1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Met welke 10?

Discussie in 'Wereld 62' gestart door Hopeful, 16. mei 2018.

Deel Deze Pagina

 1. Hopeful

  Hopeful Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  9.869
  Leuk Bevonden:
  3.382
  Een wereld met een 3-edel trein zorgt voor een aanvallend actievere wereld, het is immers een stuk makkelijker en sneller om een trein te maken.

  Met welke 10 mensen zou jij deze wereld domineren? De beste aanvallers, de beste verdedigers, all-round spelers; zet ze neer!
   
 2. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.763
  Leuk Bevonden:
  712
  Gaat t om met wie je dit gaat doen of zou willen :d
   
 3. Hopeful

  Hopeful Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  9.869
  Leuk Bevonden:
  3.382
  Wat jij wil.

  Verras me
   
 4. Spamkaboutertje

  Spamkaboutertje

  Lid geworden:
  23. aug 2011
  Berichten:
  2.954
  Leuk Bevonden:
  239
  Ik zoek pp sponsors :D
   
 5. Cryptic

  Cryptic

  Lid geworden:
  1. nov 2017
  Berichten:
  1.519
  Leuk Bevonden:
  705
  Naast aanvallend actiever, ook defensief intensiever.
   
  jokersbrain vindt dit leuk.
 6. Hopeful

  Hopeful Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  9.869
  Leuk Bevonden:
  3.382
  Zeker gelijk in :D
   
 7. Purple Swag

  Purple Swag

  Lid geworden:
  22. jan 2013
  Berichten:
  603
  Leuk Bevonden:
  178
  Me 2 :(
   
 8. jokersbrain

  jokersbrain

  Lid geworden:
  3. dec 2011
  Berichten:
  16.410
  Leuk Bevonden:
  1.360
  Ik zoek 'met welke 10' lijstjes :)
   
 9. Hopeful

  Hopeful Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  9.869
  Leuk Bevonden:
  3.382
  Begin zelf
   
 10. FredFriemel

  FredFriemel

  Lid geworden:
  11. feb 2018
  Berichten:
  28
  Leuk Bevonden:
  4
  Miss maak ik er ook nog wel 1
   
 11. Heer Yoshiii

  Heer Yoshiii

  Lid geworden:
  5. dec 2016
  Berichten:
  77
  Leuk Bevonden:
  20
  ben nog niet zover en hoeveel pp kunnen we winnen?
   
 12. Xavierbone

  Xavierbone

  Lid geworden:
  30. mei 2011
  Berichten:
  21
  Leuk Bevonden:
  31
  1. Havelte. Top speler is dat. Je kunt altijd bouwen op die gozer. Hij zou nooit iemand stabben. Een van de beste verdedigers die ik ken.

  Voor de rest maakt het niet uit wie erbij komt. Havelte def't iedereen de moeder.
   
  driesss en vlekje12 vinden dit leuk.
 13. Global Knowledge

  Global Knowledge

  Lid geworden:
  30. mei 2013
  Berichten:
  5.084
  Leuk Bevonden:
  708
  Mijn lijstje:

  -Demo73; omdat het demo is en demo is baas.
  -Roald; spreekt voor zich
  -Team DoI; ex team
  -Pimsie: spreekt voor zich
  -Cona: kan goede video's maken
  -Roy (Rob Roy/clubske1980): ex co
  -Nunada: chickie
  -Tears of the river: Geert is baas
  -project1; Jelle is een slechte rl speler maar wel een leuke tw speler
  -Emile; gewoon emile
   
  Laatst bewerkt: 17. mei 2018
  MyPride, Project 1 en SC Beast. vinden dit leuk.
 14. Hopeful

  Hopeful Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  9.869
  Leuk Bevonden:
  3.382
  Want? :p
   
  Global Knowledge vindt dit leuk.
 15. jokersbrain

  jokersbrain

  Lid geworden:
  3. dec 2011
  Berichten:
  16.410
  Leuk Bevonden:
  1.360
  @*Exclusive: Cederic is altijd de eerste speler ik meeneem naar eender waar. W23 elkaar leren kennen als vijanden en later stamgenoten, daar heel lang als buren gevochten en veel samen mee gemaakt. Vervolgens ging hij w42 beginnen samen met mij op elk ons eigen acc. Ik had voor de fun een tijdelijke stam |WAO| gemaakt en toen ik naar een serieuze stam wou gaan zei hij van zelf serieus met de stam te gaan spelen (iedereen kent het vervolg). Later weer op w51 op elk ons eigen acc gestart, niet afgesproken om samen op die wereld te beginnen maar het lot bracht ons weer samen. Hij lag redelijk ver af en ik was bezig een stam samen te stellen (Humble), ik wou hem nog niet meteen meenemen want hij lag echt te ver weg maar hij wou toch komen. Met een enorm groot front heeft hij zowat solo het begin van het einde op zijn geweten van de toenmalige nummer 1 stam Septen. Buiten dit kleine stukje geschiedenis is Cederic de ideale persoon om in je stam te hebben wegens enorm grappig, rustig en enorm bedreven. Een echte Allround player zoals ik ze het liefste heb. Na 7 jaar zowat dagelijks samen te spelen op elk onze eigen acc's toch zeker deze nominatie waard :p

  @snDD: Sander op w51 leren kennen toen hij in mijn stam Humble kwam. Hij had sinds lang geen wereld meer series gespeeld en dat was te merken bij 1 grote fail namelijk het moment hij erachter kwam je u munten in al je dorpen in 1x kon slaan. Toen hij al 100 dorpen ofzo had xD Waarbij je zou denken dat het geen al te beste speler is maar dat zou dan een complete misvatting zijn. Sander is vergelijkbaar met Cederic hierboven. Enorm makkelijk in de omgang, erg bedreven en echt een uitstekende aanvaller en deffer.

  @ownage2die: Luuk, die ik ook heb leren kennen op w42 in mijn stam WAO en later op w51 in mijn stam Humble ^^ Is net zoals deze 2 heren hier boven een topspeler op alle gebied. Loyaliteit, mentaliteit en skils + een enorme vv draaier. Het was echt een genoegen zulke spelers te mogen leiden, leider zijn kan soms ook poepsimpel zijn als je zulke spelers in je stam hebt zitten.

  Axel: Helaas heb ik geen weet van een AF account. Axel kwam er later bij op w23 in de eindfase waarin mijn stam het opnam tegen een enorme overmacht. Ik heb echter geen flauw idee meer hoe hij bij ons is terecht gekomen of hoe ik hem heb leren kennen maar plots zat hij dus in mijn stam. Misschien wel de beste speler waar ik ooit mee heb samengespeeld en dat lijstje is enorm lang. Hij had erg goeie timing, was UBER nolife en had een enorm inzicht in het spel. En als je dit alles hebt en daarboven op nog eens een top gast bent kan ik helaas geen negatieve kanten opnoemen. Ik had in dat tijdperk medelijden met de tegenstander want die zaten tegen een blok van 3 grote accounts aan die naast elkaar lagen namelijk mezelf, Cederic en Axel. GG, GL!!

  @Hompie: Zonet 4 heren, tijd voor 4 dames! Te beginnen bij Hompie (Dorine). Dorine leren kennen op w51 (Humble) waar ze later bij een account kwam. Ik kende haar niet toen, ze kwam mee met iemand die ik gevraagd had. Dorine is al redelijk op leeftijd :s En dat durf ik alleen maar zeggen omdat ze nooit op het AF komt en mits niemand mij verraad hier dan ook nooit achter zal komen. Waarmee ik dus wil zeggen ze veel tijd heeft xD Is een uitstekende tw speelster die massa's wel even kan afhandelen bovenal ook erg beleefd en vriendelijk is in de omgang. Toeval moet ook lukken ik ben begonnen op w12 als 14 jarig jongetje die opkeek naar de grote accounts in een wereld waar de 99 continenten bomvol zaten er 1 nummer 1 account was namelijk Peerke01. Dat was echt wel zo'n account waarvoor ik respect had omdat het zo groot was, tevens leider (als ik het mij goed herinner) van de grootmacht War! Ik later er achterkwam zij daarop gespeeld heeft. Vond ik wel grappig ik 6 jaar later daar ben achtergekomen ^^ je maakt nogal wat mee op TW :eek::eek:

  @firedrakan: Beccie, is een speciaal geval :s Ik ben even aan het denken hoe we elkaar hebben leren kennen,.... o ja xD Als ik het mij goed herinner begon dat met een toevalligheidje, ze was iemand aan het trollen op het AF dat ze op een bepaald acc speelde op w51 om die speler op stang te jagen. Toevallig was dat account lid van mijn stam (Humble) en kwam al snel die speler dat checken ofzo. Ik weet niet precies wie wie gecontacteerd heeft maar volgens mij kwam zij vragen of ik dat wat wou meespelen. Zo aan de babbel geraakt en anderhalf jaar later is dat alleen maar meer geworden. Op w58 eens besloten samen te gaan spelen wat toch wel slecht is afgelopen :x De schuld lag ergens in het midden volgens mij, al zal ze dit bij het lezen hiervan zeker gaan ontkennen :D Ondertussen alles al wel lang in orde. Maar zoals ik al zei een 'speciaal' geval en dat bedoel ik zeker niet alleen in de negatieve zin, ze heeft zeker haar goede kanten ook :D:D Bovenal een uitstekende speelster al is er nog werk aan het samenspelen met andere! Maar erg bedreven en zeer aardig bij momenten xxx Veel aardiger als mensen op het eerste zicht zouden denken en het moet gezegd worden, er is niemand die grappiger is als haar, al komt Cederic mss wel aardig in de buurt xD

  @Serenity: Inge is eigenlijk ook wel een speciaal geval maar op een andere manier :p (mss zijn we allemaal wel speciale gevallen op onze eigen unieke manieren) tot zover mijn filosofisch praatje. Inge heeft misschien betreft statistieken wel het meest bereikt als TW speler en zeker als TW speelster. Zoveel werelden gewonnen waarin ze meestal of zelfs altijd rang 1 is geëindigd en altijd wel een belangrijke rol heeft gespeeld in het wereldverloop en dus voor haar stam. Haar inzet is altijd ongekend hoog, haar rechtvaardigheid wellicht nog veel hoger. Ze jaagt haar soms wat te hard op vind ik maar dat maakt haar des te meer oprechter in de discussies. Ze is een echte pitbull (houdt van honden) op het AF voor mensen die misplaatste dingen zeggen. Ik vind het altijd wel grappig eigenlijk :oops: Ik heb Inge de afgelopen tijden erg goed leren kennen, en moest er mij de vraag gesteld worden wie je het meeste zou vertrouwen van alle mensen ik op TW ken zou ik resoluut voor haar gaan, ze is daarbuiten ook super vaak onbedoeld grappig gewoon ^^ Jammer het contact wat verminderd is de laatste tijd. De gênante verhalen die je hebt meegemaakt zal ik iedereen besparen en het dus hierbij laten :D NEXT!

  @capricorno: Susan heb ik leren kennen op WVW waar je soms netwerk potjes hebt. Ik dacht de hele tijd mmm verstandige vrouw. Tot ik veel later te horen kreeg ze 14 was,... Hoe slim en verstandig die al overkomt op zo'n leeftijd is echt gek. Komt wss omdat ze zoveel boeken leest en gekke dingen leert zoals de zweedse taal :s Ik mag dan ook volledig terecht zeggen ze een kleine nerd is wat ik maar al te vaak ook doe. Ik wist helemaal niets over haar als TW speelster dus ik vroeg haar voor mijn stam w51 (Humble). Toevallig bij Cederic op het account. Ik heb altijd zo iets van, je kan maar vragen en hopen het een voltreffer word. En ja hoor, Cederic speelde op het moeilijkste account vanaf het begin tot het einde betreft massa inc's de hele tijd. Susan kwam als noobje die nog nooit een serieuze stam had gezien laat staan een serieuze oorlog maar stond haar mannetje meteen. Veel feedback moeten geven maar haar inzet was echt 10 op 10 en dat kan ik enorm waarderen. Ze is zeker een betere speelster geworden in die tijd al moest ze elke dag veel dodgen, deffen en was ze wel weer even klaar met TW van zodra de wereld gedaan was. Soms spreken we elkaar nog wel eens, ze is niet op haar mondje gevallen (pittige tante) maar bedoelt het altijd goed. Top meiske!

  @.sleepwell: Nicolas op w58 leren kennen waar ik bij hem op het account kwam spelen. Kennen elkaar dus nog totaal niet zolang maar wel lang genoeg om een oordeel te vellen over hem. Hij start graag, is een nolifer die kan TW'n. Zeer complementair met mij, rustige en nuchtere persoonlijkheid. Voelde meteen goed aan op het account en ging eigenlijk van bij het begin tot het einde super goed. Hij is graag bezig met het account zo goed mogelijk te laten renderen waarbij ik meer focus leg op het oorlogs gedeelte. Ik heb echt zo iemand nodig, anders verwaarloos ik het account teveel wegens ik teveel op ga in het vv'n van andere. Is mijn account altijd het slachtoffer van.

  @Cryptic: PatrickForPresedent voor die naam alleen al weet je dat het een topkerel is :p Patrick was een onbekende MB op w58. Ik zat in de stam met zijn MH en hij kwam ergens mee in een kleine groepschat. Ik merkte al snel op dat hij enorm actief was, zelfstandig kon nadenken en gedreven alles probeerde mee te volgen. Mag ik zeggen ik je ontdekt heb? :D Ik stond erop bij de leiding dat ik vond hij in de stamchats moest komen omdat ik er een enorm potentieel inzag en hij later kon doorgroeien naar een account in de hoofdstam. Na veel aandringen gingen ze op mijn verantwoordelijkheid akkoord. En zo gezegd zo gebeurd, Patrick ontpopte zich al snel als een echte stam vv'r die weliswaar nog veel te leren had maar alles over had iedereen te helpen hoe moeilijk en lastig de vv's ook waren, vv's die we vaak onder ons 2 hebben zitten wisselen dus dat schept een band! W58 liep al snel ten einde zo is hij ook op andere werelden gaan beginnen spelen waar die toch al enkele aardige accounts heeft weten op te bouwen. Is echt in een sneltempo van noob naar een goeie speler gegaan het probleem is dat zijn motivatie het daarbij nog niet voor bekeken wilt houden. Hij wilt de beste worden en iedereen in battle verslagen. Soms misschien iets te over enthousiast maar het is wel komisch xD Daarbuiten wel een persoon die staat voor eerlijk spel en zeker vriendelijk is in de omgang. Of hij ne grote zal worden op TW moet nog blijken dus er is nog veel werk aan de winkel! Maar goed bezig alvast en ik heb er wel vertrouwen in :eek:

  Heb ik er 10 eigenlijk? Geen idee en ga het ook niet natellen, buiten Cederic is niemand op een bepaalde volgorde gezet. Zijn nog veel spelers waarbij ik in een stam wil zitten dus wees niet ongerust. Ik heb vooral spelers gekozen waarbij ik op recente werelden nog goed mee heb samengewerkt :)
   
  Laatst bewerkt: 19. mei 2018
 16. Hopeful

  Hopeful Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  9.869
  Leuk Bevonden:
  3.382
  Ja, je pp gehad?
   
 17. jokersbrain

  jokersbrain

  Lid geworden:
  3. dec 2011
  Berichten:
  16.410
  Leuk Bevonden:
  1.360
  Nee :p
   
 18. SC Beast.

  SC Beast. Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  5. apr 2012
  Berichten:
  2.784
  Leuk Bevonden:
  427
  Lekker lijstje jokersbrain, je bent een voorbeeld! :rolleyes:
   
  jokersbrain vindt dit leuk.
 19. MagicalElixer

  MagicalElixer

  Lid geworden:
  6. dec 2014
  Berichten:
  53
  Leuk Bevonden:
  7
  Spijtig dat ik niet in het lijstje sta ;(
   
 20. Serenity

  Serenity

  Lid geworden:
  30. jun 2014
  Berichten:
  3.471
  Leuk Bevonden:
  982
  Dank u :eek: