[Inzendingen gesloten] Clustercontest Wereld 68

Reactiescore
1.476
Inzendingen:

Bij deze zal ik maar eens de spits afbijten. Het gaat hier om de inzending voor het account Eat Sleep Farm Repeat. Gelegen in de zuidoostelijke hoek van Maai gaan we het onze vijanden lastig maken. Zeker na het kortwieken van een lading GRAS hebben we erg lekker gevormd cluster verkregen waaruit we al mooie winsten hebben geboekt:

Bekijk bijlage 15719

Zoals iedereen weet heeft Maai ESFR stevig in de hand. Doordat Maai ESFR zo goed kan controleren is ESFR een machtig wapen geworden, een gouden sikkel waarmee de machtige arm van Maai in 1 keer de vijand kan overrompelen en kan zo het gras kort houdt.
Bekijk bijlage 15720

Een mooi halvemaanvormig front met potentie om uit te groeien tot een volle maan zal er voor zorgen dat thewolfpack en zijn mede wolven spoedig iets hebben om klagend naar toe te huilen, wenend over hun verloren roedelgenoten.

Bekijk bijlage 15721
Ahaa een clustercontest! Altijd leuk om mee te doen!
Bij deze de inzending van The mind of a murderer :)

Huidige toestand:
Geel: Moam (witte kleur was helaas niet zichtbaar)
Rood: Maai, Vit en Are & Vitare
Blauw: IDGAF

https://prnt.sc/pk6xq5

Duiding i.v.m. edelrichting op korte tot middellange termijn (niet onbelangrijk in een clustercontest :D).
https://prnt.sc/pk6z3c

Kans bestaat dat inzending wordt hernieuwd 24 oktober!
Ik ga toch zeker geen photoshop afstoffen voor de inzending van een vijandig account! Wees zelf eens creatief joh.

Hierbij de inzending van Collationem. Zoals menig persoon weet speel ik er. De alom gemaakte grapjes over mijn plantage kunsten zijn nooit te missen. Vandaar dat ik zo creatief was om die inzending daarop te baseren.

Ons cluster:


ZIE HIER. Django in zijn rustpauze:
Thomas Shelby Jr.:

Rood (links): Vitare
Rood (rechts): Maai
Roze: Ax

Bekijk bijlage 15773


Zoals ik reeds eerder vermeld heb, is mijn cluster zeker en vast geen kandidaat om een beauty-wedstrijd te winnen. Echter levert het voor mij wel een zeer interessante wereld op! Ik front in totaal met zo'n +- 8 verschillende spelers! leuk toch :p

Mijn zuidelijke cluster zorgt er voor dat ik wel safe deff creëer omdat tegenwoordig El proff (die onder me ligt daar) goed opschuift. Noord heb ik dan weer wolfpack en gendry die tegen me aanliggen.

Samen met The Witch vormen wij daar vanboven de speerpunt van IDGAF. Ook al lijkt mijn cluster apart gezien eerder op een zeis (met handvat)

Bekijk bijlage 15774

Deze zeis zal heel het oostelijke deel van Vitare er af hakken waarna het dus ook hulpeloos zal zijn en opgepeuzeld kan worden door mijn wolven bende/ Als testpersoon gediend kan worden voor mijn gekke professor of vermoord kan worden door onze moordenaar met vreemde gedachten.

Hierna rekruteren we natuurlijk de rest van Vitare want zo gaat het al deze hele wereld lang en winnen we de wereld ^^
Zoals beloofd ga ik deze contest winnen. Een voorwaarde is echter dat ik deze inzending ook maak. Dus wat moet dat moet.

Spelersnaam: A Lone Wolf

Als A Lone Wolf ben ik de enige in mijn stam. Ik zit heerlijk rustig in het bos totdat mijn moraalheer, Colla, mij op een vijand stuurt. Dan zullen ze merken hoe hard een wolf kan bijten. Ik bedoel zelfs mijn cluster lijkt op een bijtende wolf.Moraal van het verhaal, blaffende honden bijten niet. Eenzame wolven hebben ook eten nodig en bijten wel.
Spelersnaam: Don Pietro Savastano

Blauw: Maai
Rood: XII
Roze: AX

Bekijk bijlage 15791

Creativiteit heb ik niet, dus die contest laat ik achterwege.
Cluster: Shakedown8

In mijn optiek 1 of misschien wel het beste cluster van w68.

* veel RIM
* groei ruimte noord zuid en in het cluster zelf. (dankzij mijn MB stam SU8) deze zijn mee ingekleurd.
Bekijk bijlage 15776

* bevriende speler van de stam Maai. deze heb ik daarom ook als blauw aangegeven.

Bekijk bijlage 15777


Ons cluster lijkt en is mede de strijdhoorn en aanjager in het oosten.

Bekijk bijlage 15778
Al weken is het Tribal Wars forum een soort van guilty pleasure. Een beetje zoals Temptation Island: je weet op voorhand dat er niet veel goeds van komt, dat er veel taalfouten gemaakt gaan worden, en dat je veel Hollanders tegenkomt, maar je kijkt toch.
Omdat jullie me al zoveel plezier hebben gegeven met zinnen in de trend van "Als je beweis hebt dat ik je gestabt heb, dan moedt je er maar mee oover de brug komen, jij stookd alteit iedereen in elke werelt op, rodzak", zal ik jullie mijn eerste post ooit op het forum geven.

Account: Plaaimout

De naam Plaaimout is afkomstig van de voetbalploeg Plymouth Argyle, een ploeg die ik met veel fierheid onder handen nam in Championship Manager 01/02. De naam Plymouth is vaak al gekozen in spelletjes , dus ging ik al jaren voor de fonetische versie. De dag dat ik te horen kreeg dat iedereen in het Verenigd Koninkijk het uitspreekt als "Plimoff", was dan ook één van de grootste ontgoochelingen in mijn bestaan, net achter de dag dat mijn vrouw wou dat onze kinderen gedoopt werden en net voor de dag dat Lays hun recept voor de Pickles chips aanpastte.

Cluster
Bekijk bijlage 15775

Het lijkt toch maar klein zo. Veel te laat begonnen in deze wereld, vandaar mijn plaats in de Rim. Op het moment dat veel van jullie al over de 20 dorpen zaten, riep ik fier mijn echtgenote dat ik mijn eerste dorp veroverd had, waarna ze mij met dwaze ogen aankeek en me vertelde dat ik maar beter aan het eten kon beginnen. Stelselmatig uitgebouwd , paar veroverd, paar intern, waarna Max van Alternativity er is bijgekomen op het account.

We liggen nogal afgelegen, en zijn nogal gegeerd door zowel IDGAF als door Maai, die heel graag de safe deff van onze RIM hadden willen hebben. We hadden een conflictje met Shake, dat vrij goed ontmijnd is geweest. Allebei wat toegevingen moeten doen, maar je weet wat ze zeggen: "beter 1 vogel in de hand , dan geen hand" & "wie een put graaft voor een ander, heeft veel werk, gebruik daarom een goede schop".

Kennelijk is het de bedoeling dat je je cluster met iets vergelijkt. Wel mijn cluster lijkt op die van een vis. En vissen zijn lekker om op te eten, en zouden een geheugen hebben van 6 seconden. Ah, en met sommige soorten kan je ver gooien. Een symboliek waar we verder niets mee zijn, maar we geven het toch even mee.
Bekijk bijlage 15779

Eindigen zal ik doen met een wist-je-datje, dat ook niets te maken heeft met Tribal Wars. Wist je dat de aansteker voor de lucifer is uitgevonden? Denk daar maar eens over na...

Groeten,
Tim
 

DeletedUser77845

Guest
Vind je gek dat er tegenwoordig zo weinig mensen meedoen duurt een eeuwigheid dit allemachtig.

Als wij het nu ook niet winnen ook dien ik een klacht in ^^ :oops:
 

DeletedUser77845

Guest
drie juryleden is zat hoor, anders krijg je straks nog een gelijkspel ^^

Jasper
 
Reactiescore
1.476
Uitslag

1. Collationem (500 pp)
2. Shakedown 8 (400 pp)
3. The mind of a murderer (250 pp)
Originaliteitsprijs: Shakedown8 en Eat Sleep farm repeat.


Zowel Shakedown8 en Eat Sleep Farm Repeat. winnen bij de originaliteitsprijs, ze krijgen beiden 350 pp aangezien de prijzenpot dat toelaat.

Gefeliciteerd aan alle winnaars!
De winnaars worden aan @Duckje doorgegeven, hij zal de PP uitkeren.

De beoordelingen:
 
Reactiescore
114
Gefeliciteerd Colla! Aan de rest bedankt om mee te doen, en merci aan Jo han voor de organisatie!
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.243
thanks for organisatie en de uitslag. PP van ESFR mag gewoon naar eat sleep farm repeat ingame

EDIT: vanwaar is farmruimte meegenomen en hoe is hier op beoordeeld in een limited-haul wereld?
 
Reactiescore
1.476
thanks for organisatie en de uitslag. PP van ESFR mag gewoon naar eat sleep farm repeat ingame

EDIT: vanwaar is farmruimte meegenomen en hoe is hier op beoordeeld in een limited-haul wereld?
Das mijn fout, was het vergeten uit de beoordeling te halen. Beetje te laat om die er nog uit te halen, sorry daar voor.

Ik denk niet dat het heel dramatisch einduitslag heeft beïnvloed.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
114
Das mijn fout, was het vergeten uit de beoordeling te halen. Beetje te laat om die er nog uit te halen, sorry daar voor.

Ik denk niet dat het heel dramatisch einduitslag heeft beïnvloed.
Zonder precies uit te rekenen, maar op het zicht heeft me dat de eerste plaats gekost :D

Maakt niet uit though.
 

Roald97

Master Commander & Forum Personality 2019
Reactiescore
2.705
Had een gelijkspel geworden tussen Colla en Mind inderdaad met totalen van 30,18 (gem. 7,55), shakedown was dan derde geworden met 27,8 als totaal (gem. 6,95).
 
Reactiescore
2.442
Ik had gehoopt op de originaliteitsprijs, wel jammer dat mijn mooie cluster met een onvoldoende wordt beoordeeld.