaars. Mensen die mij een leugenaar noemen. Onterechte beschuldigingen. Onrecht. (zo wel weer genoeg moralistisch geleuter)
Spruitjes, zeikende ouders, zakken chips die voor de helft gevuld zijn met lucht zodat je minder krijgt dan je dacht, ongekoelde cola, verspilling van drank, overgeven, mosterd.

Meer weten? Vraag gerust ^^
 

DeletedUser

Guest
Dames, heren,

Na een stuk of 5 jaar actief te zijn binnen de Tribal Wars community, waarvan het grootste gedeelte zeer actief op het forum en irc, zal ik afscheid nemen van Tribal Wars.

Ik heb me al deze tijd enorm vermaakt bij Tribal Wars. Ik ken ondertussen alles, en ik interesseer me er niet zo veel meer in om het zo maar te zeggen. Ieder aspect van het spel is bekend, vele tactieken ken ik en heb ik toegepast, vele discussies heb ik gevoerd, vele gebeurtenissen heb ik meegemaakt. Ook heb ik altijd nieuwe spelers geholpen toen ik het spel door begon te hebben.

Echter is de fut er voor mij uit. Ik boei me niet zo veel meer in het spel, en heb steeds minder motivatie om door te gaan. Ik voel me verplicht, maar ik wil het niet echt meer. It's time to move on.

Na alles wil ik toch jullie allemaal bedanken voor de tijd met jullie.

Hoewel ik afscheid zal nemen van TW, forum en game, zal ik actief blijven op IRC. Ook zal ik misschien terugkomen bij een ander spel van InnoGames.

Groetjes,

Plantj
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser

Guest
Plantjes verweken na een tijd, opnieuw een voorbeeld.

Succes in RL.
 
Reactiescore
8
als je het een paar maanden geleden had gezegd had ik mischien anders gereageerd maar nu vind ik het toch wel jammer...

succes irl!
 

DeletedUser58575

Guest
Wij houden contact, en ik zie je sowieso nog wel op FoE, waar ik ook speel sinds dag 1 ^^
 

DeletedUser62448

Guest
Goed voor Unknown, heeft hij weer minder kans dat hij op een overtreding word bezien:p
 

DeletedUser

Guest
Succes in RL maar dit topic interesseert mij gewoon geen reet eigenlijk !
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan