1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Instellingen Classic #18

Discussie in 'Klassieke wereld archief' gestart door Hopeful, 26. sep 2018.

Deel Deze Pagina

 1. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Ja ik kan ook wel iets uit mijn duim zuigen en het afdoen als een autoritair bewijs, nogsteeds kan je het dan nog niet afdoen als betrouwbaar. Wat jij geloofwaardig vindt, ligt aan jouw geloofwaardigheids criteria, maar of iets betrouwbaar is, is te meten via verschillende variabele en die staan ook vast. Bijvoorbeeld, als iets niet vastgelegd is via screens of iets in die richting, kan je het al nooit afdoen als betrouwbaar.

  Deze discussie ging niet eens perse over timebots over het algemeen of een aanmerking op de instelling, het is gewoon achterlijk, dat iemand die constant loopt te zeiken over timebot dit, timebot dat, vervolgens zelf een kleinere ms gap aanvraagt. Dan doe je al je tegenargumenten meteen de prullenbak in, wat mij betreft.

  Trouwens, wanneer een community manager aangeeft, dat alle "beschuldigingen", vooral loze bewijzen blijken te zijn, zegt dat toch wel iets meer iets over hoe "geloofwaardig" de situatie die geschetst wordt omtrent mij wel niet is. Een argument zoals, of iets ontraceerbaar is, zijn geen goede argumenten, dit zijn namelijk argumenten en zogenaamde "bewijzen" die nooit hard te maken zijn. Ik denk ook dat de meeste die ooit met mij gespeeld hebben, dondersgoed weten dat ik niet elke aanval binnen een 5ms gap time (wat inderdaad zowat onmogelijk is.)
   
  Laatst bewerkt: 4. nov 2018
 2. robbeke

  robbeke

  Lid geworden:
  21. apr 2007
  Berichten:
  4.348
  Leuk Bevonden:
  616
  Je hebt inderdaad het enorme voordeel dat er niks werd gevonden in het verleden. Daar kan je nu heel de tijd mee schermen en dat doe je goed.
  Dat die CM inderdaad beweert dat het timen op 1 ms menselijk mogelijk is, neem ik hem erg kwalijk. Dat er niks is gevonden is niet direct zijn schuld maar het is wel frappant dat hij niet op de hoogte is van de aanwezigheid van time-bots. Ik heb er al eens een keer ene doorgegeven en deze week heb ik dat nog eens gedaan. Ik weet niet of het helpt want ik heb uit heel betrouwbare bron dat een beetje aanpassen van het script het spul weer voor een tijd ontraceerbaar maakt.
  Trouwens, ik kan er ook niet aan doen dat er een kerel afkomt met een bot die hij van u heeft gekregen. Ik heb het altijd beweerd en zat alleen met de frustratie dat ik je niet kon 'pakken'. Die jongen heeft mij persoonlijk de voldoening gegeven dat ik zwart op wit weet dat je eigenlijk echt puur een valsspeler was. Ik heb niet meer of minder voldoening daarvan als dat al dan niet wordt bevestigd door een cm die niet door heeft dat op 1 ms timen niet kan (dat zegt mij meer over de cm en zijn technische kennis van het spel dan over uw time-kwaliteiten).

  Dat je niet consequent op 5 ms timet en dat je dat gebruikt als feit dat je geen bot hebt heeft allemaal geen belang. Die ene keer deed ik vv op een account dat door u werd aangevallen. De reeks aan timings zou je nog kunnen verklaren met je zogezegde trucje dat je een reeks aan clears op dezelfde tijdstippen verzendt en dan ook op diezelfde tijdstippen de trein waardoor alles nog een beetje op elkaar zit. Ok, dat kan dan wel. Dat het dan allemaal toevallig net 1-3 ms voor de edel zit is wel heeeeeeel toevallig, niet ene keer eens 1 ms na de edel maar goed. Wat er dan gebeurde is wel frapant. Terwijl ik kijk stuur je 2-3 anti-snipes in die reeks allemaal 1-3 ms voor de edel. Voor mij is dat dan instant bewijs genoeg. Wie dat ook zou gedaan hebben, al was het Dorine zelf, dan nog zou ik haar beschuldigen van botten, maar het was niet Dorine, het was jij. Klaar.
  Ik ben die discussies ook wel zat, maar elke keer er iemand over begint dan heb ik wel voldoende 'trigger' om er nog eens op in te gaan. Een oplossing voor het time-probleem heb ik ook niet, random clears en edels door elkaar lijkt me leuk maar totaal niet de bedoeling en je krijgt en al zeker geen kwaliteitsvolle classic door. Valsspelen zal er altijd zijn, je moet er vooral fier op zijn dat je zo een wereld wenst te winnen (algemeen bedoeld).

  sseg , andries, pimmerke, nathan, joel, mats, yoeri en nog veel mensen zijn het er allemaal over eens, op 1-10 ms consequent timen is gewoon bullshit. Die mensen doen er voor mij toe, de rest kan me gestolen worden. Deze mensen winnen werelden, bijna elke keer als ze er aan deelnemen, ik denk dat dat voldoende recht geeft om te zeggen dat ik die mensen kan geloven en vertrouwen.
   
 3. Big Bang.

  Big Bang.

  Lid geworden:
  11. mrt 2014
  Berichten:
  1.508
  Leuk Bevonden:
  544
  Vind het wel vrij frappant dat Paul dan in genade werd aangenomen en een keer in een 'topstam' mocht spelen omdat hij geleerd zou hebben van zijn fouten en als het dan een keer er over gaat met precies dezelfde attitude als een paar jaar geleden reageert en daarbij ook nog alles afdoet als het welbekende fake news.
  Is dat hoe jij de mensen bedankt dat je bent aangenomen?
   
  robbeke vindt dit leuk.
 4. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Het ligt er maar net aan wat je als consequent ziet. Als jij aan iemand de vraag stelt "is het mogelijk om keer op keer zonder fouten op 1-10 ms te timen?", dan is iedereen zijn of haar antwoord nee. Maar als je de context erbij pakt en er even bij zegt, hoeveel kansen een zelfde persoon krijgt voor het timen van een aanval en dan dezelfde vraag stelt aan de mensen die jij zojuist opgenoemd hebt, dan weet ik zeker dat het antwoord van nee, veranderd in een wat genuanceerder begrip. Ik denk ook trouwens dat niemand hier ontkent dat er ooit timebotters zijn geweest, ik kan me namelijk nog goed herinneren dat fluffy cl11 een timebot had (wat ook per direct te merken was). Echter, wat jij nu aan het doen bent, is een eenzijdige situatie schetsen, die wellicht helemaal niet zo gegaan is, zoals jij beweerd en die aan mensen voorschotelt. Daar kun je geen beschuldigingen hard mee maken.

  Ik vind het alleen heel erg apart, dat jij het niet met mij eens bent, want ik pleit juist voor een grote ms gap verdeling, dat het makkelijker te zien is wie "timebot" en wie niet, want dat is steeds de essentie van de overhypte discussie hier. Een kleinere ms gap verdeling, maakt het nog lastiger voor de community managers om hier een oordeel over te vellen en krijg je nooit duidelijkheid over zulke verhalen.

  Dit is ook de definitie van fake news. Fake news kun je aanhalen, wanneer mensen beweringen doen, zonder die op geen enkele wijze hard kunnen maken. Als je vervolgens dit afdoet als waarheid, dan is er sprake van fake news.
   
 5. Big Bang.

  Big Bang.

  Lid geworden:
  11. mrt 2014
  Berichten:
  1.508
  Leuk Bevonden:
  544
  Das dan duidelijk. De afgelopen 10 classics hebben alle topspelers gewoon alles uit hun duim gezogen want Paul zou nooit een timebot gebruiken.
   
  robbeke vindt dit leuk.
 6. robbeke

  robbeke

  Lid geworden:
  21. apr 2007
  Berichten:
  4.348
  Leuk Bevonden:
  616
  Wat je zegt klopt Paul, marges verkleinen is een dwaas idee.
   
 7. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Nou, op het gebied van timebot hebben ze het zeker niet juist nee. Althans dat zeg ik en ik verdedig mijzelf daarin, jullie kunnen best met bewijzen komen hoor waarom dit niet zo zou zijn, alleen is tot de dag van vandaag nooit aangetoont dat ik lieg hierover en het tegendeel bewezen is.

  Het is ook super hypocriet als je aankomt met een argument, dat topspelers beweren dat het anders zit, want dezelfde spelers, waar jij op doelt, die timen vaak minstens zo goed.
  Precies, dat was ook precies waar ik op doelde, helemaal niet over het heropenen van een discussie, dus ik dacht dat jij het daar wel mee eens zou zijn.
   
  Laatst bewerkt: 4. nov 2018
 8. Unidentified Black Male.

  Unidentified Black Male.

  Lid geworden:
  5. jan 2015
  Berichten:
  1.301
  Leuk Bevonden:
  609
  Precies wat ik al zei.

  Seconden werelden zijn ook gewoon voor de iets mindere times fijn. Ik ben strategisch en op gebied van inzicht een redelijk goede speler maar heb gewoon een spastisch ritme lol, wat automatisch betekent dat ik echt niet kan meekomen met wat grote namen :p
   
 9. Big Bang.

  Big Bang.

  Lid geworden:
  11. mrt 2014
  Berichten:
  1.508
  Leuk Bevonden:
  544
  Zal ik het nog eens zeggen?
  De hele discussie begon omdat Paul beweerde dat er zo goed als nooit een timebotter gepakt is. Dan wordt er duidelijk verklaard waarom dat is, namelijk omdat er minimaal 1 bot in omloop is die niet te traceren is. Dat plus logjes van Paul die het over bots gebruiken heeft zegt vrij veel denk ik. Het is niet zo dat hij hier voor de rechter staat en er onomstotelijk bewijs moet worden gevonden, dat zouden we ook helemaal niet kunnen dus.
   
  sseg en robbeke vinden dit leuk.
 10. Saesee tiin.

  Saesee tiin.

  Lid geworden:
  19. sep 2018
  Berichten:
  72
  Leuk Bevonden:
  15
  ben ik de enige hier die het belachelijk vind dat mensen het normaal achten dat er telkens op 1-10 ms getimed word van elkaar?
  mijzelf is het misschien in mijn 12 jarige tw carriere maar enkele keren gelukt. Wel heb ik vaak meerdere verschillende time bots zien voorbij komen, zoals het doolhof script, maar ook vernieuwde scripts hiervan met een auto lag changer. zulke scripts lijken me logischer dan menselijke robots die telkens op dezelfde ms gaan kunnen timen zonder fouten.
   
 11. robbeke

  robbeke

  Lid geworden:
  21. apr 2007
  Berichten:
  4.348
  Leuk Bevonden:
  616
  kwa het tegengaan van een bot is er geen verschil, kwa spelwereld een gigantisch verschil denk ik. Maar ik denk dat je ook dat eerste bedoelde.
   
 12. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Nee, de hele discussie begon omdat @Pimsie. een grote hypocriet is en een rare manier van beredeneren hanteert. Ik heb daarnaast nog nooit gehoord van zo'n exact dergelijk script, maar ik neem aan dat wanneer iemand zo'n script in handen zou hebben, hij niet het risico gaat lopen om met hele belangrijke 20-30ms timings gaat lopen gooien (wat ik dus vaak heb).
   
 13. Conabonita

  Conabonita

  Lid geworden:
  22. dec 2012
  Berichten:
  5.458
  Leuk Bevonden:
  981
  Ik vond Paul helemaal niet uitzonderlijk goed timen twee of drie classic's geleden trouwens. Als hij een bot zou gebruiken wil ik hem het advies geven een nieuwe te kopen.
   
 14. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  7.123
  Leuk Bevonden:
  1.171
  Lars heeft een goede. @Heres20BucksKillMe
   
 15. maretan

  maretan

  Lid geworden:
  9. mrt 2016
  Berichten:
  888
  Leuk Bevonden:
  562
  Vraag me af wie de eerste rover van de dag gaat halen @Duckje :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
   
  Clickb*it vindt dit leuk.
 16. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Ik zit al op 24
  Rip de 12de pas beschikbaar
   
 17. Clickb*it

  Clickb*it

  Lid geworden:
  9. jun 2017
  Berichten:
  2.086
  Leuk Bevonden:
  431
  best wel slecht dat als er een nieuwe classic is, het oude forum niet word opgeschoont, en er een nieuwe word aangemaakt.
   
 18. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Dude, je bent veel te laat...
  Check mijn topic noob
   
 19. Clickb*it

  Clickb*it

  Lid geworden:
  9. jun 2017
  Berichten:
  2.086
  Leuk Bevonden:
  431
  ik was eerder dan jou topic noob
   
 20. thelightfighter

  thelightfighter

  Lid geworden:
  8. mei 2017
  Berichten:
  3.829
  Leuk Bevonden:
  729
  Helemaal niet NOOB, of ben je ook nog scheel