Lente-Event

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.442
Beste spelers,

De winter is eindelijk voorbij en de dagen worden weer langer en warmer. Langzaam maar zeker! Om de start van het nieuwe seizoen te vieren openen de machtige raven opnieuw hun kluis. Voor een beperkte tijd heb je de kans om mytische items te krijgen die je een perfecte start geven in het nieuwe seizoen.

Het event start op 28 maart om 12:00 en eindigt op 31 maart op hetzelfde uur.


ds_spring_vault.png


Eénmaal per dag zal de kluis zijn inhoud aan je blootstellen. Voordat je kan kiezen zullen de items verplaatst en verborgen worden. Nu zal je één tegel kunnen kiezen en de prijs krijgen die erachter zit.
Je zal één tegel per 24 uur kunnen openen. Twaalf uur later zal je een nieuwe gratis keuze krijgen. Deze keuzes zijn echter enkel beschikbaar voor de huidige dag, dus gebruik ze voordat de tijd ten einde loopt!

Naast de items die je kan winnen kan je ook drie gunsten krijgen van de raven. Deze worden ook getoond in de balk onder de banner. Eén zal je toelaten de volgende tegel gratis te openen, één zal een willekeurige tegel onthullen om het gemakkelijker te maken om te kiezen en de derde zal automatisch je volgende keuze verdubbelen. Denk eraan dat alle gunsten automatisch gelden voor de volgende selectie: ze kunnen zelfs worden overgedragen naar de volgende dag. Er is echter geen manier om ze te sparen voor later. Kies dus verstandig!

Zodra je alle tegels hebt ontgrendeld moet je wachten tot de teller in de rechterbovenhoek ten einde loopt, of je kan ervoor kiezen om de tegels te hervullen. Maar let op! De items zullen dezelfde zijn als voorheen: je zal geen nieuwe selectie krijgen. De items in de kluis worden enkel vervangen met andere items wanneer de tijdsklok ten einde loopt!

We wensen je veel succes toe en hopelijk brengt de Raaf je veel geluk!

Jouw Tribal Wars.nl Team

ds_spring_vault_rabbit_70.png
 
Bovenaan